Заставка №90

cup_full Два наступні уроки принесли мені  86 і 93 балли, а також відповідь:

Роман Петрович, спасибо, что изучаете Слово Божье вместе с нами! Приносим извинения за задержку с ответами. Мы проверили тесты, о которых вы упоминаете в ваших письмах, но не нашли никаких ошибок. Здесь нужно учитывать, что тесты составлены непосредственно по словам преподавателя. Конечно же ваши рассуждения могут нести определенные истины, однако в данном уроке учитель может раскрывать вопрос с одной стороны, а уже в следующем с другой. Также распространенной ошибкой студентов является то, что они невнимательно следят за структурой урока, не учитывают темы, подтемы, пункты и подпункты.

Також для спільної ціломудренності між моїми друзями, пропоную помандрувати аж сюди http://vkurse.ua/ua/society/vvesti-ugolovnoe-nakazanie-za-klevetu.html

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap120702.html

Так тримати!

Клись з мого скромного помешкання летіло багато послань в різні кутки україни, росії і європи також. Я сподіваюсь, що при згадкі мого населення, виникає асоціація з моїми листами. Заходиш на різні сайти, портали, і обовязково те, що спливає на гору складає враження про все взагалом.

Чи можна повірити, що цей текст я знайшов на російському сайті?

От Вас требуется: быть добрым, порядочным в суждениях выносимых Вами проблем, а чтобы в дальнейшем не было стыдно за свои публикации — иметь свою устоявшуюся, прозрачную точку зрения, не подверженную сиюминутным обстоятельствам.
Не бояться постороннего давления, искринне отстаивать свою точку зрения даже с казалось бы симпатичными Вам людьми.
Придерживаться принципа: "Платон мне друг- а истина дороже".
Я не собираюсь нанимать Вас в качестве "журналиста-корреспондента" в Док "Наше всё". Нет!
Я предлагаю лишь кратковременный "союз", преследующий цель поделиться своим опытом. А через некоторое время Вы стартуете самостоятельно в созданном Вами Доке. И понесёте Добро людям.
Я не ассоциирую себя с Маленьким принцем произнёсшим крылатую фразу.
Но со своей стороны я буду нести ответственность за все Ваши опубликованные в Доке посты и безапелляционно защищать Вас от возможных агрессивных выпадах исходящих от кого либо.
Я НИКОГДА не принижу Ваше достоинство прилюдно! (да и в личном контакте тоже).
Я поделюсь своим опытом в подборке тематик постов, на что проставлять в них акценты, их психологической подаче и изложении.
Думаю, что качественных и актуальных постов не может быть много.
Иначе им грозит бездуховность.
А поэтому обещаю свое постоянное участие в правильном оформлении (но не буду придираться к орфографии, так как по себе знаю, что большинство написанных постов отнимают много эмоций и на нудную корректировку моральных сил может не хватить) ваших новостей и советы по расстановке важных акцентов. В каждом Вашем посте должна быть видна Ваша индивидуальность, Ваше личное восприятие затрагиваемой проблемы.
ЗЫ: Как я понял, что мой пост соответствует тематики "Докеров" (есть пример), так, что верю, что он без особых проблем будет здесь опубликован.
http://nnm.ru/blogs/PECEZ/vash-nachalnyy-start-v-doke-nashe-vse/

Трохи насмішили мене голосуванням, і я пропоную до розгляду цікаву новину http://vkurse.ua/ua/politics/pochashche-vklyuchat-prekrasnuyu-rossiyskuyu-movu.html#comment-8793

Та мою в ній версію коментарюsmile

 

Поважаючи автора слів, я спочатку через Гугл, а потім самостійне корегування машинного перекладу, даю версію нашою мовою:

Від Вас потрібно: бути добрим, порядним в судженнях винесених Вами проблем, а щоб надалі не було соромно за свої публікації - мати свій усталений, прозорий погляд , не підданий миттєвою обставиною.

Не боятися стороннього тиску, відверто відстоювати свій погляд навіть із, здавалося б симпатичними Вам людьми. Дотримуватися принципу: `Платон мені друг-а істина дорожче`.

Я не збираюся наймати Вас в якості `журналіста-кореспондента` в Док `Наше все`. Ні!

