Як жінка з Тернопільщини стала другою мамою для Майка Тайсона

Як жінка з Тернопільщини стала другою мамою для легендарного боксера Майка Тайсона

Ірина Герман

Жінка з села на Тернопільщині — Камілла Евальд стала другою мамою для відомого боксера, наймолодшого чемпіона світу Майка Тайсона. Вона була поруч з ним у найскладніші часи його життя, завжди захищала та підтримувала. “Ви ставитесь до нього так, наче він машина, а не людина з душею”, – відповідала вона на цькування преси.




Що відомо про Каміллу Евальд?

Камілла була донькою емігрантів із Галичини (с.Староміщина, зараз Підволочиський район Тернопільської області) – Гната і Насті Іващук (пізніше родина змінила прізвище на Евальд). Сім’я мешкала в містечку Кетскіл за 160 кілометрів від Нью-Йорка. Згодом, після Другої світової війни Камілла познайомилася зі знаним тренером у Нью-Йорку – італійцем Касом Д’Амато, який зі звичайних хлопців з вулиці робив професійних боксерів.

Коли Кас переїхав до Камілли, він відкрив на горищі поліцейського відділку тренажерний зал, а найздібніших учнів поселяв просто в її домі.

Як Камілла Евальд стала другою мамою Майка Тайсона?

Одного дня до тренера Каса Д’Амато привели 13-річного хлопця, який навчався у школі для неповнолітніх злочинців і за бійки часто відсиджувався у карцері. Це був Майк Тайсон. Його поставили у спаринг і після трьох раундів Кас зупинив бій.

“Якщо будеш мене слухатись, зроблю тебе наймолодшим чемпіоном у суперважкій категорії”, – сказав він Майку. А Каміллі ввечері повідомив – “На цього хлопця я чекав усе життя”. Якщо Кас муштрував хлопців у залі, то Камілла тримала дисципліну вдома. За кожним були закріплені обов’язки. Наприклад, Майк виносив сміття. До такого режиму не звик, тож за перший рік тричі тікав із дому. Коли йому виповнилося 15 років, Кас та Каміла вирішили всиновити його. Батько Майка давно покинув сім’ю, а мама не дуже переймалася сином, тож була не проти.


Каміла навчала підлітків манерам за столом, показувала, як готувати їсти, прати речі, іноді навіть вчила писати й читати. Камілла огортала хлопців любов’ю і турботою – пекла для тих торти, вислуховувала їхні переживання, а Майку допомогла змайструвати клітки для голубів, адже хлопець весь вільний час проводив із птахами. Коли рідна мама Майка померла, хлопчина запитав, чи тепер Камілла буде його мамою і чи може він її так називати. Вона відповіла “Так, Майку”. І з того часу стала його мамою.

Кас не дожив рік, аби побачити, як його прийомний син у 20 років підносить над головою пояс чемпіона світу, будучи наймолодшим у цьому статусі за всю історію. Камілла пройшла з ним найважчі для боксера часи – розлучення, судовий позов щодо зґвалтування, ув’язнення, приписування маніакально-депресивного стану.

Що б не довелося пережити, у її домі на Майка завжди чекала його кімната. Він часто приїздив просто посеред ночі, щоб поговорити або побути в місці, де його по-справжньому люблять. Мені дуже пощастило, що вона благословила мене своєю любов’ю і турбувалась про мене більшу частину мого життя. Я страшенно сумуватиму за нею, – сказав розчулений Майк, коли Камілла Евальд померла.

Теперь мне стало ясно, почему Майк прорычал в лицо русскому журналисту в 2014: "Get out of Ukraine!" (Убирайтесь из Украины!).

Тиша навкруги

  • 16.02.20, 05:50

Продавці на ринку "Петрівка":

- А когда ето у нас такая тішіна била в фєвралє?!... ну можєт лєт дєсять назад....

