Ви (виборці зеленої влади) це разом зробили, ідіоти…

Ви (виборці зеленої влади) це разом зробили, ідіоти…
У владній команді почалася найбільша інтрига від початку її існування.
 Після появи інформації про заяву Гончарука я сам спершу подумав, що це на нього натиснула консолідована група людей Коломойського та представників Кварталу в оточенні Зеленського, координована через Богдана. Методів, як витиснути з нього заяву існує вдосталь – Гончарук далеко не святий, там достатньо статей у Кримінальному Кодексі, які вже за ним схлипують.

Але зараз бачу вже значно переконливішу версію. До речі, це ганьба для країни, коли ми замість аналізувати конституційний порядок дій і офіційні заяви, мусимо вибудовувати конспірологічні теорії. На мій погляд маємо кілька стадій конфлікту. У мене є досить багато припущень, які підкріплюються фактичним матеріалом, але все це поки не зовсім переконлива інформація, може не все підтвердитися. Через це розкладу ситуацію доволі схематично, без надмірної деталізації. Отже, про стадії:

1. Дії близького оточення Зеленського (група Кварталу), найперше ряду радників на чолі з Єрмаком і головою СБУ Бакановим. Протиріччя в команді наростали, Зеленський шарпався між вимогами Коломойського з одного боку та МВФ і західних партнерів з іншого. Уряд займав позицію МВФ, хоча проти Коломойського воювати не відважувався. Кілька разів виникали конфлікти між Гончаруком і Зеленським, на якого фатальний вплив має пост-пред Коломойського Богдан. Саме Богдан ініціював звіт Гончарука перед Зеленським з фінансово-економічних питань. Команда противників Гончарука готувала негативне враження Зеленського, для цього хотіла отримати інсайдерську інформацію, з чим прийде до Зеленського Гончарук.

Далі вже виключно припущення. Інсайд найкраще отримати через засоби неофіційного прослуховування. В СБУ чи в Богдана могли знати, що на 16 грудня запланована нарада в Гончарука з Маркаровою та Рожковою (персоніфікованим ворогом для Коломойського й значної частини близького оточення Зеленського). Не треба бути мудрецем, щоб зрозуміти, про що будуть розмовляти. Прем’єрський блок Кабміну реально добре захищений від прослушки. Вільно організувати її можуть лише ті, хто з нею мають боротися (згадайте майора Мельниченка). Я думаю, що запис організували оперативно саме люди Баканова. Вони точно передали записи своєму шефу, той мав провести нараду з іншими членами близького кругу – такими, як Єрмак, Смірнов, Шефір тощо. Не знаю, чи вже тоді дали все це прослухати Зеленському. Ймовірно, але не обов’язково. Тож напруження там продовжувало наростати. А публічну засвітку вирішили відкласти до вигіднішого моменту.

2.Координація дій З А.Богданом і І.Коломойським. Богдан міг бути серед учасників перших прослуховувань записів та обговорення їх подальшого використання, а міг долучитися дещо пізніше. Але, в будь-якому випадку, він долучився ще в грудні (на мій погляд – відразу, в середині місяця). Через Богдана записи передали Коломойському та залучили до їх прослуховування головного технолога й медіа-кілера при Коломойському О.Дубинського. Його завжди підключали ще на самому початку підготовки спецоперацій. Згадайте його участь у зустрічах Коломойського в Женеві з учасниками атак на Порошенка. Туди приїжджали Саакашвілі та його грузинський депутат-“гаманець”, Онищенко, керівники видання Страна.ua та багато інших. З ними був не раз помічений і Дубинський як безпосередній розробник брудних технологій.

Домовленість була про незастосування матеріалів спонтанно й завчасно. Після того, як жлобство міністрів здомінувало над пересторогами й вони стали собі підвищувати зарплати й виписувати премії на астрономічному рівні, а депутатам підвищення зробили мінімальним, дозованим (хоча спершу пообіцяли кардинальне зростання), ситуація вигоріла. Найбільше невдоволення висловлювали навіть не опозиціонери, а обділені члени фракції “Слуг”. Залишалося діждатися дня старту пленарного тижня. Тему надвисоких зарплат уже й так розігрівала група Коломойського, а тут раптом починається викид записів.

У них не було чогось жорстко компрометуючого. Те, що Зеленський некомпетентний, відомо всім і йому в тому числі. Більше того, навіть назвавши його повним кретином, ви йому ще дасте аванс і зробите комплімент. Більше значення мала фраза Гончарука, що він сам профан в економіці. А головне – учасники наради дійсно обговорювали, як вкласти телепню у голову вигідну їм інформацію, яка насправді формулювалася ними доволі маніпулятивно й однобоку. Саме тому канал поширення й назвали “Як обманути президента”, що в певній мірі відповідало дійсності. Тільки третьою складовою міг бути факт зневажливих висловів Гончарука на адресу Зеленського (тим більше, що вони були доволі обережними й толерантними).