Я пропоную лише короткочасний `союз`, який переслідує мету поділитися своїм досвідом. А через деякий час Ви стартуєте самостійно в створеному Вами Доці. І понесете добро людям.

Я не асоціюю себе з Маленьким принцом вирікший крилату фразу. Але зі свого боку я буду нести відповідальність за всі Ваші опубліковані в Доці пости і безапеляційно захищати Вас від можливих агресивних випадів, що виходять від кого небудь.

Я НІКОЛИ не принижу Вашу гідність прилюдно! (Та й в особистому зверненні теж).

Я поділюся своїм досвідом в збірці тематик постів, на що проставляти в них акценти, їх психологічної подачі і викладі.

Думаю, що якісних та актуальних постів не може бути багато. Інакше їм загрожує бездуховність.

А тому обіцяю свою постійну участь в правильному оформленні (але не буду чіплятися до орфографії, так як по собі знаю, що більшість написаних постів забирають багато емоцій і на нудне коригування моральних сил може не вистачити) ваших новин та поради щодо розстановки важливих акцентів.

У кожному Вашому пості повинна бути видна Ваша індивідуальність, Ваше особисте сприйняття зачепленої проблеми.

ЗИ: Як я зрозумів, що мій пост відповідає тематики `Докерів` (є приклад), так, що вірю, що він без особливих проблем буде тут опублікований.

Все одно нічого не зрозумілиlol


33%, 1 голос

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вісімдесят Девята Заставка

Та да... Шаляпін бо шипилявить мій диктофонsmile

І здав я перший урок по біблійному інституту, і зі ста балів отримав 86(менше 65 скасовує урок)

Два питання з 15, не правильно відповівunsmile

Ось вони(питання доволі спірні, і над одним я довго думав. Виношу їх там в інституті, на обговорення):

Чи Ісус Христос воскрес в духовному тілі?

Чи живе Святий Дух в християнах які грішать?

Тим хто прочитав цю замітку, дарую маленьку заставку:

"Помощь" http://www.bbnradio.org/wcm4/bbnbirussian/Библейскийинститут/Статьи/tabid/2762/ArticleID/13779/Default.aspx

Вісімдесят Восьма Заставка

Костя, завдання наладчика виконаноsmile

Говорити в голос, і пів дня мовчки писати це різні подвиги.

Отже будемо чекати Ваш реп по живому, все переслухати не можливо через обмежений Інтернет. Однак можна викласти текстом, і голосом. Чутимемо як кому зручно.

Нагадаю також: озвучений мною текст є фрагментом з християнської програми, що називається "Заставка на робочий стіл" Програма в випадковому порядку викидає на монітор текст, і сьогодні випало саме такий. Запис проведено через плеєрний диктофон, і через це звучання найнижчого рівню.

Профіль, і Ви

"Чего мы стоим, можно судить по тому, как мы ведем себя, когда нас никто не видит."

Привіт, друзям!

Давайте себе перевіримо. У профілях ми пишемо свої статуси і про себе. Чи виправдали ми ті слова своїми ділами? Будь ласка напишіть щось про себе таке аби завтра у блозі про це розповісти. І зробіть свої профілі яскравими та змістовними і по максимуму рішучими та діловими. У мене здійснились проекти(девіз "робити велике з малого") З підтримки друзів я дистанційно придбав мобільний модем, вивчив його, самостійно підєднав, провів найкращі доступні мені налагодження, і навіть ще без зовнішньої антени отримав чудовий результат: пік швидкості 1.2 Мб.с.(середнє 900 кбит.с.) при силі сигналу вище 70%. Отже я виправдав себе там де називаюсь наладчиком і дослідником. Також придбавши акумулятор Ni-Zn(досить таки екзотика в україні) і вивчивши способи як заряджати, і спаявши власноруч зарядний пристрій. Тепер є можливість застосувати свій цифровий плеєр без обмежень. А тепер в ці нові справи треба виділити місце для Бога. Швидкістний Інтернет дає мені можливість вступити в http://www.bbnradio.org/wcm4/bbnbirussian/Home/tabid/2749/Default.aspx щоб скачувати аудіоуроки, а зберігати в плеєрі. Місце любові, і благословінню в ділах.

