хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Презумция вины

Презумция вины

Карл Волох:
Для того, щоб зрозуміти, наскільки майстерно була проведена операція проти майданівської влади, порівняйте «розслідування» Бігуса (насправді - банальний злив інформації з реального кримінального розслідування), де найвищою дієвою особою був аж син(!) аж заступника аж секретаря РНБО, котрий постачав оборонним заводам контрабандні деталі - і нинішній сюжет Схем, який підтвердив непублічні контакти Зеленського з другим за впливовістю силовиком Росії. Згадайте, скільки уваги приділили фальшивій сенсації тоді рейтингові медіа, які рішучі і непримиренні акції влаштовували фальшиві поцреоти проти «свинарчуків», як старанно намагалися прив‘язати це до Порошенка.
І порівняйте з, я певен, дуже стриманою реакцією цих самих людей на справжній, непідробний скандал, котрий, при розслідуванні, може виявитися реальною державною зрадою.
І тільки зробивши це порівняння ви зрозумієте (я сподіваюся), як невиправно зомбували українське суспільство.
З однією метою - повернути країну в імперське стійло.

Зеленський зустрічався з Николаєм Патрушевим - фактично тіньовим куратором Путіна від ФСБ.
Патрушев очолив ФСБ, коли в Москві підірвали будинки разом з людьми. Списали на терористів, а Путін став президентом.
Патрушев - це багаторічний ворог України і демократії в Росії, який постійно тримається в тіні.
Думаю в Омані була вербовка. Цікаво, що він може мати на українського президента?




 

Sergey Fursa:
Сначала вы врали, что Зеленский в Буковеле, а он оказался в Омане.
Потом вы врали, что он там с официальным визитом.
Потом вы врали, что он с минуту на минуту вернется домой.
Вы врали врали и врали, утопая в своем вранье.
А теперь вы говорите, что журналисты не предоставили доказательств. «Какие ваши доказательства»...

Нет, ребята. Вы не поняли. Вы слишком много врали на слишком важную тему, чтобы теперь идти к аргументу «не пойман не вор». У вас уже презумпция вины. У общества уже на порядок больше причин подозревать вас чем у вас было поводов подозревать Антоненко и Кузьменко в убийстве Шеремета. Но их вы бросили в тюрьму вообще без единого доказательства, а сами сейчас обвиняете журналистов. Визит Патрушева и его самолет - это гораздо больше чем выключенные на ночь телефоны. В разы.

В чем, кстати, обвиняете
журналистов? Что они не выложили запись разговора с Патрушевым? Да, плохо поработали, команда 1+1 справилась бы лучше.

У вас, ребята, презумпция вины в деле Омана. И вы должны предоставить алиби. Слишком много лжи и совпадений в одном месте. Это вы должны теперь обьяснить, что же делал президент в Омане. И дать доказательства каждой минуты там.

А иначе? Да, Антонине, которая хочет детей от Дубинского, все равно. Но активная часть общества, наши западные партнеры, будут уверены в том, что вы виновны. Что вы тайно встречались там с Патрушевым. Что вам понравилось заглядывать в бездонные глаза кгбшников. Затянуло. И будут строить свои догадки, что вы там обнаружили. И будьте уверены, там можно найти много чего. Пустота ваших ответов породит множества версий. И там будут и миллиарды долларов, и российские артисты и даже ваша поддержка путинской церкви.

Там будет все, и может быть там будет много неправды. Но это только потому, что правду скрываете вы.

Вы уже виновны. Пока не доказано обратного. И да, это не соответствует презумпции невиновности. Но вы политики. И вы врали. А значит виновны. Просто врать не надо. В следующий раз.


 

Серж Марко:

Это прекрасно.
Люди, которые годами занимались информационным паразитизмом и пропагандой, заявляют о том, что фактов недостаточно и данные необъективны.
Серьезно?
Когда это вас останавливало, бляди?
Нет, давайте следовать традициям.
Сначала СИЗО, потом картинки из фейсбука, потом метод Гейзенберга и визуального восприятия...посидите в СИЗО полгода, пока прокурор и судья будут переносить заседания... Вот она, успешная страна, которую вы построили. Уже построили. И мы в ней ахереваем.
Так что хватит постов в фейсбуке, идите в СИЗО.
Если вы ни в чем не виноваты, мы конечно перед вами извинимся.