3. Спроба реалізації “оргвисновків”. Тут уже пішов різнобій між змовників. Я писав, що не знаю, коли про записи проінформували Зеленського. Його примітивна амбіційність та низький рівень інтелекту при ранньому повідомлені могли привести до зриву всієї операції. Але й, коли б він дізнався про це разом з усіма нами, прогнозувати його реакцію було трудно. Він міг злякатися активних заходів і не дати фракції відповідної команди на голосування за відставку уряду. Річний імунітет вони могли обійти шляхом тупого ігнорування Конституції чи маніпулювання її нормами (наприклад, проголосувати спершу за скасування рішення про схвалення програми дій уряду, таким чином абсолютно незаконним шляхом позбавивши КМУ імунітету). А також могли розійтися погляди змовників на майбутню кандидатуру очільника уряду та його складу. У будь-якому випадку, після появи плівок атаку продовжила лише група Коломойського при нейтралітеті інших груп впливу. При цьому більшість фракції на чолі з Арахамією, де ненавидять людей Коломойського та остерігаються його самого, продемонстрували фактичну підтримку урядовцям. Атака захлинулася. Зникнення з інформаційного простору сірого кардинала влади А.Богдана теж багато про що говорить. Він явно старався скоординувати заходи проти свого (й Коломойського) висуванця Гончарука. І мав це робити максимально приховано, не привертаючи до себе уваги. А зараз, коли акція захлинається, йому й поготів краще залишатися в тіні. Нині, коли владна команда дала ряд тріщин, захиталося крісло вже під самим Богданом.

4. Контратака Гончарука. Я написав тут, що спершу помилково оцінив заяву прем’єра як наслідок тиску на нього. Зараз бачу, що це реальний шантаж, інтрига на межі блефу й контратака на своїх противників. Зеленський міг під тиском Богдана й Коломойського все ж віддати команду усунути уряд. Але, як і всі скандальні дії, мав це зробити чужими руками – ініціативою та діями своєї фракції. Зараз, отримавши неконституційний “подарунок” від Гончарука (заяву про відставку), Зеленський уже не може зіпхнути на інших свою власну відповідальність. А він цього боїться.

Гончарук, використовуючи страхи більшості фракції перед олігархом та повне несприйняття його гоп-стоп компашки в Раді, заручився підтримкою більшості фракції. Показова в цьому переписка одіозної нардепки від “Слуг” голови соціального комітету Галини Третьякової з Гончаруком. Пильність знову підвела служок. Журналісти сфотографували повідомлення, де прем’єр дякує депутатці та в її особі фракції за підтримку. Та пише, що “ми вас підтримуємо”. На питання : “Хто – ми?” відповідає: “70%”. Це все дуже красномовно. Схоже, що Гончарук виграв цей раунд в суху. Але конфлікт наростає, а Коломойський не звик програвати. Та й амбіції висуванців Бєні, як то Палиця, його нинішніх попутників, як Яценюк, Тимошенко та Аваков, а ще людей з оточення клоуна, наприклад того ж Єрмака, нікуди не поділися. Війна тільки починається. Якщо Гончарук вирішить, що Рубікон перейдено, а його позиції зміцнилися, він мав би нарешті показати характер і нанести удар по інтересах Коломойського. Там мала б розпочатися справжня війна. Але це не конче буде саме так. Гончарук може помиритися з Зеленським (не дарма ж він так розсипається зараз у компліментах). А Зеленський тоді знову матиме важелі для впливу на прем’єра та зможе мотивувати його до толерантних відносин з олігархом. Далі у нас суцільна тьма…

5. Як нам до всього цього ставитися? Тут дуже важливо не перегнути палицю. Гончарук не герой, не ефективний і не хороший прем’єр. Його уряд за руйнівними наслідками вже критично наблизився до фатальних провалів уряду Тимошенко в 2008-09 роках. Ми не маємо права підтримувати такий нікчемний уряд і такого безпорадного прем’єра. Маємо два варіанти сприйняття ситуації:

– визнаючи, що уряд жахливий і недієздатний, констатувати, що його спадкоємці будуть узагалі фатальними для країни (як через олігахічні загрози, так і з шансом для реваншу російської агентури), а тому слід займати так званий позитивний нейтралітет;

– сприйняти поступове скочування України з такою владою до тоталітаризму, економічної катастрофи й васальної залежності від РФії неминучим без радикальних змін. І вважати, що найкритичніший, найдикіший розвиток подій може стати єдиним можливим детонатором, який би викликав збурення нашого сонного й пасивного населення. Це мав би бути так званий негативний нейтралітет.

Але брати пряму участь у діях апологетів поміркованого (активно підтримувати уряд) чи олігархічно-реакційного (так само активно валити Кабмін) 0відламів нинішнього режиму демократичним силам, на мій погляд, не варто. Тут ідеться не лише про депутатів опозиційних фракцій, але й про нас з вами: блогерів, журналістів, аналітиків, активних громадян.

