Предайте пророка смерти(завершення)

Тенденція в Інтернет на різних форумах: ти не будешь тут проповедывать, не цитируй тут Библию, не говори о Боге, і т. д.

Налітають буває такі хлопчики, і вони навіть не проти щоб я створив окремо свою тему на форумі але коли тема розгорається, і стає гострою то її повністю видаляють чи як я жартую "виносять на базар за не дорого"

Ще вчора напоровся на тип психології, що сканує Інтернет http://soft-ru.org/articles/Polzovateli-sety-zarazh-virusami.php

Тепер то я розумію з якого джерела деякі налякані... часто атакують мене з подібними скаргами, і на ній навіть часто блокують повністю.

Але подібна зацінка один одного, викликає ускладнення, що люди стають вовками, неймовірно висока степінь недовіри та підозр.

Хоча як завжди виграє егоїзм. Ми спостерігаємо де ті, що схожі на нас, егоїст шукає собі подібного.

На жаль сучасна психологія пробуджує в людях егоїзм.

А зараз пропоную аудіозапис і ми глянемо на тему трохи з іншого кута:

Предайте пророка смерти

Заголовок моєї замітки це не лякалка, а уривок з аудіофрагменту, що відкриває нам таємницю про те як народжується пророк.

Резонанс до тих блогових заміток, що спекулюють на темі "кінець світу по завершенні поточного року"

Заявляю відразу, кінця світу не буде. Знаєте: вибух пітардою це ще не кінець світу, але й проникнення космічного тіла на Землю це теж не кінець Світу.

Ажіотаж навколо поточного року ми відчули на прикладі О. Макар чи в моїй місцевості(найближчого часу) коли увірвались рекети, вбили батька і мати, винесли з будинку гроші. Як молода дочка повернулась то побачила трупи і розгром в її будинку.

Це наслідки спекуляції навколо поточного року, і штучні дії.

Напевно багато подібної літератури, що приносила хороший бізнес, і дійсно провалиться в кінці цього року:

25 Я слышал, что говорят пророки, Моим именем пророчествующие ложь. Они говорят: "мне снилось, мне снилось". 
26 Долго ли это будет в сердце пророков, пророчествующих ложь, пророчествующих обман своего сердца? 
27 Думают ли они довести народ Мой до забвения имени Моего посредством снов своих, которые они пересказывают друг другу, как отцы их забыли имя Мое из-за Ваала? 
28 Пророк, который видел сон, пусть и рассказывает его как сон; а у которого Мое слово, тот пусть говорит слово Мое верно. Что общего у мякины с чистым зерном? говорит Господь. 
29 Слово Мое не подобно ли огню, говорит Господь, и не подобно ли молоту, разбивающему скалу? 
30 Посему, вот Я - на пророков, говорит Господь, которые крадут слова Мои друг у друга. 
31 Вот, Я - на пророков, говорит Господь, которые действуют своим языком, а говорят: "Он сказал". 
32 Вот, Я - на пророков ложных снов, говорит Господь, которые рассказывают их и вводят народ Мой в заблуждение своими обманами и обольщением, тогда как Я не посылал их и не повелевал им, и они никакой пользы не приносят народу сему, говорит Господь. 
33 Если спросит у тебя народ сей, или пророк, или священник: "какое бремя от Господа?", то скажи им: "какое бремя? Я покину вас, говорит Господь". 
34 Если пророк, или священник, или народ скажет: "бремя от Господа", Я накажу того человека и дом его. 
(Иер.23:25-34)

Це означає, що коли людина пророкує, то її язик стає як язик Бога, і коли ці слова не збуваються то пророку цьому виносять вирок до вищої міри покарання бо він говорив від Імені Бога, а того не сталось!

Що ми можемо сказати напевно: ближчими днями міцненькі заморозки, і скоро перший сніг. На мою думку... ймовірно зима буде морозна, а я вже готовий зустріти сильний мороз. Думаю Росія подарує нам газ бо ми говорили розумні слова російською мовою, і вчили їх зрозуміти слова українською.

І так про народження пророка:

З новин

Мабуть під цим кутом зору замислюється не кожен, тому пропоную одну з розсилок на які я підписаний в емаіл:
 

Улюблені у Господі сестри та брати, друзі Біблії!