- Які ж ви бубочки






Как наріду втюхали віслюка вместо Робин Гуда

  • 15.02.20, 20:21
  • зе



Как наріду втюхали віслюка вместо Робин Гуда

Олег Леусенко

Пару лет назад прочитал интересный материал, как КГБ раскручивало феномен Ванги в среде совкового плебса. На гэбню в те времена работали тысячи таксистов и "бабушек с очередей", распространявших нужные и правильные для партии "свидетельства" болгарской слепой о "вечном" союзе народов на севере, "процветании" Москвы и даже "победе коммунизма" во всем мире. И все эти "бабушки, таксисты" рассказывали о "пророчествах" Ванги либо от первого лица, либо от имени близких знакомых и родственников, которым правдами-неправдами удалось посетить "прорицательницу".




После развала совка рецепт оболванивания масс был отложен в недолгий ящик и с реваншем лубянской братвы тема Ванги всплыла в новом свете. И снова появились "свидетели", слышавшие пророчества о "возрождении великой России", "смерти Америки" и "воссоединении в одну страну братских славянских народов". И все эти вбросы магически действовали на "пересічних громадян".

Об этой кремлевской технологии я вспомнил во время последней избирательной кампании в Украине. Я об этом тогда писал, что наши города и поселки, очереди в супермаркетах и Ощадбанке, городском транспорте, электричках и прочих общественных местах заполонили недовольные Порохом "бабули", которые ближе к дню голосования стали причмокивать от удовольствия, рассказывая о благах, какие начнутся после избрания на президентское кресло "парня из народа" Зеленского.

Сразу вспомнил об обещаниях кремлевского крота Мальцева "утопить рейтинг Порошенко". Нервный мент тогда проговорился, что "у них" только в Киеве "25 тысяч штыков". А представьте сколько тысяч имеет гэбня агентов на юго-востоке! И не обязательно всем этим "таксистам-бабушкам" было платить! Многие из пятой колонны становились добровольными разносчиками инфекции зрады.


Добавьте сюда сотни тысяч ботов и троллей в интернете, наличие фабрики которых подтвердили и у самого Зеленского, и в "Слуге народа". Пазл складывается сам собой.

Искусственную петрушку быдломассе подсунули на искусственных технологиях Москвы. Партию под Зеленского наспех клепали в оффшорах с московскими бенефициарами (здесь подробнее: https://oleg-leusenko.livejournal.com/8294834.html), сериал "Слуга народа" стряпал вернувшийся из Москвы Крищенко (до этого клепавший на РФ "Няню") за деньги вернувшегося в 1990-е из той же Москвы Бени.

Знали ли об этой технологии проукраинские политики, уже не важно. Они просто обязаны были об этом знать и предпринять методы антизомби, усилив информационные блоки своих штабов. Но, этого сделано, увы, не было. В штабах застряли приспособленцы, больше переживающие за собственный карман, а не реальные результаты выборов. К слову, работа над ошибками проведена на посредственном уровне, между тем, как огромная часть плебса уже освобождается от ЗЕдурмана. Экс-зеленых буратин уже сегодня нужно подхватывать и рекрутировать в свои, проукраинские силы, пока их не перевербовали бойки, йульки и мертвечуки. Любой народ не мудрый, нарот - это пластилин.

Запомните аксиому Леусенко: либо ты работаешь с плебсом, лепишь из него своего избирателя, либо плебс "разом робить тебе".

Феномен зомбирования избирателя не долговечен. Если, конечно, в стране не диктатура и авторитаризм. Люди быстро прозревают и тогда их слепая вера оборачивается в гнев. Так было и с верящими совками в "вечный союз" от Ванги, которые за считанные месяцы втоптали свою "великую страну" в грязь. Так будет и с зелебобиками, которые уже активно прозревают и в унисон твердят: мы за него не голосовали.


Alex Tkach

Ой лох чи не лох1? 
Та хіба не всьо равно, 
Якщо села і міста 
Буде асфальтовано2. 

Ой лох чи не лох? 
Да какая разница, 
Якщо Бубочка3 хороший, 
А Маруська4 дразниця! 

Я не лох, я президент! 
Сорок два годочки1. 
Охоронці захистять 
Мою п'яту точку5. 

Захистять вони її 
Від Ляшка з Поярковим. 
Президента обіжать 
Аж ніяк не варто їм. 

Бо призначать їм суди 
Запобіжні заходи, 
Щоб від суду не втекли 
До гнилого Заходу. 

...............................