Є, щоправда, одне застереження. В групі Гончарука (за принципом “ворог мого ворога – мій друг”) опинилася, принаймні, одна позитивна постать – заступниця Голови НБУ Катерина Рожкова (а в її особі й усе керівництво Нацбанку). Сьогодні НБУ перебуває на вістрі протистояння з Коломойським. Їхня діяльність дуже важлива й вони заслуговують на нашу активну й безумовну підтримку. Давайте в цьому випадку відділяти “мух і котлети”…

Десь от таке моє бачення всіх цих галасливих і скандальних подій. Воно може виявитися хибним, хоча я робив ці висновки, опираючись на реальні факти й тенденції, які відслідковував минулими тижнями. А судити вам і невмолимому часу, який усе розставить на властиві місця й зробить таємне явним.


 



Скільки брехні, стільки і спростувань

Скільки брехні, стільки і спростувань

 

Гліб Бабіч

У нинішньої влади схема дій відпрацьована до дрібниць.
Зашквар – спростування.
Потім спростування на спростування. Потім пояснення. Потім доворот і коригування. Пояснення пояснення.

Оман – це східна перлина, звичайно. Там пояснень і версій стільки, що джин з лампи замурував себе назад, якби йому доручили зробити диво і правдоподібно відмити цей треш.
Хоча скільки брехні, стільки і спростувань.

Ракету, що збила Боїнг, теж спростовували. Разом з Іраном і Росією. Потім спростовували спростування. Ось сьогодні Пристайко послався на шок і все звалив на «іранську позицію».
Ніжні вони у нас і з тонкою конституцією, ага.
Кажуть, тепер навіть приказка така є “Бреше, як шоковане МЗС”.


Призов з 18 років вже теж спростували. Тобто закон є, і для його прийняття потрібна Верховна Рада. А щоб його не виконувати – тре просто спростувати, і вся халепа.

Прослушку в Кабміні одночасно терміново розслідують і спростовують, називаючи монтажем. Хоча це Арахамія. Вся його нова кар’єра – суцільне спростування очевидних речей.

Казкове підвищення зарплат і премій чиновників та нардепів спростовують.
А ніт…
Як води у рота. Крім Арахамії, звісно.

А щодо підтверджень і спростувань відставки Гончарука з детективною історією кому, куди і коли – так там ще попкорн не доїли. Все в розвитку.

Коротше, з тією кількістю брехні та зашкварів їм терміново потрібно створити Міністерство Спростувань, парламентську Комісію Спростувань і Державне Бюро Спростувань. І титулувати декого якось.
Наприклад, Верховний… як же це буде…
Спростар?.. Спростун?.. Спростуніст? Спростанець?

Коротше, сп… прости, Господі, що маємо, те маємо.
Бо це якийсь спростець…



 


Кінець епохи гідності

  • 17.01.20, 20:04
  • зе

Vladimir Zavgorodny:
Нелох оманский, стратегический
Я не до конца разобрался, что там происходит с призывом с 18 лет и отправкой в зону АТО, и будут ли снимать с поезда в нацгвардию, а с катера на подводных крыльях во флот, или нет.




Но мне кажется, что это решение команды Зеленского — как раз очень продуманное.

Понимаете, сейчас тысячи, десятки тысяч мам и бабушек по всей стране в едином порыве так вздохнули от ужаса — аж давление упало по всей территории Украины, выпали осадки, а в Николаеве потрескались стёкла в окнах домов.

И сейчас тысячи, десятки тысяч мам и бабушек выдохнут и завопят: "МОЕГО ПУПСИКА — НА ФРОНТ? В ОКОПЫ? ДА ТЫ ЧТО ИЗВЕРГ ДЕЛАИШЬ, А?"

И тогда Зеленский выйдёт к народу и скажет: "Постойте, но есть простое решение, как уберечь вашего какусика от службы в зоне АТО. Давайте просто сдадимся"

И тогды тысячи, десятки тысяч мам и бабушек по всей стране стотысячеголосым бабьим хором закричат: "ВЕРНО! СДАВАТЬСЯ ДАВАЙТЕ! СКОРЕЙ СДАДИМСЯ! ПРОСТО ПЕРЕСТАНЕМ СТРЕЛЯТЬ!"




Alex Noinets:

Я, звичайно, повний профан в Конституції, але Прем'єр подає заяву про відставку Верховній Раді, а не Президенту.
Верховній Раді, в якій вчора Дубінський за відставку цього дебіла зібрав усього десять голосів.
Тому, як би це кіно не закінчилось, сдаётся мне, джентльмены, это была комедия.




Виктор Трегубов:
В тяжкой борьбе за симпатии болвана подонки вжарили компроматом по балбесам.