А Вам щастить?

Вісімдесят сьома Заставка

Чем сильнее шторм, тем лучше мы чувствуем, насколько крепко держит нас якорь.

Любов Бога видна в штормах, стихіях і в смерчах і в землетрусах. Коли трохи любові є в тобі самому. Чому коли всі сплять, а я бачу те, що потрібне? Чому інші кидаються в крайнощі або заблукались, а до мого серця притягується найкраще? Чому так легко обманюються, а я кількома правдивими словами відбиваю від себе лукавих? Чому в моєму домі сьогодні тепло?

По прогнозам Гидрометцентра температура воздуха 1-5 февраля будет «-29»-«-30» градусов. Такое заявление сегодня 27 января сделал директор департамента гражданской защиты Министерства чрезвычайных ситуаций Василий Квашук. Он сказал, что в восточных, центральных и северных областях 1-5 февраля минимальная температура воздуха будет «29»-«33» градуса мороза. Он добавил, что температура достигнет критериев стихийного метеорологического явления. В ближайшие десять дней температура по все Украине будет холодная, но без осадков. В восточных и южных областях скорость ветра будет 17-22 метров в секунду, в Крыму и Приазовье она достигнет 25-30 метров в секунду. С 28 по 31 января ночью ожидается температура в районе «-17»-«-23» градусов, а днем – «-11»-«-16» градусов. Больше информации на странице - http://www.novostimira.com.ua/news_14680.html ...

До рубрики "Усі щасливі однакові"

Більше половини українців вважають себе щасливими: http://vkurse.ua/ua/tag/shchastya/

Вісімдесят шоста заставка

"Бог нас окунает в глубокие воды не для того, чтобы утопить, а чтобы омыть."

Хто скаже мені, що ця заставка вже була? Тоді Вам приз, вірніше різдвяний подарунок. Справа в тому, що: щасливому легко будьщо розяснити. На те і сказано "Талановитому і в усьому таланить"(думаю саме такі і є в числі моїх друзів). А як тим хто вбитий долею, людям війни і конфлікту? Людина яка питає не знаючи про і що важко пояснити.

Судьба в свете Библии
 I. ВВЕДЕНИЕ

О судьбе написано много книг, ей посвящены легенды, мифы, философские трактаты, а также многочисленные пословицы и поговорки. Читая «народную мудрость», можно узнать отношение людей к вопросу о судьбе. Давайте обратимся к некоторым из них.

    1. Пословицы и поговорки о судьбе (из словаря Даля)
  • Кому что на роду написано./ Видно, судьба такая.
  • Знать, уж так суждено. / Так рок судил.
  • Чему быть, того не миновать.
  • Что будет, то будет, того не минуешь.
  • Что будет, то будет; а будет то, что Бог даст.
  • Где беде быть, там ее не миновать. / Коли быть беде, то ее не минуешь.
  • От судьбы не уйдешь. / Никто от своего року не уйдет.
  • Кому сгореть, тот не утонет.
  • Солдату умереть в поле, матросу в море.
  • Судьба придет – по рукам свяжет.
  • Судьба придет, ноги сведет, а руки свяжет.
  • Бойся не бойся, а року не миновать.

Думаю це не втішно але всього чим нам поділились канадські друзі скопіювати не можливо http://www.cogmtl.net/Articles/113.htm

Які приорітети на новий рік?

ибо где сокровище ваше, там и сердце ваше будет.
(Лук.12:34)

http://vkurse.ua/ua/business/vodka-akcii-depozity.html

Що говорять щасливі?

Благодаря Господу сохранилась наша семья. Если бы однажды Бог не коснулся наших сердец, наша семья давно бы уже распалась. И ещё Бог дал мне способности и таланты писать песни. И я очень дорожу этим подарком.

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/russia/l_kuleshova/interview/index.htm

Вісімдесят п'ята заставка

"Требуются: обыкновенные люди для необыкновенных дел."

Може ця заставочка вже і звучала, але вона вискочила автоматично і як раз в рифму: будемо дивитись які друзі за минулий рік були потрібними.