 

Serhii Marchenko

Мені цікаво, коли ж до них дійде?
Бо коли він жартував про повію-Україну, вони казали, що то жарти і я не розумію гумору.
Коли всю передвиборчу кампанію він проїхав на машині Коломойського і з охороною Коломойського, коли його пика не сходила з екранів каналів Коломойського, вони казали, що то просто дружній дарунок.
Коли він тікав від призиву, вони казали, що він просто не бачив ті чотири, чи скільки там їх було, повістки.
Коли він має спільний бізнес у Росії із росіянами, вони казали: а Ліпєцкая фабрика?!!
Коли його міністр оборони літає до тещі у Подмосковьє, вони казали, що кохання не має кордонів.
Коли замість професіоналів у владу прийшли юзіки і привели своїх кумів, братів, сватів, вони казали, що це ж його команда.
Коли його голова СБУ цілувався з Медведчуком, вони казали, що це ж реальна політика і не можна засмучувати Медведчука.
Коли він відпустив свідка по Боїнгу і вбивць Майдану, вони волали "Наші хлопці!"
Коли у Газпрома не зрослося із Північним потоком, а він підписав жалюгідний контракт на транзит газу (вдвічі менший, ніж при попередній владі), вони казали, краще хоч щось.
Коли його люди закидують вудочки про відміну закону про мову, автономію Донбасу, воду в Крим, вони казали, мову на хліб не намажеш!
Зараз, коли зрозуміло, що у Омані він не просто шикарно відпочивав за бюджетний кошт, а тер якісь невідомі нам тьорки із головою ФСБ Росії Патрушевим, вони кажуть, що то соупадєніє і Патрушев просто в барбершоп прилітав.
І от мені цікаво, коли настане прозріння? І чи настане взагалі? Бо у мене таке враження, що коли він приведе нас від НАТО та ЄС до Тайожного союзу, а в Києві розквартируть якийсь чеченський полк, мудрий український виборець скоріше нагодує своєю дочкою голодну кцп солдатню, ніж визнає, що помилявся.



 

Володимир Ар’єв

Таємна подорож президента Зеленського до Оману та ймовірні переговори з представником Кремля Партушевим підпадають під визначення державна зрада, передбачене в Конституції України. Про це заявив депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв в ефірі телеканалу Еспресо.

За його словами, люди з оточення Зеленського шукають контактів з Москвою: «Можливо не аксіома, що в квітні має відбутись черговий раунд нормандських переговорів. Єрмак, який зараз очолив офіс президента, відповідає, в тому числі за контакти з Російською Федерацією».

Депутат прокоментував інформацію, оприлюднену в розслідуванні програми «Схеми» радіо «Свобода», що одночасно з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком і президентом Зеленським в Омані перебував голова ради безпеки Російської Федерації Патрушев.

«Уже іде інформація про те, що у них були чотиригодинні переговори», – зауважив він.

«В даному разі, я вважаю, що ці речі є питанням національної безпеки. І найгірше те, що все відбувається зараз підкилимно. І всі підкилимні речі, в умовах, коли ідуть сепаратні перемовини з агресором – це межує з тим, що виписано в статті 111 Конституції України. Але це мають відповідно кваліфікувати юристи», – підкреслив Володимир Ар’єв.



                          

10

Коментарі

114.02.20, 22:12

    214.02.20, 22:18Відповідь на 1 від Андрій1961

      314.02.20, 22:37

        414.02.20, 22:57

        Тю, он за Шеремета теж доказів нема, але це ж не завадило посадкам.

          515.02.20, 09:11

            615.02.20, 10:06Відповідь на 3 від WalKing

              715.02.20, 10:06Відповідь на 4 від nasinynka

              Тю, он за Шеремета теж доказів нема, але це ж не завадило посадкам.Подвійні стандарти.

                815.02.20, 10:07Відповідь на 5 від сонный 4

                .