Вахтанг Кипиани:
Якщо Гончарук написав заяву Зеленському, то Зеленський має написати заяву Коломойському. Амінь.




Юрий Бирюков:
Хроники зеленого ужаса. Так, у нас 17 января, 17 дней нового года.

За этот микроскопический промежуток времени:

1) Президент Украины каким-то неизвестным образом телепортировался из Карпат в Оман. Чем он там занимался, за какие деньги полетел, в каком составе была поездка - в стране никто не знает. Когда пророссийское издание слило фотки отдыха в Интернет, начался недетских размеров хайп, срочные организации каких-то идиотских встреч с оманскими власятми.




2) После катастрофы украинского самолета президент на много часов "застрял" в Омане. Тема Боинга сложная и многослойная - там и вранье нашего посольства о причинах, там и вранье Зеленского.

3) Верховный Главнокомандующий публикует Указ о планах призыва на срочную службу, где возраст призыва указывается с 18-ти лет. Впервые за последние 5 лет, при Порошенко призывали с 20-ти. На волне хайпа всплывает заявление министра обороны, где он сразу сообщает о том, что Минобороны НЕ будет выполнять Указ президента и будет и дальше призывать с 20-ти лет. Единоначалие и это все.




4) Всплывают данные про зарплаты и премии министров нового правительства, надбавки и компенсации за "волонтерский" труд. Время зарплаты учителям в 4000 долларов еще не пришло, пока решили окончить эпоху бедности министров и замов.

5) (в процессе) Всплывает такая себе "прослушка" совещания у премьера, где в нелицеприятной манере обсуждаются интеллектуальные способности президента. Премьер нарушает 115 статью Конституции Украины и подает на Банковую заявление про отставку.

Забавный турботемп зашкваров, раз в четыре дня. А год только начался...




Victor Tregubov:

Что вы придираетесь к тому, что прошение об отставке Гончарук подал на президента, а не на Раду? При чем здесь Конституция?
А, вы посчитали, что это правда прошение об отставке?
Вообще-то нет. У этого жанра есть другое название: челобитная. Конкретно - покаянная челобитная.
Понимать надо. И привыкать.
А то мы в таком турборежиме скоро до местничества дойдем, а вы даже не знаете, что это такое.




Sergey Fursa:
Президент так долго не решался начать войну с Коломойским и Аваковым, что эти двое начали первыми.
Пленки Гончарука - это и есть откровенное объявление войны Зеленскому. За день до этого Дубинский репостил безумную теорию заговора, созданную в институте будущего Авакова про Оман и полеты в Москву. До этого люди Коломойского позволяли себе атаковать только членов команды Зеленского, но никогда его самого. Они атаковали инициативы президента, но никогда не лично его.

Это война. И пусть президент не думает, что выйдет пропетлять. Не выйдет. И чем раньше он сам пойдет в наступление, тем легче ему будет.
А сами пленки - разговор нормальных людей человеческим языком о том, как обьяснить сложные экономические вещи простым языком. Это как раз о финансовой грамотности.

И это действительно сложно. Борьба за сознание президента - это как иллюстрация общей борьбы с популистами в стране. Популисты не ограничены ничем, а люди, пытающиеся обьяснить суть процессов ограничены правдой. Это плохая диспозиция. Как нельзя выиграть спор с Тимошенко в прямом эфире, ведь она сходу придумает 100500 новых мифов, которые просто невозможно опровергнуть. Так и люди Коломойского могут как попугаи повторять о пирамиде гос долга, ведь сказать им это просто, а обьяснить, что никакой пирамиды нет требует времени и внимательного слушателя.

Радует, что месячные поиски компромата родили вот только это. Гора родила мышь. Мы годами слушали разговоры топ чиновников, где они делили потоки. И даже не удивлялись. И даже не говорили об отставке правительства. Это ведь была норма.

Теперь, когда олигарх хочет спровоцировать кризис, он вынужден вырывать из контекста слова и атаковать комплексы президента. Можно часами спорить о том, говорит ли эта пленка что-то о понимании экономики. Но она точна говорит о том, что у людей на этой пленке есть ценности, ведь самый огромный компромат, который смог нарыть главный специалист по компромату в стране, заключается в вырванных из контекста фразах. И для Украины это большое достижение.
Коломойский сделал свой шаг. Теперь очередь президента. Война началась?






Чё там на шишкостане…

Чё там на шишкостане…

 

Тётя Роза:

Дела в борделе шли не очень. Поэтому решили поменять местами кровати.





13:00 Путин заявил, что госслужащие должны быть только гражданами России.
16:30 Правительство в полном составе ушло в отставку.

 

Ельцин 1999: Я устал, я ухожу.
Путин 2020: Я устал, уходите.

 

Путин предложил условие для кандидатов на пост президента РФ: постоянное проживание в России не менее 25 лет, из них в должности президента не менее 20 лет.