Серед наших співгромадян є чимало знедолених людей, яким украй необхідно почути біблійну звістку, що відкриває безмежну Божу любов і дає їм надію. Згідно зі своїм покликанням, Українське Біблійне Товариство щороку визначає окрему категорію таких людей, яким ми спільно з Вами можемо допомогти, й організовує спеціальний благодійний проект. Цього разу ми бажаємо звернути увагу на підлітків і молодь, що перебувають у виправних установах нашої країни.

На жаль, через певні обставини, що склалися у житті більшості з цих дітей, їхні батьки та інші дорослі, які їх оточують, не змогли або не захотіли виховати у них прагнення до добра, чистоти і побожності. Вони не мають належного прикладу для наслідування, не мають надії на майбутнє і, найважливіше, не знають, що в єднанні з Господом вони можуть досягти щастя й вічного життя. Статистика невтішна - з раннього віку ставши на неправильний шлях, переважна більшість із них після спецінтернату чи колонії для неповнолітніх повертається до злочинного життя. їхня доля, як і майбутнє наступних поколінь, під великою загрозою.

Однак із Божою допомогою, об'єднавши наші зусилля, ми можемо справити інший, кращий вплив на них, навчивши їх розрізняти добро від зла, проявивши любов і розуміння. Ми можемо допомогти їм, донісши вістку про всемогутнього, всевидячого і всезнаючого Господа, Який помер за них на хресті, Який розуміє їхні проблеми та Який бажає стати їхнім найкращим другом і постійним супутником. Із цією метою Біблійне Товариство бажає надрукувати особливе молодіжне видання Біблії (по 5 тис. примірників українською і російською мовами) із кольоровими вкладками, які значно полегшуватимуть юним читачам знайомство з Божим Словом та його вічними цінностями.

Запрошуємо Вас приєднатися до цього проекту під назвою «Блага Звістка для підлітків та молоді у виправних установах» і підтримати його молитовно та фінансово. Майбутнє нашої нації значною мірою залежить від належного виховання молодого покоління - слова премудрого Соломона найкраще передають наше покликання: «Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї» (Приповісті 22:6).

Також, якщо Вам буде зручно скористатися послугами Приват Банку Ви зможете переказати Вашу пожертву на рахунок

4405 88 58 1661 2003 Султан О.О (менеджер ПРБТУ)

Призначення платежу: «Добровільна пожертва», або зателефонувати за телефоном+38050979 30 51 для консультації.

Завжди раді послужити Вам!

Урок пройшли

Date : 11/3/2012 9:19:43 PM        Ваша оценка: : 100

Молодець Алексей Коломийцев, майже бездоганно провів курс, що складався з 7 уроків, на тему достовірності Біблії, дієвості, історичності і багато іншого...

Я закінчив сьомий урок, і тепер дуже важливо переслухати все повністю, приблизно 6,5 годин, і раз та назавжди вирішити для себе, відношення до цього джерела інформації та його важливість.

Потім здам екзамен, і отримаю свідчення, загальну оцінку, і приступлю до наступного курсу який проведе інший викладач.


Я обіцяв спец. фрагмент з сьомого уроку:

Мінливий світ III

Мафія скаже: о клас, тепер ми знаємо, що робити, і вилікуємо собі рак, і далі жируватимемо і будемо жити. 

Однако вони... вибудували глобальний світ на іншому погляді й переконаннях, на інших психологах, лікарнях і системах, що диктує інакше.

Потрібно зійти в низ щоб знайти інших лікарів і знання.

Хоча ми і чуємо в останні часи, про одиничні випадки як знаменитості виліковуються від раку.

Але!

Де вони після цього?

Змінили свої пісні, змінили свої книги, пишуть інше кіно?

На цьому я вичерпав тему про "Мінливий світ" матеріал що застосований є всім доступним, і безкоштовно розповсюджуваним з цього джерела 

Кент Ховинд проливает свет на медицину нашего времени. Какие причины того, что мы заболеваем? Можно ли предостеречь себя от  болезни? Возможно ли быть постоянно здоровым? Влияет ли правильное питание на здоровье? Что Библия говорит о здоровье и правильном питании? В этом двухчасовом семинаре доктор Ховинд даст ответы на все наши вопросы о здоровье и правильном питании, расскажет правду про современную медицину. В семинаре принимают участие доктора и люди, работа которых связана с медициной и здоровьем. 