Хто зеленкою облив 
Пам'ятник Ватутіну6? 
Я про вас все розкажу 
Дяді Вові Путіну! 

                  14 лютого 2020 року


Примітки
1) Зеленський побував в Золотому-4. На занепокоєння бійців у зв'язку з підготовкою відведення сил Володимир Зеленський заявив, що він - президент країни, йому 42 роки і він - не "лох". Лох — жаргонний вислів, що позначає простака, який дозволяє себе обманювати, потенційну жертву злочинця.
2) Про "яка різниця ... якщо вулиця заасфальтована" слухайте тут: Новорічне привітання Президента України з моменту 7:28.
3) Буба, з наголосом на а, – це на івриті лялька. Схоже, бубочка – це лялечка.
4) Маруська – це Маруся Звіробій, яку судять за те, що вона разом із Софією Фединою налякала президента (Суд обрав волонтеру Марусі Звіробій запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання).
5) "За словами [самого] Пояркова, йому інкримінували виступ в одному з його влогів, де він голосом Олега Ляшка, звертаючись до нардепа Іллі Ківи, згадує "п’яту точку" Зеленського і застосовує вислів "порвати його на шматки" (Тепер кожен актор в Україні – злочинець – Поярков про рішення суду щодо його "погроз" Зеленському).
6) У Києві облили зеленкою пам’ятник Ватутіну.



Мюнхенський план капітуляції для України


МЮНХЕНСЬКИЙ ПЛАН КАПІТУЛЯЦІЇ ДЛЯ УКРАЇНИ “12 КРОКІВ” ЦЕ ПЛАН РОСІЙСЬКОГО АГРЕСОРА

Так званий “план примирення України та Росії” із 12 кроків, озвучений 14 лютого 2020 року на Мюнхенській безпековій конференції, частково повторює тези Кремля. Про це йдеться в опублікованій на сайті аналітичного центру Atlantic Council заяві, яку підписали 24 американські експерти, серед яких колишні посли США в Україні Джон Гербст, Стівен Пайфер, Роман Попадюк, Вільям Тейлор і Марі Йованович.

Експерти підкреслюють, що план “приховує походження проблеми та унеможливлює пошук потрібного рішення”.

А першопричина конфлікту в наступному: Конфлікт розпочався, коли російські війська в російській формі, які діяли без розпізнавальних знаків, захопили український півострів Крим і Москва “анексувала” його. Потім Москва почала гібридну війну на Донбасі й використала свій масивний дезінформаційний апарат, щоб подати це як громадянський конфлікт в Україні.

“Без кремлівського керівництва, фінансування, зброї (включно з важким озброєнням), боєприпасів та, у деяких випадках, регулярних підрозділів російської армії не було б “конфлікту всередині й навколо України”, – ідеться в заяві американських єкспертів.

У центрі Миротворець уважно ознайомилися з планом кремлівської “мюнхенської змови” та занесли його розробників до Чистилища сайту “Миротворець”. Щоб всі знали, хто під час російської агресії проти України “грав” на боці російських загарбників.

Нагадаємо, 14 лютого 2020 року Центр “Миротворець”, з урахуванням першопричин конфлікту, запропонував свій Мирний план з трьох кроків, який майже гарантовано призведе до закінчення війни та відновлення суверенітету та територіальної цілостності України, а саме:

1. Російські загарбники мають вивести всі свої війська з окупованих територій України (з Криму і Донбасу).

2. Росія має припинити постачати озброєння і боєприпаси бойовикам на окупованих нею територіях.

3. Росія, як країна агресор і загарбник має у повному обсязі відшкодувати всі збитки, нанесені Україні та її громадянам внаслідок своєї агресії.

Наводимо встановлених т.з. “розробників” Мюнхенського плану капітуляції для України:

Нижче наводимо кремлівський так званий “план примирення України та Росії” із 12 кроків, озвучений 14 лютого 2020 року у Мюнхені.

Мюнхен 2020



Helgi Sharp

КОРОТКО ПО МЮНХЕНУ.
Там представили пророссийский план прекращения войны на Донбассе – "Двенадцать шагов к большей безопасности в Украине и евроатлантическом регионе".