 

Из-за аномально тёплой погоды в России распустилось правительство.

- Они же теперь погибнут! Их надо посадить!

 

Обещали послание Президента, а в итоге послали Правительство.

 

Медвежонка заменили на мишутку.




 

Назначение главного налогосборщика главой правительства придаёт оптимизму – значит есть ещё, что взять с народа…

 

Важный фактор: Мишустин увлекается хоккеем.
Ещё важный фактор: Мишустин ростом не выше Путина.
В современной России этих двух обстоятельств вполне достаточно для того, чтобы возглавить правительство.



 

Алексей Жуков @assir108 

Сын Мишустина учится в самой дорогой школе в Европе Сын Мишустина учится в самой дорогой европейской школе. Речь идет о школе-интернате Insitut Le Rosey, стоимость обучения в которой составляет 100 тысяч евро в год. В свое время из нее выпускались шах Ирана, короли Испании.

 

Путин отправил правительство в отставку.

Наконец-то Медведев сможет зимой нормально поспать.

 

Путин сказал, что во власти должны работать лишь те, кто связывает свою судьбу с Россией, служением ей, кто не имеет вторых-третьих гражданств, других возможностей длительно проживать за рубежом.. Правительство вздохнуло, переглянулось, пожало плечами - и в полном составе ушло в отставку.

 

Тётя Роза:

В России начался транзит власти. От Владимира Владимировича Путина к Путину Владимиру Владимировичу.

 

Андрей Коняев:

Путин признал, что у школьников нет горячих обедов, что в России чудовищная бедность и что единственный способ убедить людей размножаться - платить им за детей больше чем зп родителей. Класс, невероятные достижения 20 лет правления.

 

Андрей Мальгин:
Потрясающе. Я, конечно, не сомневался, что Путин - циничный мерзавец, но сегодня он прямо сказал всем нам: "Да, я циничный мерзавец, и что вы мне сделаете?" Он просто взял и озвучил план, как остаться рулить страной навсегда. Обычно такие вещи планируют и осуществляют тайком.

 

Проф. Преображенский:
В рабочую группу по изменению Конституции Путин включил Роднину и Исинбаеву. Я не шучу. Резиденты США и Монако вам напишут Конституцию, дорогие мои российские патриоты.
В стране, где президент - питерский бандит, автор гимна - многократная творческая проститутка, патриарх - миллиардер, пропагандисты - жители Евросоюза, автором Конституции просто непременно должна быть прыгунья в высоту из Монако.

 

Алексей Навальный:
На самом деле, только одна вещь в России стабильна и незыблема - Дмитрий Медведев, спящий на послании президента.




Ехидные твиты:
Между тем, цены на газ в Европе рухнули с 250$ до 150$ за тысячу кубов, а в связи с переизбытком предложения в Азии и запуском Израилем трубы с гигантского месторождения "Левиафан" цены могут упасть до 90 долларов. Т.е. "Северный поток-2" может не окупиться никогда.

 

Тётя Роза:

Конечно, на место премьера Путин мог бы назначить какого-нибудь своего охранника. Но решил приберечь ценные кадры.

 

Nasha Canada Newspaper @NashaCanada 

20 лет как жизни нет…



Nasha Canada Newspaper @NashaCanada 

Путин вдруг ясно осознал, что Медведев выше ростом. Отправил в отставку. Цирк лилипутов пригласили выступить в Кремле.

 




Проф. Преображенский @prof_preobr 

Путин вчера: надо поправками закрепить приоритет Конституции над международным правом. 

Путин сегодня: поправки не затронут первую главу Конституции. Конституция: приоритет международного права закреплён в ПЕРВОЙ главе. Итого: Президент РФ не читал Конституцию РФ.

 

Юрий Агапов @yurvaga 

9го марта начнется международный трибунал над убийцами МН17 в Гааге. Это объясняет такую спешку Путина с отменой приоритета международных актов на территории РФ. Я не я и лошадь не моя. И вообще никаких трибуналов не признаю...300 мертвецов вопиют...

 

Проф. Преображенский @prof_preobr 

В общем, стало окончательно ясно, что Путин будет главой государства до смерти. Своей или государства, какая случится раньше.

 


 

 

 

 

 

Кінець епохи гідності

Прослушка Зеленского.

 

@dmitriypaut
Пленки Мельниченко
?! То херня! Вот пленки Гончарука, это да!

Почти дословно:
Криворожское чм
о ничего не знает, кроме страха перед Порошенко.
То есть преЗе у нас тупой и боится Порошенко.



 

Гончарук в аудиорбращении:
- Страшную новость я принес тебе нарот Украины! Выбранный тобой Зеленскай, долбо…б. Редкий долбо…б.



