Сучасні дівчата. (гумореска з діалектом)


Зима , літо , весна ,осінь Скоро пролітають Отак наші молодії Літа проминають. Проминають вони скоро, Нема , шо робити, Підчипив би файну дівку Та де її взєти ? Дівки тепер такі стали, Шо гірших не буди. Намалюютьсі як відьми Тай йдут мижи люди. Попід очи у них сино, Губи червоніют, На голові чудо зробліт- Ну зовсім дуріют. Аше візьме тоті губи Синим обмалює Но чисто тобі отой клоун, Шо в цирку Фіглює. Но а мешти такі вбує, Страшно сі дивити. Се якби на голу впало , То могло би вбити. Аше візьме міні-юбку На себе на п*яли- Й ходить блискає литками, шоб хлопці вмлівали. А ніхтищі , як пантера- Зараза в кохала Страшно ідні підходити, шоб не розірвала. І се ходит такє чудо , Пацанам на кару, А в голові одна думка- Скєм піти до бару ? В барі зразу дзигар в зуби, Фліщину у рукі, Нема кому се зіпрати Й дати пару буків. Колись дівчє після школи Кудись поступало, Шось хотіло трохі знати- Тепер се пропало. Тепер вона після школи Мужика шукає, І якшо найде дурного - То вже не пускає. Тай хлопцеви шо робити , Мус се чудо брати, Бо інакшої тепер Не мож відшукати. Мусит бідний цілий вік Її годувати , Шей дивитисі шоб п*єиного Не вігнала з хати. Отаке то хлопці вас В переді чекає, Але ви сим не журітсі, Сто грам хтось ше має ?

Зниження ступіня стресу:

Читання 68%
Музика 61%
Бухло 42%
Секс 100%

Пятерка по «донбасскому языку»

  • 03.11.15, 18:21
Пятерка по «донбасскому языку»: в Донецке детям раздали "уникальные" табеля. ФОТО

Ученикам донецких школ выдали табеля с оценками за первую четверть, в которых укаразно, что дети в «ДНР» изучают уникальные «донбасский язык и литературу»

Об этом на своей странице в ФБ пишет пользователь Нозадзе Света.

«В 49-ой школе город Донецк, выдали табеля и указали учителя Язык народа Донбасса и литература (укр) Опубликуйте пожалуйста анонимно. Сегодня принесли табель…скоро ЛА ЛА ЛА запоют», - пишет она.

Естественно, этот пост в сети активно комментируют: «Они там что заболели навсегда! Язык народов Донбасса....Потрясающе, лучше бы написали даунбасский язык....»; «Ну,Педагог "народа Донбасса"-самый гуттаперчевый педагог. Прикажут власти 6-ки ставить и учить идиш в качестве языка "крайних народов Донбасса"- будут ставить и писать (учить вряд ли)».


10 шагов!

  • 28.10.15, 23:34
Представим, что мужчину и женщину разделяют двадцать шагов. Так вот, мы должны сделать свои десять шагов и остановиться. Если там тебя не встретили, не делай одиннадцатого — потом придется делать двенадцатый, тринадцатый — и так всю жизнь. Каждый должен сделать свои 10 шагов. 

Як самому перевірити свій електролічильник


Не секрет, що приватні енергокомпанії мають на озброєнні різні способи обману споживачів електроенергії . Як запобігти цьому - спробую пояснити .

Останнім часом старі однофазні лічильники (так звані "дискові") були замінені на нові, електронно - імпульсні . На фото - передня панель такого імпульсного лічильника . В зеленій рамці написано "A=3200imp/(kW*h)". Це означає , що цей лічильник відлічить 1 кілоВат * годину після 3200 імпульсів ,які мигнув світлодіод "А", на який вказує червона стрілка . Варто зуважити , що число імпульсів в різних лічильниках може бути різним . Наприклад , це число може становити 6400 імпульсів . Саме ці електронні імпульси і підраховуються механічними колещатками лічильника. Тобто, кожний три тисячі двохсотий імпульс на даному лічильнику - це є врахована 1 кілоВат*година , за яку потрібно сплачувати гроші . Якщо ж лічильник "обманний" , то він може зробити не 3200 імпульсів (чи 6400) , а менше , наприклад в два рази - всього 1600 замість 3200 імпульсів , тобто в два рази швидше . Але , шоб це перевірити , не обов'язково сидіти перед лічильником і рахувати усі 3200 імпульсів . (чи скільки у вас там буде). Саме крайнє праве "коліщатко" лічильника показує не кілоВат*годину, а його соті частки (0,01 kW*h на фото обведений червоною напіврамкою) . І це коліщатко поділене на 100 поділок(частин). Після кожної 1/100kW чути характерне клацаня и коліщатко сотих частин кілоВат*години прокручується на одну, саму маленьку, поділку.