Его главные разработчики и бенефициары: бывший министр иностранных дел РФ Игорь Иванов, гендиректор Российского совета по международным делам Андрей Кортунов, программный директор Российского совета по международным делам Иван Тимофеев, бывший первый замглавы СММ ОБСЕ в Украине Александр Хуг, бывший канцлер ФРГ Шредер.

Под "миротворческим и гуманитарным" словоблудием торчат уши главной российской идеи-фикс - прямые переговоры с боевиками и интеграция ОРДЛО в Украину на кремлёвских условиях. И всё это, якобы, в европейской обёртке Euro-Atlantic Security Leadership Group.

Знаю, что предварительно этот документ попал не в МИД, а к Ермаку, и тот В ПРИНЦИПЕ согласился с его основными положениями - правда, высказал некоторые непринципиальные оговорки.

Видя всё это, в дипломатическую игру активно включился ПАП. Первое, чего он добился вместе с европейскими симпатиками Украины: руководство Мюнхенской конференции не признало план официальным документом, а его текст удалило с официального мероприятия.




Но это ещё не победа. Сегодняшний телефонный звонок Зе Путину был связан именно с этим планом - кремлёвский карлик активно давил на ЗЕ с целью его принятия в качестве компромисной альтернативы Минским соглашениям. Мол, смотри: идём на определённые взаимные ступки бла-бла-бла... А за это мы и всех заложников отпустим, и в восстановлении Донбасса поможем, и тебя лично не обидим.

Дальше. Сегодня вечером украинский МИД "официально отверг" этот план, но в разговоре со мной (буквально час назад) один из сотрудников внешнеполитического ведомства признался, что это больше шантаж со стороны Киева для того, чтобы внести поправки в 1, 3, 6, 11 и 12 "шаги" указанного плана.

Таким образом, консультации в Мюнхене продолжатся, и я не исключаю, что после давления на украинскую сторону, данный план в несколько видоизменённом виде будет представлен общественности в качестве внешнеполитического "прорыва".

Одновременно надеюсь, что и Порошенко, и его проукраинские европейские друзья сделают всё возможное для того, чтобы Украина не наступила на грабли печальноизвестного "Мюнхенского сговора" и не стала главным объектом жертвоприношения в процессе умиротворения агрессора. А он, агрессор, с 30-х годов прошлого столетия не изменился ни на йоту.

Наблюдаем. Буду информировать.

 

Павло Бондаренко

Коротше, дивіться, що відбувається. Якщо підсумувати усі ці "пункти", Путін та його союзники в Мюнхені запропонували примиритися з тим, що на Донбасі буде влада, яку призначатимуть з Москви, але пенсії та інші соцвиплати так само, як і частину витрат на відновлення того, що зруйнували "ихамнеты" ляже на плечі українських платників податків.

За це з Росії знімуть санкції, по факту визнають Крим російським та відновлять з Росією торгівлю.

Ну і самий смак, пункт 12. Мені він особливо подобається.
Тим, кому ліньки лізти за посиланням, процитую. Аби ви усвідомили, що нам готують.

"Запуск всеукраїнського загальнонаціонального діалогу щодо визначення нової ідентичності України, який врахує погляд сусідів України, включаючи Росію. Зазначається, що предметами цього діалогу мають стати питання історії, національної пам’яті, мови, ідентичності та меншин".

Як вам? Круто? За таким принципом колись колонізатори керували підкореними тубільцями. І не звертайте увагу на отой "національний діалог" - це фіговий листочок. Приблизрно як "вибори" голови колгоспу в СРСР. Як накажуть, так і буде.

Нам за нас напишуть нашу історію.Писатимуть нам історію "сусіди". Росіяни, поляки, угорці, румуни тощо.

А ще нам визначать яка мова має бути державною, які у нас мають бути національні герої, які права в Україні мають надати національним меншинам і далі по списку.

Тобто там відбувся сходняк, на якому вирішували як з українців зробити німих рабів, котрі не мають права на національну ідентичність, мову, культуру, історію.

Як там ви, панове "професійні українці" казали на Порошенка? Передав управління Україною Сполученим Штатам? Де ви, великі націоналісти, що допомагали скидати владу "бариги"? Тепер вам класно? Це те, чого ви прагнули й добивалися?