 

Mason Lember:
З'явилася друга частина тої срамоти, де 5 персонажів, які очолюють уряд, намагаються зрозуміти, що відбувається з економікою, якою вони "керують".
Про 40% росту ВВП, вони мабуть, вже й забули.
Я, звісно, розумію, що це все творить Беня і що це все йому на руку. І що на місце Гончарука прийдуть куди більші довбодятли та ще й злодії.

Але це ще раз про рівень і про методи тих, хто зараз очолює країну і веде її до "світлого майбутнього".
Ну і традиційне запитання: Хто і скільки зараз краде, якщо в економіці така жопа, гірше ніж була раніше?
АПД. Зверніть увагу на те, що закидають Гончаруку. Йому закидають "образу президента", а не вгроблену кхєрам економіку і нерозуміння того, що відбувається і що треба робити.



 

Karl Volokh:
Сюрреалізм нашого життя при цій владі: тепер ми ще маємо переживати за Гончарука (якого я особисто вважаю нікудишнім прем‘єром), бо наступне призначення, ймовірно, буде ще гіршим.

Грымчак за пачку календариков продолжает сидеть, жирный Юзик за то, что сбивал откаты с мусора депутат, Богуцкая за убивство - депутат, какой-то пи...ар за изнасилование - депутат, клинический дов..йб преЗе. Боже, что я не так делал? За что ты так со мной?


Олена Монова:
А этих абізян шо, всех прослушивают? А до Вавы когда очередь дойдет?
Мне тенденция нравится: прослушка - слив - нах. Хотя можно было бы обойтись без столь громоздкой и утомительной схемы и ограничиться нах еще на уровне избирательных бюллетеней.

Mason Lemberg:

Хотів би ще раз звернути увагу на пусті місця в голові Вави.

І на те, що їх не може заповнити не тільки повний профан в економіці Гончарук, але й все інше оточення Вави. Ніхто з оточення не може пояснити Ваві елементарних речей.
Щоб ви розуміли рівень професійного триндэця величезного оточення першої особи.
І ще хотів би відмітити, що ці д0vбойоби ведуть діалог з МВФ і дуже хочуть залучати інвестиції.

 

Andrey Maysyura 

Когда человек не такой, как вообще, потому один такой, а другой такой, и ум у него не для танцевания, а для устройства себя, для развязки свого существования, для сведения обхождения, и когда такой человек, ежели он вчёный, поднимется умом своим за тучи и там умом своим становится ещё выше Лаврской колокольни, и когда он студова глянет вниз, на людей, так они ему покажутся такие махонькие-махонькие, всё равно как мыши... пардон, как крисы... Потому что это же Человек! А тот, который он, это он, он тоже человек, невчёный, но... зачем же?! Это ж ведь очень и очень! Да! Да! Но нет!

 

@SvitlanaBasova
Вчора дивилась виступ Порошенка у ВР. В кінці виступу Порох сказав "Слава Україні!", то тільки з гальорки, де сидять ЄС і Голос відповіли,
бидло-маса слуг-уродів не відреагували. Маємо те що маємо, завдяяки мудрому наріту.

 

- А у Литві звільнили з армії всіх офіцерів, в яких жінки-росіянки..
- А нам що весь бєнін квартал тепер звільняти?

 

Борислав Береза:
23 января в Израиль прилетят президенты, премьер-министры и монаршие особы со всего мира на World Holocaust Forum, который организуется в связи с 75-летием освобождения лагеря Аушвиц-Биркенау. В списках гостей есть и президент Владимир Зеленский. Вернее пока еще есть. Почему пока еще? Все просто. Зеленский послушав Мендель и Ермака и таки возомнил себя то ли величайшим, то ли могущественным лидером современности. Надули они ему в уши.

И Зеленский потребовал предоставить ему право выступить на форуме.

Сказал, что раз выступают Макрон, Штайнмайер, Путин, Пейнс и Нетаньяху, то и он хочет. Он же великий и могущественный. А если не дадут слово, то он не приедет. Мелкий шантаж, но кто-то на Банковой видимо решил, что получится. Не получилось. Израиль сказал, извините, но нет. Приезжают многие и дать выступить всем невозможно. А авторитет Владимира Александровича после истории с его очень неторопливой реакцией на сбитый украинский самолет Ираном таков, что рассчитывать на выступление не следует. Но видеть среди гостей готовы.

Зеленский поставил ультиматум - или дают слово, или не едет, как не едет президент Польши, которому тоже не дали слова. Видимо никто в окружении Зеленского не сказал ему, что президент Польши решил воспользоваться тем, что ему не дали слова, как уловкой чтоб не ехать, а не как причиной. Причины в том, что это стратегия из-за конфликта, который вызвали слова Путина о Польше в рамках кремлевского победобесия к 75-летию победы союзников над нацистской Германией во второй мировой войне. И Дуда подозревает, что Путин будет в своей речи оскорблять Польшу, а ответить поляки не смогут из-за отсутствия права на слово. Поэтому решили не ехать. Тем более, что скоро мероприятия по освобождению Аушвица будет в Польше и там у Дуды будет комфортная площадка для выступления. Но это другая история.