До речі: на Фейсбук знайшов хірурга у якого інше імя але прізвище як у менеsmile

Антидепресант "Новий диплом-нове життя" закінчення

smileОстання антидепресивна серія яку я присвятив результатам парламентських обрань.

Я сказав не "диплом", а новий диплом, іншими словами "Зайшов в глухий кут, зміни курс"

Сто відсотків, що на порталі мало хто знає історію америки під таким кутом як ми чуємо в приведеному фрагменті, це різна просвіта і різне життя.



0%, 0 голосів

100%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Новий диплом-нове життя

Ні про диплом то я так сказав по приколу.

Зараз все підсумки по парламентським обиранням, і я присвячую темі дві рубрики(тему "Мінливий світ" майже завершено, заключна історія буде навколо хвороби Рак) пізніше ми переглянемо історію американської освіти, і навколо неї. Зараз пропоную яскравий приклад того, що новий диплом(знання) це нове життя.

До речі найкращий антидепресант це навчатись, почніть чомусь навчатись, і дух людини підніметься. Отже проти депресії перша частина, і прослухайте цей фрагмент уважно до самого кінця.

Також цей діалог в одному з вчорашніх заміток http://blog.i.ua/user/2675316/1109578#advA_advC_1109578_17286946

Урок пройшли

Ну ось, як мені не заважають деякі дівчатки, а то й допомагають то діла йдуть не погано. І то  не зовсім добре Ваша оценка: : 93

Нижче я пропоную прикольну історію, одну з цікавих фрагментів, а їх в цьому уроці теж не мало, не можливо, а то й безглуздо все викачувати на папір, як можна самостійно скачати урок і його пройти цілим.

В уривку ми бачимо дві віри з участі Мартіна Лютер, першу він шукає у власній душі, а другу дістає з гори.

Мінливість світу "II"

В минулій серії до теми мінливості світу або чи змінюється світ, ми розглядали аргумент, що світ змінюється як тільки ми в нього входимо. Через ставлення вченних до речей та світогляд вагітних жінок-80% людства приходять в життя не такими як мали б бути, за не правильних родів.

І за не уважності більшості слухачів ми не зрозуміли, що результатом є не одиничні випадки травмотології які приведуть до ДЦП(паралічу в меншій чи більшій ступені) тут треба додати, що до травматології призводять і аборти, якими деформується матка жінки, і викликає труднощі вийти назовні дитині під час пологів, і в наслідок дитина народиться з порушеннями хребта. Йдеться про те, що 80% населення має хронічні хвороби через неправильні пологи.

Ведучий привів приклад: як в нього народився син то почалось проблема з сприйняттям їжі, він нічого не міг їсти. Тоді він поніс дитину до не традиційного лікаря, і той почав оглядати хребет, і сказав "У нього проблеми з травленням" Як Ви здогадались? І тоді він почав пояснювати призначення і роботу хребта. Багато різних хвороб є результатом проблем з хребтом які ламають під час пологів.

Однак сьогодні в другій серії дещо складніше питання: як я народився то лікарі поклали табу на щеплення. Щеплення мені було повністю заборонено. От, що цікаво: вченні мають певне сумління щоб усвідомити на який ризик відносять людство, пропонуючи щеплення, і в одночас забороняють його окремим новородженним.

Думаю з віком мені повернули це питання, я таки отримав дозу того зілля. Але коли потрапив на Біблію то згодом стався такий інцидент: період щеплення і черга дійшла до мене, я нічого такого, що можна зараз почути в аудіофрагменті не знав, справа у іншому: питання стоїть про завтрашній день з чого я черпаю сили і нащо сподіваюсь?

На Бога? А на Бога так на Бога! І я заявив про відмову приймати це щеплення. Це було навідування медфельчера на дім, а не в лікарні бо там можливо мене перевели б в психіатрію. Я піднявся і повернувся вийти. Тоді медсестра різко склала розгорнуті інструменти, закрила сумочку, і емоційно вискочила з будинку. За того часу до теми я не повертався.

Мінливість світу "1"

podmig Дискусії навколо ймовірності змінити світ, мені випадають час від часу.

Що його не вдасться змінитиunsmile

А ні, світ змінюється на кожну хвилину(зараз прослуховую поточний урок, і вперше почув, що засновник теорії еволюції і атеїзму, після подорожі, змінив свій погляд, і надалі почав підтримувати(жертвувати) на користь євангелізації).

Можливо ми прослухаємо три серії до теми "Мінливий світ"