А ЦЕ ЯК НАЗВАТИ?
Я би назвав це "Новим Мюнхеном" - після "Мюнхенської змови" 1938 року, яка дозволила Гітлеру поглинути Чехословаччину.

Маж...те.

 

Алла Комарова

На Мюнхенской конференции, куда укатил наш Веселопиздист, типа выкатили и предварительно типа согласовали некий документ под кодовым названием «12 шагов к миру». Среди шагов обнаружилось чудесное «переосмыслить новую идентичность Украины в совместном диалоге с Россией, где основными вопросами должны стать пункты про язык, национальную память, историю и так далее». Ну то есть, для тех, кто в танке и не понял: готовился очередной «пакт Путина – Зеленского», который бы типа нес мир. Кстати, после этого стала понятна срачка-горячка в ДБР, где бешенный принтер выдавал подозрение за подозрением Порошенко, чтобы ни в коем случае, ни дай бог, ни ногой не пустить его в Мюнхен.

Но, очевидно, бог таки любит нас, опездолов, несмотря на упорное наше стремление все проебать и петь тужлывые песни онли. Потому что Порох поехал в Мюнхен и авторы этой 12-пунктной цидулки начали сдавать заднюю. И документ типа неофициальный, и вообще это просто наметки, и с сайта его прибрали, и штовы-штовы.

Так что такое, хунтаны. Стоим, курим бамбук, палим фимиам во славу Пороха и крепости стальной оболочки, гм, отдельных частей тела его.






В Одессе установили памятник Зеленскому

В Одессе установили памятник Зеленскому 

 

 - Таки я вам скажу, шо Коломойский сильно обиделся, когда узнал, шо    Зеленский      встречался с другим Папой.

  Рива Марковна подала на мужа в суд за длительное недомогательство.

 - Как тебе со мной в постели, Кларочка?

 - Мне очень нравится, Додик!
 - Просто нравится, или ты еще подружкам расскажешь?

 

Отец просматривает дневник маленького Яша, сокрушенно кивает головой. Яша, участливо:
- Как ты думаешь, папа, таки во всем виновата улица или дурная наследственность?!


   - Сёма, а правда, что каждый человек кузнец своего счастья?
   - Изя, я тебя умоляю, посмотри на нынешнюю молодёжь, они гвоздь не  могут забить в           стену, ну, что они могут там себе наковать?

- Алло, Ривочка, чем вы сейчас занимаетесь?
- Радуюсь жизни.
- Таки приятного аппетита!

 

В кофейне на Дерибасовской:
- А шо ваш кофе совсем не сладкий?
- Та вы не в ту сторону размешиваете!

 

- Миша, вы не могли бы выпускать дым другой стороной?
- Я вас умоляю! Если б я мог, я бы выступал у цирке!

 

- Моисей Аронович, может быть, уже отбросим вежливые манеры и перейдём наконец-то на “ты”?
- Розочка Марковна, переведите ваш восторженный галоп в потише и лучше подайте мой пинджак!
- И де же он?
- На полу, под вашим лифчиком.

 

- Марк Давидович, Вы мне скажите, где найти такую, шобы сказал ей: "В огонь!" - она в огонь, "В воду!" - она в воду, "В постель!" - она в постель.
- Сёма, ну и зачем она вам такая в постели - мокрая и обгоревшая?

 

- Изя, запомни: плохо без девочек - это ещё хорошо. Вот, когда хорошо без девочек - это уже плохо!

 

- Циля, вот чем ты опять недовольна! У тебя к этому платью аж 4 шляпки...
- Зяма, ты снова не прав в корне! У меня на 4 шляпки только одно платье!

 

- Яков Моисеевич, а вам не кажется, шо ваш попугай немного картавит?
- И таки шо вас удивляет? У него и нос с горбинкой!

 

- Циля, а давай, ты будешь доктор, а я – больной?
- Хорошо, Фима.
- Здрасьте вам, доктор. У мине целый день эрекция, помогите!
- А я таки платный доктор.

 

Боря и Клара после бурной любви:
- Ну шо, дорогая, спать?
- Не знаю... хочется шо-нибудь прекрасного...
- И чего?
- Не знаю... семачек, наверное...






