хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Мінливість світу "II"

В минулій серії до теми мінливості світу або чи змінюється світ, ми розглядали аргумент, що світ змінюється як тільки ми в нього входимо. Через ставлення вченних до речей та світогляд вагітних жінок-80% людства приходять в життя не такими як мали б бути, за не правильних родів.

І за не уважності більшості слухачів ми не зрозуміли, що результатом є не одиничні випадки травмотології які приведуть до ДЦП(паралічу в меншій чи більшій ступені) тут треба додати, що до травматології призводять і аборти, якими деформується матка жінки, і викликає труднощі вийти назовні дитині під час пологів, і в наслідок дитина народиться з порушеннями хребта. Йдеться про те, що 80% населення має хронічні хвороби через неправильні пологи.

Ведучий привів приклад: як в нього народився син то почалось проблема з сприйняттям їжі, він нічого не міг їсти. Тоді він поніс дитину до не традиційного лікаря, і той почав оглядати хребет, і сказав "У нього проблеми з травленням" Як Ви здогадались? І тоді він почав пояснювати призначення і роботу хребта. Багато різних хвороб є результатом проблем з хребтом які ламають під час пологів.

Однак сьогодні в другій серії дещо складніше питання: як я народився то лікарі поклали табу на щеплення. Щеплення мені було повністю заборонено. От, що цікаво: вченні мають певне сумління щоб усвідомити на який ризик відносять людство, пропонуючи щеплення, і в одночас забороняють його окремим новородженним.

Думаю з віком мені повернули це питання, я таки отримав дозу того зілля. Але коли потрапив на Біблію то згодом стався такий інцидент: період щеплення і черга дійшла до мене, я нічого такого, що можна зараз почути в аудіофрагменті не знав, справа у іншому: питання стоїть про завтрашній день з чого я черпаю сили і нащо сподіваюсь?

На Бога? А на Бога так на Бога! І я заявив про відмову приймати це щеплення. Це було навідування медфельчера на дім, а не в лікарні бо там можливо мене перевели б в психіатрію. Я піднявся і повернувся вийти. Тоді медсестра різко склала розгорнуті інструменти, закрила сумочку, і емоційно вискочила з будинку. За того часу до теми я не повертався.

2

Коментарі