хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

От шо у людей в голові?

Зе:
Мені не дають бачитися з моїми дітями!
Oleg Helgiv:
За Єдиний марафон телеканали отримують десятки мільйонів грн з держбюджету.
Під час війни знімальна група 1+1, катається по Британії слідкує за Мариною Порошенко і витрачає на це наші мільйони. Журнаблд приємніше в Лондоні нігті ламати чим в Миколаєві знімати. Але нам це нахрена?
Атиповий Атипун
А якби Порох сказав: "Чєво ви прішлі сюда? Я нє віжу как моі дєті растут, а ви мнє мєшаєтє". Був би "сильним лідером" і "зразковим сім'янином"?
Solomon Samsonovich:
Журна..яді, звісно, до коломойського в готель не прийдуть потриндіти про допомогу армії, бо потім незручно зламаними руками вибиті зуби збирати.
Зєлєнскій цинічно провалює наше пдч в НАТО, за яке поливають кров кращі сини України, а щоб відволікти народ, канал г+г медведчука-коломойського розказує про вечерю порошенка в ресторані Лондона. Так і живемо.
Denys Tsaruk:
Журналісти розслідувачі повністю вимерли після виборів 2019 року.
Журналістка ТСН Наталка Гончарова повернеться до Києва і лагодитиме зламаний нігтик в манікюрному салоні. У місті, яке захищає ППО, відновлене Порошенком.
І жодних докорів сумління. Лише лаве Коломойського в кишені.
Solomon Samsonovich:
Скоро 9 років як різноманітні шльондри по всьому світу "випадково" зустрічають Порошенка, а журналяді коломойського ліплять з цього свої сюжети, як якутські скульптори.
І що характерно, нарід хаває аж бігом.
А потім ці ж люди пишуть про ру(ню "як вони такими стали".
Славко Кара:
Один допомагає фронту з власної кишені - та то він піариться. Другий зібрав багато чужих грошей - ой який молодець. Третій не дав ні копійки, навпаки вкрав - боже, який він афігенний і сміливий.
От шо у людей в голові?







9

Коментарі

12.07.22, 10:04

    22.07.22, 10:10

      32.07.22, 11:35

        42.07.22, 11:48

        За те, щоб вона, с..ка, нігтя в Лондоні надламала, хтось на фронті гине щодня. Яка гидота повилазила! Де репортажі з України, як вона живе, покалічена?

          52.07.22, 20:32Відповідь на 4 від nasinynka

          За те, щоб вона, с..ка, нігтя в Лондоні надламала, хтось на фронті гине щодня. Яка гидота повилазила! Де репортажі з України, як вона живе, покалічена?

            62.07.22, 20:33