А почему Зеленский пытался играть в то, к чему не имеет ни какого отношения, никому не понятно. Более того, своим неразумным ультиматумом он поставил себя в крайне неудобное положение. Ведь у него запланированы встречи. И это не только встреча с Путиным, но и встреча вечером с израильским бизнесом. И теперь надо встречу отменять. То, что не будет встречи с Путиным - это для Украины плюс, а вот то, что с бизнесом встречи не будет - это минус. Инвесторы нам нужны. Видимо в ОП решили, что Израиль - это конечно не Оман и там не надо укреплять связи.

Очень "разумное" решение. Такое же "разумное" , как и решение Зеленского изначально не солидаризироваться с Трампом и Макроном по Ирану. В общем, теперь Зеленский на раздорожье. Либо забить на свою гордость и ультиматум и таки лететь в Израиль, либо играть в капризного ребенка. И не надо через Ермака просить россиян помочь организовать выступление Зеленскому в Израиле. Они не смогут. Это просто бъет по имиджу Украины и обнуляет наши позиции. Более того, это не их дело, а наш посол и так уже с высунутым на плечо языком носится по всем официальным структурам и пытается сделать все по максимуму. Но израильтяне уже сказали свое слово. Поэтому я бы рекомендовал Зеленскому ехать и представлять Украину. Но решение принимать ему. Посмотрим, каким оно будет.



 

Тётя Роза @Anakoyher 

«Украина вошла в тройку крупнейших экспортеров сельхозпродукции в ЕС.»

А ведь раньше Украину кормил Донбасс.

 

- Как правильно «шарий» или «бигус»?
- И так и так говорят.

 

ЗеБєня:
Дивно, чому досі мовчать віслюки, 73%?
Так жорстко їх не "імєл" навіть Янукович з Азіровим.

 

Міністерка Міністерства освіти та науки Ганна Новосад отримала в грудні 111 421 грн. при Її окладі – 12190 грн.
- Ну а шо, все правильно, у "Короля Віслюка" обіцяли 4000$?
Виконали обіцянку!



 

Х... Бердянск @PVB40 

При Порохе во всём виноват был лично он, при Зе во всём виноваты все вокруг, но только не он. Вот так и живём.




Гончарук: "У Зеленського в голові пусте місце"

"У Зеленського в голові пусте місце": топ сенсаційних одкровень Гончарука

Ірина Кулініч

У мережі опублікували аудіо розмов нібито прем'єра Олексія Гончарука, заступниці глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністерки фінансів Оксани Маркарової.

Запис з'явився на YouTube-каналі "Як обдурити президента"

Під час бесіди співрозмовники обговорювали курс долара в Україні й економічні питання перед зустріччю з главою держави Володимиром Зеленським. Гончарук давав поради, як подати все президенту.

Головні тези розмови:

·         У Зеленського "є дуже примітивне розуміння економічних процесів".

·         Президент нібито не розуміє, за рахунок чого зміцнюють курс гривні. У глави держави "пусте місце в голові".

·         Гончарук: "Я – повний профан в економіці, юрист за освітою".

·         У Зеленського "два страхи: що корупціонери заробляють гроші і що всі ці гроші – Петра Порошенка".

·         У 4-му кварталі просяде економічне зростання: "ухандохали" економіку, розумієте... Плану немає".

"Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", – підписали ролик із записами.

Гучними заявами найбільше відзначився прем'єр.

"У Зеленського є дуже примітивне розуміння економічних процесів. Є платіжний баланс, а курс насильно зміцнили. Він шукає відповідь на це питання. А у нього немає відповіді", – видав він.

Прем'єр каже, що гіпотетично потрібно пояснити Зеленському, що гривня зміцнюється завдяки тому, що її сильно розгойдували перед виборами. А тепер люди побачили, що боятися нема чого, тому що "новий сильний президент". "У нього немає в голові цього. Треба показувати і треба, щоб виглядало дуже реалістично, будемо говорити", – сказав прем'єр.

"Поки у президента в голові не буде відповіді на це питання – у нього буде порожнє місце там. І до нього буде прилітати ця хрнь на тему облігацій. Вона потрапляє в голову тому, що там є туман", – додав Гончарук.

"Я повний профан в економіці – я юрист за освітою", – сказав прем'єр. При цьому він очолює орган виконавчої влади, який, зокрема, займається економічною політикою й управляє об'єктами державної власності.

"Але що я розумію? Є дві економічні теорії – монетаризм і кейнсіанська. Ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів. І ти йдеш шляхом друкування грошей і як би розвиваєш економіку. Якщо ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів, то твоя стратегія в тому, щоб інфляція знижувалася. І треба показати, що, дивіться, в західних країнах люди заробляють по 2%, депозити. Все інше на грошах спекулятивних. Тому економіка там росте, не падає", – додав Гончарук.

