хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Досить....




Букви:
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що перші безпілотники Bayraktar TB2 ЗСУ отримали у 2021 році завдяки Зеленському, хоча насправді це відбулося у березні 2019
Гросмейстер Бендера:
Всі так дивуються, що Резніков збрехав про Байрактари (черговий раз, згадайте, що він ніс перед 24.02), ніби для вас новина, що в ЗЕб...нді немає нормальних. І до речі, цей чувак, кажуть, готовий був за наказом Боневтіка підписати капітуляцію в Стамбулі
Ukrainian:
За всіх цих людей, а зокрема за їх дії і вчинки несе відповідальність одна особа, та яка привела їх до влади і яка створила коаліцію з представниками російського ФСБ - деркачами і загалом з представниками руцкого міра задля боротьби з опозицією.
Епоха цинізму та брехні:
Три роки кричали - не розводь війська, будуй армію а не дороги. не купляй електроенергію і т.д. в РФ. Цих людей біомасса не розуміла. А коли почалася війна тепер ті люди стали ще й ворогами для зеботів, бо бубочку вони не підтримують. Сюр.
Дід Микола:
Чи можна з гнилої рєпи і кислої капусти із щєй приготувати смачний український борщ?
Ні?
Тоді як із ексригів, антимайданівців, рашистських кротів, родичів офіцерів ГУР московії, ненависників української мови, культури, літератури нам зліпили "українського патріота - слугу народу"?

Denys Tsaruk:
Добре що нас захищає мудрий буданов, який проспав тисячу дрг і його партнер, радник і просто хороший єдінорос гогілашвілі, с очєнь узнаваємим хлєбалом.
Прозріваю:
Ось як виглядає ze-кумівство: скандального Гогілашвілі призначили радником начальника ГУР МО Буданова.
Пам’ятаєте скандального заступника міністра внутрішніх справ, який бикував на українських військових на одному з блокпостів у грудні минулого року?
Завдяки тому скандалу українці дізнались, що Гогілашвілі – не просто радник міністра, а ще:
Хамло і бик, який не поважає українських військових та поліцейських.
Має російське громадянство.
Одружений на особистій секретарці Зеленського, яка без допуску до держтаємниці була на секретній нараді по вагнерівцям.
Жив в одному домі зі старим другом – начальником Головного управління розвідки Кирилом Будановим.
Куди з таким бекграудом потрібно влаштовуватись під час війни? Правильно – в Головне управління розвідки Міноборони.
І єдина причина призначити людину зі зруйнованою репутацією та відкритими кримінальними справами за перевищення службових повноважень на посаду радника ГУР МО – це особисте знайомство із начальником управління.
Це й є еталонне кумівство, від якого нудить.
Борислав Берёза:
Простите, что интересуюсь, но если это правда, то как такое могло произойти? Он же находится под 2 уголовным делами! "В первом уголовном производстве досудебное расследование осуществляется по факту возможного совершения Александром Гогилашвили служебного подлога при оформлении на работу в министерство внутренних дел Украины (ч. 1 ст. 366 УК Украины).
Второе – по факту возможного превышения служебных полномочий экс-чиновником при пересечении блокпоста в Донецкой области (ч. 2 ст. 365 УК Украины)", - говорится в сообщении ДБР от 28.12.21
И что этот "советник" может посоветовать Буданову? Как хамить, быковать и материть полицейских? Это какой-то ад. Опять начали совать "своих" на "теплые" места? И как он доступ получил? Если честно, то после таких новостей я теряю мотивацию. Если даже война не заставляет систему меняться, то ради чего все эти жертвы???




11

Коментарі

12.07.22, 16:56

    22.07.22, 19:23Відповідь на 1 від ikrol

    Ну якось так....

      32.07.22, 20:30

        42.07.22, 21:01Відповідь на 3 від Голубка

          52.07.22, 23:34

          Ну є ж уже 2 позаштатні радники начальника канцелярії, яким дозволено озвучувати все, а відповідальності ніякої, бо що то таке "позаштатний радник"? Ще буде. Отакі державні таємниці, такий до них доступ.

            63.07.22, 09:45

              73.07.22, 13:22

                83.07.22, 18:14Відповідь на 5 від nasinynka

                Ну є ж уже 2 позаштатні радники начальника канцелярії, яким дозволено озвучувати все, а відповідальності ніякої, бо що то таке "позаштатний радник"? Ще буде. Отакі державні таємниці, такий до них доступ.Питання в тому з чого ті позаштатні радники живуть? Чи позаштатні радники отримують ще більше, ніж штатні?

                  93.07.22, 18:14Відповідь на 6 від GalinaKiev

                    103.07.22, 18:15Відповідь на 7 від WalKing