хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Все буде добре. Тримаймось.

Лариса Вакульницька

Радикальна зміна громадських настроїв в Європі не на нашу користь просто неможлива. Х...йло не став кращим, Раша втратила репутацію, світ вразила жорстокість росіян… Ну, з чого б то за тиждень має мінятись? Нам просто навіюють таке враження особливо нервові вампіричні істерики, які носяться зі старими пердунами типу Кісінджера (і ще трошки російські ІПСО).

Що стосується зброї. І Німеччини. І зброї . Згадайте, якими були німці на початку війни. І яка в них історія стосунків з Рашою (привіт, Меркель! Як ти там, стара відьмо?). І що вони вже видушують із себе сьогодні – досить радикальні слова як для німців. І біженцям нашим Німеччина сильно допомагає. Вони еволюціонують неодмінно. Їм, як і Франції, просто немає куди діватись в умовах тиску США, Британії і Східної Європи, які перехоплюють лідерство в політиці ЄС.

І Штати вже послали в синю даль пропозиції зняти якісь санкції в обмін на вкрадене у нас зерно. Так що не треба боятись, що наші інтереси обміняють згідно з планами старого дурня Кісінджера чи піддадуться на шантаж Кремля і заради африканців віддадуть на знищення українців.

Якби Байден хотів потрафити фютлеру в його бажанні нагнути демократичний світ і НАТО та відчути себе царем гори – нащо б взагалі все було починати?

Будь-які поступки Кремлю в Штатах будуть сприйматись як поразка і приниження нації, а там вибори якісь скоро.

А інша зброя. Камон. Поставляти зброю нам взяли на себе зобов’язання більше 40 країн. Ви уявляєте, яка там кількість бюрократії? Чим довше йде процес – тим довше ти отримуєш зарплату. Поки узгодять, поки підпишуть, поки налагодять логістику. Над бюрократами не капає, і не над їхніми головами здригаються стіни від бомб. Вони не поспішають. Будь-яке діло, що має дуже багато учасників, рухається повільно.

Не завадило знавцям різних мов взяти на себе зобов’язання залишати коменти в популярних пабліках для підтримки потрібного горіння громадської думки, а українським біженкам в Європі виходити на пікети і демонстрації – у України немає грошей, то треба добирати громадянською активністю. Може, і європейську бюрократію громадський тиск підтисне.

Все буде добре. Тримаймось.






7

Коментарі

Гість: Краля Галя

129.05.22, 20:43

Зі сторони видніше. Тому я слухаю Швеця.

    229.05.22, 20:43

      329.05.22, 21:44Відповідь на 1 від Гість: Краля Галя

      Зі сторони видніше. Тому я слухаю Швеця....а чий ви клончік, шановна, га?....ну ким ви раньше билі до матріальхального імпереалізму?

        429.05.22, 21:52

          529.05.22, 22:33

            630.05.22, 08:41Відповідь на 1 від Гість: Краля Галя

            Зі сторони видніше. Тому я слухаю Швеця.Хто це?

              730.05.22, 08:42Відповідь на 2 від Вурдалак

                830.05.22, 08:42Відповідь на 4 від WalKing

                .

                  930.05.22, 08:43Відповідь на 5 від Голубка

                  ...