хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Сімдесят девята Заставка

"Наши отношения с Отцом нашим Небесным, хотя и надежны, но не статичны. Он хочет, чтобы дети Его познавали Его все ближе и ближе. (Джон Скотт)"

Коли розглядав ці рядки Біблії:

20 І промовив Господь: Через те, що крик Содому й Гомори великий, і що гріх їхній став дуже тяжкий,

21 зійду ж Я та й побачу, чи не вчинили вони так, як крик про них, що доходить до Мене, тоді їм загибіль, а як ні то побачу.

22 І повернулися звідти ті Мужі, і пішли до Содому, а Авраам усе ще стояв перед Господнім лицем.

23 І Авраам підійшов та й промовив: Чи погубиш також праведного з нечестивим?

24 Може є п'ятдесят праведних у цьому місті, чи також вигубиш і не пробачиш цій місцевості ради п'ятидесяти тих праведних, що в ньому є?

25 Не можна Тобі чинити так, щоб убити праведного з нечестивим, бо стане праведний як нечестивий, цього ж не можна Тобі! Чи ж Той, Хто всю землю судить, не вчинить правди?

26 І промовив Господь: Коли Я в Содомі, у цьому місті, знайду п'ятдесят праведних, то вибачу цілій місцевості ради них.

27 І відповів Авраам та й промовив: Оце я осмілився був говорити до Господа свого, а я порох та попіл.

28 Може п'ятдесят тих праведних не матиме п'яти, чи Ти знищиш ціле місто через п'ятьох? І промовив Господь: Не знищу, коли там знайду сорок і п'ять!

29 І промовив до Нього він ще, та й сказав: Може сорок там знайдеться? А Господь відказав: Не зроблю й ради сорока!

30 І сказав Авраам: Хай не гніває це мого Господа, і нехай я скажу: Може тридцять там знайдеться? А Господь відказав: Не зроблю, коли й тридцять знайду там!

31 І сказав Авраам: Оце я осмілився був говорити до Господа мого: Може двадцять там знайдеться? А Господь відказав: Не зроблю й ради двадцяти!

32 І сказав Авраам: Хай не гніває це мого Господа, і нехай я скажу тільки разу цього: Може хоч десять там знайдеться? А Господь відказав: Не знищу й ради десятьох!

33 І пішов Господь, як скінчив говорити до Авраама. А Авраам вернувся до свого місця.

(Бут.18:20-33)

То спадали не аби які роздуми: чи в Росії є хоча б пятдесят таких, що дуже й по справжньому люблять україну, а може там є таких з тридцять, що сильно люблять україну, а може між ними знайдеться хочь з десять люблячих україну? А в Україні чи знайдеться хочь пятдесят таких хто тямить про щастя, а може тут в україні знайдеться хочь з двадцять щасливих людей чи може хочь з десять щасливих людей?

То зараз їх по шукаємо, ця історія щасливих людей в Росії

До того, как Бог меня призвал, моя жизнь катилась по наклонной. Рок-н-ролл - это не просто стиль танцевальной музыки, это - стиль жизни. Это состояние ума и души. Это - вытянутый средний палец всем и вся. Каждый рок-н-рольщик - это ходячая Вавилонская башня: смесь всяких там «принципов», пороков, гордости, алкоголизма. Все рок-н-рольные песни имеют примерно одну концепцию: «все вокруг - недоумки, лохи и дерьмо, а я - крутой, я - молодец». Пьянство настолько засосало меня, что я уже и не надеялся выкарабкаться из этой зависимости. Многодневные запои сменялись тяжелым, мучительным похмельем. Как только отравленный алкоголем организм оправлялся и начинал более или менее нормально функционировать, как появлялся повод, друзья и наступал очередной запой. Я знаю, что люди, настолько сильно втянутые в алкогольную зависимость, неизлечимы. Даже «анонимные алкоголики», которые умудряются благодаря своей программе держать себя в руках несколько лет, - и те признают, что они все равно больные люди. Они - трезвенники лишь до первого искушения, а потом сваливаются в такой «штопор», что все программы и методики просто летят в тартарары. «Кто кем побежден, тот тому и раб» - говорит Писание. И только Господь может по-настоящему освободить душу от алкогольного рабства. Я свидетельствую об этом, ибо это чудо - исцеление от алкоголизма - Господь явил мне лично. Слава Богу!

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/russia/d_tikhonov/index.htm

Також запрошую прочитати іншу замітку, про нас грішних  http://blog.i.ua/community/662/742260/?p=5#comments

1

Коментарі