 



Презумция вины

Презумция вины

Карл Волох:
Для того, щоб зрозуміти, наскільки майстерно була проведена операція проти майданівської влади, порівняйте «розслідування» Бігуса (насправді - банальний злив інформації з реального кримінального розслідування), де найвищою дієвою особою був аж син(!) аж заступника аж секретаря РНБО, котрий постачав оборонним заводам контрабандні деталі - і нинішній сюжет Схем, який підтвердив непублічні контакти Зеленського з другим за впливовістю силовиком Росії. Згадайте, скільки уваги приділили фальшивій сенсації тоді рейтингові медіа, які рішучі і непримиренні акції влаштовували фальшиві поцреоти проти «свинарчуків», як старанно намагалися прив‘язати це до Порошенка.
І порівняйте з, я певен, дуже стриманою реакцією цих самих людей на справжній, непідробний скандал, котрий, при розслідуванні, може виявитися реальною державною зрадою.
І тільки зробивши це порівняння ви зрозумієте (я сподіваюся), як невиправно зомбували українське суспільство.
З однією метою - повернути країну в імперське стійло.

Зеленський зустрічався з Николаєм Патрушевим - фактично тіньовим куратором Путіна від ФСБ.
Патрушев очолив ФСБ, коли в Москві підірвали будинки разом з людьми. Списали на терористів, а Путін став президентом.
Патрушев - це багаторічний ворог України і демократії в Росії, який постійно тримається в тіні.
Думаю в Омані була вербовка. Цікаво, що він може мати на українського президента?




 

Sergey Fursa:
Сначала вы врали, что Зеленский в Буковеле, а он оказался в Омане.
Потом вы врали, что он там с официальным визитом.
Потом вы врали, что он с минуту на минуту вернется домой.
Вы врали врали и врали, утопая в своем вранье.
А теперь вы говорите, что журналисты не предоставили доказательств. «Какие ваши доказательства»...

Нет, ребята. Вы не поняли. Вы слишком много врали на слишком важную тему, чтобы теперь идти к аргументу «не пойман не вор». У вас уже презумпция вины. У общества уже на порядок больше причин подозревать вас чем у вас было поводов подозревать Антоненко и Кузьменко в убийстве Шеремета. Но их вы бросили в тюрьму вообще без единого доказательства, а сами сейчас обвиняете журналистов. Визит Патрушева и его самолет - это гораздо больше чем выключенные на ночь телефоны. В разы.

В чем, кстати, обвиняете
журналистов? Что они не выложили запись разговора с Патрушевым? Да, плохо поработали, команда 1+1 справилась бы лучше.

У вас, ребята, презумпция вины в деле Омана. И вы должны предоставить алиби. Слишком много лжи и совпадений в одном месте. Это вы должны теперь обьяснить, что же делал президент в Омане. И дать доказательства каждой минуты там.

А иначе? Да, Антонине, которая хочет детей от Дубинского, все равно. Но активная часть общества, наши западные партнеры, будут уверены в том, что вы виновны. Что вы тайно встречались там с Патрушевым. Что вам понравилось заглядывать в бездонные глаза кгбшников. Затянуло. И будут строить свои догадки, что вы там обнаружили. И будьте уверены, там можно найти много чего. Пустота ваших ответов породит множества версий. И там будут и миллиарды долларов, и российские артисты и даже ваша поддержка путинской церкви.

Там будет все, и может быть там будет много неправды. Но это только потому, что правду скрываете вы.

Вы уже виновны. Пока не доказано обратного. И да, это не соответствует презумпции невиновности. Но вы политики. И вы врали. А значит виновны. Просто врать не надо. В следующий раз.


 

Серж Марко:

Это прекрасно.
Люди, которые годами занимались информационным паразитизмом и пропагандой, заявляют о том, что фактов недостаточно и данные необъективны.
Серьезно?
Когда это вас останавливало, бляди?
Нет, давайте следовать традициям.
Сначала СИЗО, потом картинки из фейсбука, потом метод Гейзенберга и визуального восприятия...посидите в СИЗО полгода, пока прокурор и судья будут переносить заседания... Вот она, успешная страна, которую вы построили. Уже построили. И мы в ней ахереваем.
Так что хватит постов в фейсбуке, идите в СИЗО.
Если вы ни в чем не виноваты, мы конечно перед вами извинимся.