Рожкова і Маркарова приєдналися до обговорення, як дохідливо пояснити ситуацію "що на що впливає" президенту.

Незабаром на новоствореному YouTube-каналі "Як обдурити президента" з'явилася друга частина розмови. У ній нібито прем'єр каже, що уповільнення економічного зростання створює в президента відчуття неконтрольованості ситуації.

"І "ухандохали" економіку, розумієте...", – сказав чоловічий голос, схожий на голос Гончарука.





Вранці 16 січня в мережу виклали третю частину скандального розмови між прем'єром, міністром фінансів і заступниками голови Нацбанку. На записі йдеться про ревальвацію гривні до 20 гривень за долар і "геніальну" економічну стратегію розвитку України.

Як з'ясували журналісти, розмова могла бути записана на зустрічі в форматі "на каву", що відбулася 16 грудня 2019 року.



 





Игорь Валерич, ведь, не жалуется!

Игорь Валерич, ведь, не жалуется!

 

Tanya Adams (Татьяна Худякова)


Рассаживайтесь поудобнее, я вам расскажу, куда именно нам всем следует засунуть предвыборные обещания народных слуг.

Вы же помните, на чем въехали в Раду все эти парикмахеры, заправщики, насильники-педофилы и двоюродные племянники внучатых собачек? Я вот помню.
1. Сначала они посадят всех проклятых барыг. Весной.
2. Потом они отберут у богатых и раздадут бедным. Всё отберут. Особенно отберут деньги, пианины, богатства вот эти всякие, которые я очень люблю и уважаю.
3. После того, как все бедные разбогатеют, а барыги понесут заслуженную кару, мы тут же прекратим войну. И з
асыпем вон ту гигантскую яму, потому что там уже скоро заведутся кашалоты. И перенесём государство в смартфон. И неприкосновенность ещё снимем.

Посмотри, как я медленно снимаю свою неприкосновенность.
Видишь, как хороши заплаканные барыги за решеткой? Зацени, как мощны победы на фронте и как шикарен мой экономический рост!
Ну и пока ховрахи пялятся на мурчащее из телевизора лайно, пока планируют как потратят богатства на празднование побед, слуги служат. Изо всех сил, конечно.

Вот с первого января, например, закончилась эпоха бедности.
Отметьте себе это в календарике, потом сделаем этот день государственным праздником.
В конце декабря Давид Арахаха
хамия высказал отличную мысль, что заради выполнения предвыборных обещаний он пойдёт вот буквально на всё. Но начнёт с повышения зарплат нардепам. До 100 тысяч гривен. Потому что «у нас во фракции есть действительно простые ребята, которым тяжело. Особенно те, кто переехали в Киев из регионов и были вынуждены перевезти сюда семью».

Тут я, конечно, обрыдалась.
Сразу захотелось помочь как-то простым парнягам из регионов. Которые были вынуждены. Мы-то, упыри донецкие, сами уехали, чё нам дома не сиделось? Какая вам ещё помощь? Не херачат палкой и на том спасибо.
А тут- погрузили пацанов с эшелоны и увезли в этот ….Киев…прости господи. В пути они плакали, скреблись и просились на волю, но жестокий мир не внял мольбам. И теперь бедолаги заседают сил в ВР, повышая себе зарплаты. Ну как тут не расплакаться? Давид, давай мож мы им на карту скинемся? Сто тысяч, право, такая мелочь, как можно прожить на вот эти гнутые копейки?

Ну и пацан сказал – пацан сделалЬ!!
Политолог Тарас Березовец нам сообщил, что таки да. с 1-го января 2020-го ежемесячная зарплата нардепа будет превышать 100к гривен. А зарплата топ-чиновников вырастет в 3,5 – 5 раз.

 

Ибигдан

В общем и целом, хочу поздравить депутатов.
Теперь вам чутка полегче будет, пацаны. Но есличе – вы кричите. Мы спасем. Цены ж растут, через пару месяцев палюбому надо будет проиндексировать ваши зарплатки. Разве ж мы хотим, чтоб вы там в голодные обмороки падали? Разве ж мы всем скопом не прокормим вас, пентюхов, досыта?
Учителям велено подождать своих обещанных зарплат? Они подождут.
Армии прикрутили краны финансирования? Ну ниче, у нас территория большая, есть куда отступать.
Младший медперсонал сосёт? Так зато они с гораздо большей любовью и уверенностью будут клизмы пациентам ставить!
Бюджета нет, весной дефолт? Лишь бы вы, простые пацанчики из регионов, хорошо себя чувствовали!

Скоро вот весна. Барыги снова сядут. И войну опять прекратим.
А мы – ничё, потерпим. Мы - выносливые. Мы же сами выбрали вот это всё, не так ли? Хуже ж, бл..., не будет?!