хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Безкоштовний сир

Практика з програмами які потраплялись мені безкоштовно.
 
От цікаво: чи є які технологічні трюки якими програміст маніпулює при просовуванні свого продукту? Приміром ми знаємо, що існують              фальшиві антивіруси або підробки типу фішинг. Постав такий антивірус, і він видасть список не існуючих вірусів,             потім їх спонтом видалить, і ось цей антивірус            кращий від інших, а як він підробний... то сам є вірусом!
 
Ще від самого початку в книгах вскольз я читав, що безкоштовні антивіруси, підвантажують наші ПК.
 
Тепер то я розумію, що практично всі безкоштовні продукти, можуть містити в собі приховану стратегію яка користується нашими ПК, і вимагаючи більших від нас ресурсів за які платимо ми.
 
Безкоштовна програма займе частину процесора, оперативної памяті, трафіку в Інтернет і т. п. Для виконання роботи, яку нам не вказують.
 
Але ж цей проект за наш рахунок, потім продають, як досконало виготовлений програмний продукт?
 
Між тим існують окремі типи безкоштовності на них я звертаю увагу: вчора скачав конвертер http://www.melinfo.ru/detailfile.php?id=140 ну фантастично гарненька штучка за дизайном, і звуковим оформленням, а прикол ось в чому:
 
При встановлені програми то вона не встановиться, а пропонує скачати якесь системне розширення. Як клацнув про згоду то перекинуло мене на сайт, і приємно було там опинитись бо сторінка таки від Майкрософт.
 
Перед тим вимагається скачати ще один файлик з сайту Майкрософт, файл розчиняється в системі(стає невидимим) але зачекаємо, і вискакує маленьке вікно з кодом.
 
Код підтверджує легальність моєї системи, і дає право ввести його в поле на сторінці Майкрософт, тепер у мене є доступ скачати малесенький файл розширення Віндовс, що покращує роботу з CD.
 
Після цієї підготовки, конвертер легко встановився, і я отримав безкоштовно цікавий інструмент. Безкоштовні програми на чесності. Хоча при установці по ходу пропонується встановити купу не важливих додатків від яких можна відмовитись знявши галочки.
 
Саме завдяки цій програмкі вчора ми прослухали аудіозапис з уроку про факти історичності Біблії, і сьогодні хочу показати ще фрагмент з цього ж уроку.
 
Сподіваюсь все чесно.
1

Коментарі

126.10.12, 18:38

http://www.dvdvideosoft.com/ru/index.htm---------- я брал отсюда,ничего такого как у тебя не происходит

    226.10.12, 19:34Відповідь на 1 від kva4ik

    Погодь.

    Ні тут справа в тому, що потрібне спеціальне ПО чи як воно називається "виправлення для ХР"

    Може у Він. 7 цей компонент існує.

    Часто є хороші безкоштовні програмки але на Фрамеворк, і їх встановлення теж перевірить ліцензію.

    В Севен Фрамеворк вже вбудовано, такщо я не знаю яка політика безкоштовності у Севен.

      326.10.12, 20:10Відповідь на 2 від Крилами віри

      у меня 7

        426.10.12, 20:14Відповідь на 3 від kva4ik

        Значить ці компоненти в системі є від установки.

        У ХР ще продовжується життєвий цикл, і кінець світу для цієї системи через приблизно 1,5 роки