На іншому сайті я задав знайти пояснення святу "Жатва"

О... яке складне питання, для них. Правильної відповіді не було, і як завжди: сам запитав і сам відповів.

Але ось вона жатва з цього порталу, вони такі тому, що я був таким яким був

Топ друзів за 2011 рік

Alvo

maksipres

Любовь12

AndrewFG

vivat

мфыф

EVP Limited

Вероніка))

34 інших видалено зі списку, частина з них просто не навідували сайту до трьох місяців, а інших я не зможу згадати протягом року. Вчиться у мене бути корисними, складати компанію і т. д.

Ось моя тема "Друзі змушують думать" http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=11&forum_msg_id=971336&forum_pn=0&forum_pp=20

Топ друзів порталу i.ua це ті, що були реально корисними і читачами моїх заміток.

Вісімдесят четверта заставка

"Бог обращается через Слово Свое к тем, кто слушает Его сердцем."

В кінці цього місяця я повернусь до моєї традиції і перегляну зібраних друзів за рік, що проходить, а саме: тих кого не зможу згадати чи не були корисними чи не активними. Видаляю зі списку, і це не прощання, а до побачення. Це мудрість і скерування вітрила, пливемо ми прямо і впевненно і без аварій чи просто щасливо. Друзі які надали підтримки як духовно і практично чи яких я відчував дихання і уважність до моїх дослідницьких заміток в блозі і не від всього серця, а від чистого серця, ми будемо плисти і співпрацювати далі разом. А в наступній замітці я їх покажу і здається проти минулого року вже є більше чим "Топ пять".

До рубрики "Всі щасливі однакові"

Я женат, воспитываю сына. Песня «Святое родство» была написана в течение нескольких минут по случаю крещения молодого брата, которого на днях забирали в армию. Он попросил пастора, чтобы перед армией ему преподали крещение, что и было сделано. В мае месяце. Температура воды в озере была около 10 градусов тепла. Там и состоялась премьера песни. Песня «Лучший Друг». Сидел на кухне с гитарой, листал сборник стихов «Христианская лира». Несколько раз пролистнул этот текст - стихотворение О. Ковалевой «Лучший Друг». Но вдруг, почему-то, на нем остановился, взял на гитаре соль-мажор и процесс пошел.
Святой Дух так растопил мне сердце этим текстом и музыкой, что я весь уревелся, пока дописал песню до конца. Получился, в общем-то, простой, но очень красивый мотив, который не было нужды разбавлять каким-то припевом или модулировать. Потом я напрочь забыл мотив и несколько дней скорбел и молился, чтобы вспомнить его. И Господь дал мне его вспомнить в точности - нота в ноту. Слава Богу! Песня «Не унывай». Автор текста Н. Цуненко.
http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/russia/d_tikhonov/miracles/index.htm

Вісімдесят третя Заставка

"Идол - это все то, что занимает место, предназначенное для Бога."

Сьогодні в авторозсилці у мене відзначенний іменинник, а саме зі списку друзів "Перестройка", привітаємо його з днем народження. Людина мені не відома, хочу сказати: будьте активними друзями в блозі і скрізь де я активний на порталі. Додавайте, поправляйте і доповнюйте мене в усьому. Нагадаю, що в кінці року як і завжди я видалю усіх друзів, що не зможу згадати чи не набули певного статусу протягом року.

До рубрики мого блогу "Думать добре, а добре думать ще краще" я часто збираю новини широкого огляду:

Вчені в кризі-теорія виникнення птахів у процессі еволюції провалилася і сьогодні просто нових ассоціацій у них не виникає. Я не правильно щось зрозумів? То виправте мене http://focus.ua/tech/194977/

Пропоную до роздумів нове космічне фото, порівняємо ландшафт нашої планети і планети Марс. От... просто дивовижна відмінність ладшафту http://apod.nasa.gov/apod/ap110731.html

Ну і добре хто-то сказав "Своєму навчайтесь, а й чужого не цурайтесь"

До 17 років я став брудним російським панком, а від прослуховування величезної кількості екстремальної язичницької музики став ще і досить агресивним хлопцем. Постійно перебував у конфліктах з міліцією, з системою, з державними устоями, і, в принципі, з самим собою."
http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/russia/bodogs/index.htm