 

Serhii Marchenko

Мені цікаво, коли ж до них дійде?
Бо коли він жартував про повію-Україну, вони казали, що то жарти і я не розумію гумору.
Коли всю передвиборчу кампанію він проїхав на машині Коломойського і з охороною Коломойського, коли його пика не сходила з екранів каналів Коломойського, вони казали, що то просто дружній дарунок.
Коли він тікав від призиву, вони казали, що він просто не бачив ті чотири, чи скільки там їх було, повістки.
Коли він має спільний бізнес у Росії із росіянами, вони казали: а Ліпєцкая фабрика?!!
Коли його міністр оборони літає до тещі у Подмосковьє, вони казали, що кохання не має кордонів.
Коли замість професіоналів у владу прийшли юзіки і привели своїх кумів, братів, сватів, вони казали, що це ж його команда.
Коли його голова СБУ цілувався з Медведчуком, вони казали, що це ж реальна політика і не можна засмучувати Медведчука.
Коли він відпустив свідка по Боїнгу і вбивць Майдану, вони волали "Наші хлопці!"
Коли у Газпрома не зрослося із Північним потоком, а він підписав жалюгідний контракт на транзит газу (вдвічі менший, ніж при попередній владі), вони казали, краще хоч щось.
Коли його люди закидують вудочки про відміну закону про мову, автономію Донбасу, воду в Крим, вони казали, мову на хліб не намажеш!
Зараз, коли зрозуміло, що у Омані він не просто шикарно відпочивав за бюджетний кошт, а тер якісь невідомі нам тьорки із головою ФСБ Росії Патрушевим, вони кажуть, що то соупадєніє і Патрушев просто в барбершоп прилітав.
І от мені цікаво, коли настане прозріння? І чи настане взагалі? Бо у мене таке враження, що коли він приведе нас від НАТО та ЄС до Тайожного союзу, а в Києві розквартируть якийсь чеченський полк, мудрий український виборець скоріше нагодує своєю дочкою голодну кцп солдатню, ніж визнає, що помилявся.



 

Володимир Ар’єв

Таємна подорож президента Зеленського до Оману та ймовірні переговори з представником Кремля Партушевим підпадають під визначення державна зрада, передбачене в Конституції України. Про це заявив депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв в ефірі телеканалу Еспресо.

За його словами, люди з оточення Зеленського шукають контактів з Москвою: «Можливо не аксіома, що в квітні має відбутись черговий раунд нормандських переговорів. Єрмак, який зараз очолив офіс президента, відповідає, в тому числі за контакти з Російською Федерацією».

Депутат прокоментував інформацію, оприлюднену в розслідуванні програми «Схеми» радіо «Свобода», що одночасно з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком і президентом Зеленським в Омані перебував голова ради безпеки Російської Федерації Патрушев.

«Уже іде інформація про те, що у них були чотиригодинні переговори», – зауважив він.

«В даному разі, я вважаю, що ці речі є питанням національної безпеки. І найгірше те, що все відбувається зараз підкилимно. І всі підкилимні речі, в умовах, коли ідуть сепаратні перемовини з агресором – це межує з тим, що виписано в статті 111 Конституції України. Але це мають відповідно кваліфікувати юристи», – підкреслив Володимир Ар’єв.



                          

Порохомания



Порохомания.

 

Владимир Завгородний

 

Ладно, давайте попробуем серьёзно, и, по возможности, коротко.
Вот, значит, какая получается ситуация.

Миллиардер Порошенко становится президентом страны, которая мгновенно оказывается втянута в войну. В течение пяти лет Президент Порошенко всеми силами вытаскивает страну из жопы. По дороге достигая: безвизового режима с ЕС, роста экономики, признания украинской церкви — в общем, такие вещи, которые с наскоку за пять лет многим не удавались даже без войны. По дороге также перестаёт быть миллиардером, потому что хренову тучу денег вваливает в армию и в благотворительность.