Подібний лічильник повинен клацати через 3200/100=32 імпульса (мигань світлодіода), а особисто ваш — через А/100 імпульсів. "Брехливий" лічильник буде клацати в два рази частіше, тобто — кожні 16 імпульсів.
Тобто , потрібно провірити таким способом відповідність заявлених заводом-виробником даного лічильника кількості імпульсів на кожну кілоВат*годину із реальною їх кількістю , порахувавши кількість імпульсів за 0,01 кілоВат*години .
Можна провести подібну перевірку , коли в електромережу увімкнути наперед відоме навантаження , наприклад лише електрочайник із споживаною потужністю 1,8 кілоВат*годину.
Звичайно , скептики скажуть :"Нічого ми так не змінимо.. " і далі будуть переплачувати за електроенергію . Але можна провести подібну перевірку в присутності кількох осіб та представника електрокомпанії-постачальника електроенергії . Та ще й скласти колективний позов ! Існує велика імовірність того , що керівництво електрокомпанії не захоче (побоїться) оприлюднювати подібні випадки .
Та в будь якому випадку - перевірте ваші електролічильники ! Можливо , ви будете приємно здивовані - вони вас не "обманюють"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 28.05.15, 22:13
Мужчинам не нравится любовь без секса, женщинам - секс без любви. Женщины едят за разговорами, мужчины разговаривают за едой. Женщины купаются, а мужчины плавают. Поэтому у одних купальники, у других - плавки. У женщин - мечты, у мужчин - планы. Мужчина любит глазами, женщина - ушами. Женщины скрывают свой возраст, мужчины - свой доход. Путь к сердцу мужчины лежит через желудок, а к сердцу женщины - через загс. Разведенный мужчина - свободен. Разведенная женщина – одинока. Разные мы...


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никогда не спорь с мужчиной.
Начинай либо плакать, либо раздеваться...

Схильність до професії!



ТЕСТ: Схильність до професії!
Питання: скільки буде 2 Х 2?

 

1. 4.

2. Залежить від одиниць вимірювання.

3. 79 (50 — нам; 25 — вам; 4 — у касу).
3. 79 (50 — нам; 25 — вам; 4 — у касу). 5. Інтим не пропонувати.
6. У середньому чотири.
7. Від трьох до п’яти.
8.На нашу думку, як звичайно.
9. Важко відповісти, слід уточнити.
10. На дурні питання не відповідаю.

 

Розшифровка відповідей:

1. Учитель.
2. Програміст.
3. Фінансовий директор.
4. Бухгалтер.
5. Секретар-референт.
6. Економіст.
7.Юрист.
8. Аудитор.
9. Маркетолог.
10. Менеджер.

Опитування для статистики!)))))))))))))))))))))))))
  


55%, 11 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

10%, 2 голоси

5%, 1 голос

5%, 1 голос

15%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

++++++++++++++++++++++++

Да, человек смертен, но это было бы ещё полбеды. Плохо то, что он иногда внезапно смертен, вот в чём фокус!

      Воланд — персонаж романа «Мастер и Маргарита», дьявол.

ГАЇ ШУМЛЯТЬ.....

Гаї шумлять-
       Я слухаю.
Хмарки біжать-
      Милуюся.
Милуюся-дивуюся,
Чого душі моїй
    так весело.

Гей, дзвін гуде-
       Іздалеку.
Думки пряде-
       Над нивами.
Над нивами-приливами,
Купаючи мене,
         мов ластівку.
Я йду,іду
    Зворушений.
Когось все жду-
        Співаючи.
Співаючи-кохаючи
       Під тихий шепіт трав
             голулячий.
Щось мріє гай-
      Над річкою.
Ген неба край-
       Як золото.
Мов золото-поколото,
          Горить-тремтить ріка,
                         як музика.