Всё это время Президенту Порошенко срут на голову журналисты, оппозиционеры, антикоррупционеры и прочие реформаторы, спешно покинувшие свою страну не в силах выдержать ослепительный блеск реформ.
Несмотря на это, Порошенко не ограничивает свободу слова, не устраивает политических преследований, не вводит военное положение, в чём его упрекают, мол, почему не ввёл военное положение, раз война. Потом ненадолго вводит, и его теперь упрекают в том, что, мол, почему ввёл военное положение, раз война.
Несмотря на весь этот грёбаный цирк, Президент Порошенко проводит свободные и демократические выборы. Проигрывает. Уходит с поста. Остаётся в политике, работать на благо страны.

Президент Зеленский, построивший свою избирательную кампанию на лозунгах, что Порошенко — ворюга, не хочет остановить войну и вообще всё делает не так, приходит к власти. Но почему-то ему не удаётся показать стремительный рост экономики (хотя воровать уже ж некому, да?), войну остановить не удаётся (хотя уже ж никто на ней не наживается, да?), и, вообще, как-то со стремительными прорывами не задалось. Цены растут, тарифы растут, безработица растёт — зато доллар падает, ура, победа!

В этой ситуации президент Зеленский сосредотачивает все усилия на том, чтобы проклятого — а) барыгу, б) ворюгу, в) прочее — Порошенко призвать к ответу, посадить в тюрьму, ну или хотя бы чтобы он уже наконец сбежал из страны с 0.88 тонны наличных долларов.
При этом несмотря на ручную прокуратуру, подконтрольный ГБР, импотентский НАБУ и дружественное МВД, посадить Порошенко не получается. То есть пять лет кричали, что он коррупционер и ворюга, и даже сам Зеленский в это поверил. А теперь выходит, что не выходит. И поэтому Порошенко таскают на допросы в ГБР по каким-то бредовым совершенно предъявам про Керченский пролив.

И вот сейчас важно. Сосредоточьтесь.
Идея фикс на счёт Порошенко так плотно поселилась в голове у Зеленского, что это уже начинает смахивать на патологию. Потому что в то время, как (напомню) Порошенко остался в политике, чтобы как-то чем-то помочь стране, в это время Зеленский по каким-то причинам не хочет, чтобы Порошенко посещал дипломатические мероприятия всякие. Я не знаю, почему. Может, из-за роста комплексует, а может, просто не хочет, чтобы сравнивали. Ну как, знаете, не хочется встречаться с её бывшим, особенно если она проговорилась, что у него был длиннее и толще.

Вот, например, чтобы Порошенко не поехал в Давос, ручное ГБР скоренько вызвало Порошенко на допрос. А теперь чтобы Порошенко не поехал на Мюнхенскую конференцию по безопасности, и чтобы Зеленский на этой конференции чувствовал себя безопасно в соответствии с её названием, теперь гражданину Ермаку поставлена задача чем-нибудь занять Порошенко в Украине. И он обязательно с ней справится, и Порошенко снова вызовут на допрос, но это не точно, — может, автомобилем переедут, как с Гонтаревой было, а может, «молотов» кинут в окошко, КТО ЗНАЕТ, сейчас такое время, всё может быть.

То есть понимаете, президент Зеленский сейчас из-за своего помешательства на Порошенко, действует в ущерб интересам страны. Он препятствует тому, чтобы Порошенко — опытный дипломат, уважаемый многими человек, наконец имеющий личные связи, — поехал на очередную конференцию и, может быть, что-нибудь там полезное сделал. Но Зеленского не интересует, что полезного может быть сделано для страны. Зеленского интересует, чтобы проклятый Порошенко куда-нибудь делся, и наконец перестали Зеленского с ним сравнивать, и наконец увидели, что он, Зеленский, великий лидер, решительный реформатор, молодой технократ, И ЕЩЁ ОН ВЫСОКИЙ, И СТРОЙНЫЙ, И ЕГО ВСЕ ЛЮБЯТ, ОН ОЧЕНЬ ПОПУЛЯРЕН, ЕМУ ВСЕ ЗАВИДУЮТ!

Как и я сказал, это начинает смахивать на патологию.