Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Ховали клоуни кар'єри - хто в преЗЕденти пер, хто в мери

Баба і кіт:
Фото дівчинки, яка постраждала від дій білоруських силовиків. Їхала з батьками в машині, по справах. Міліціонери зупинили машину і без пояснень почали бити вікна. Дівчину поранило уламками. Батька забрали до відділку. Міліція Білорусі своєї провини не визнає.




Йозеф Кнехт:
До речі. Гасло Узеленських "Україна це ти", дуже красномовне. Саме Ти, а не Ми. Тому що себе вони не асоціюють з Україною. У малоросів завжди так. Це у них іде з підсвідомості. Вони все що завгодно, але не Україна.




Петр Петров:
В общем Притуле предложили вариант "Зе" - он посветит лицом, пошутит в камеру, получит за это солидную котлету денег, а потом тихонько отвалит, отдав руль каким надо дядям.
Задача минимум- отобрать голоса у Кличко.
Итого - Притула Вакарчук номер 2.

Карл Волох:
З приводу походу Притули в мери Києва.
Рік тому попит на нові обличчя в головах частини виборців міг ще не дорівнювати тріумфу дилетантизму й легковажності, коли реальна партійна робота підміняється фальшивою політичною цнотою (ніби олігархи спонсорували ці дві партії винятково з альтруїстичних міркувань).
Але той, хто й сьогодні готовий віддати голос за чергового Голобородька (дещо патріотичнішого розливу) - ідіот безнадійний.

Йозеф Кнехт:
Якщо ще хтось не встиг насміятися із Зеленським, Сергій Притула пропонує нам посміятися з ним, як з міським головою Києва. Дякую, але вже насміявсь.

Наталья Кутянина 

Когда же Украина насытится "хорошими парнями"? Я совсем не в курсе, но советуют Притулу почухать в области хомутинника, сплетничают, что там типа лишай и очень чешется




Александр Мильштейн 

Я хоть и не киевлянин, но если экстраполировать ситуацию на местные реалии, то, для того, чтобы рассматривать Притулу в качестве мэра Харькова, я хотел бы сначала увидеть его в роли начальника одного из жэков на Алексеевке. Если через год он станет легендой ЖКХ, готов понаблюдать его в должности депутата горсовета. А там уже пусть начинает готовиться к мэрским выборам.

Сейчас больше походит на то, что телезвезда и шоумен Притула использует выборы только и исключительно в целях саморекламы
и самообогащения. Это совсем неплохо. Наоборот, это очень круто. Только это не имеет никакого отношения к тому, что заявлено. У Притулы нет никакого управленческого опыта, если он станет мэром Киева, то это будет Зеленский-2, только не президент, а градоначальник.

БезЛица

Сколько у Сергея Притулы квартир в Киеве? Сначала он приобрел квартиру на улице Зоологической. Потом он переехал жить на улицу Анны Ахматовой, а сейчас его семейное гнездышко находится возле Национального цирка. Наволонтёрил???




Volodymyr Ariev:
Своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші. А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку.

Юрій Каракай:
Безглуздішої імперії ніж РФ годі уявити. Усі захоплені нею території, не приносять доходу. Схиблена на величі, божевільна Москва годує всохлою цицькою: Вірменію, Чечню, Абхазію, Осетію, Придністров’я, Крим і Лугандон. Все, до чого дотягується «рука Кремля» - назавжди псується,
перетворюючись на лайно, на ще один дотаційний регіон позбавлений сенсу і корисних копалин. На черзі Мінськ, певно, щоб утримувати Білорусь, з її десятимільйонним населенням, в епоху здійснення цивілізованою частиною людства енергетичного переходу.

Юрій Шередеко:
якби на місці Зеленського був не якийсь-там дурачок, то міг би пройти по американській програмі захисту свідків.




Sergey Fursa:
Методы отмывания денег Приватбанком для чайников или подробности того, что называет Коломойский и Ко собственными средствами, на которые они покупали недвижимость в США. Если коротко - в ФБР так не считают. Но, опять же, неужели Коломойский и Ко, уверенные в своей правоте, будут прятаться в Украине и не поедут навстречу правосудию в США? Им же нечего боятся. Они же невинны.
Очень интересно, что думает по этому поводу генеральный прокурор Украины, глава СБУ и президент. Тут явно нужен персональный контроль. Все-таки цена вопроса 5,5 млрд долларов. И явно есть какой-то чатик, куда может зайти президент и показать всем кузькину мать.




БезЛица

Моё видение ситуации в БССР: беларусские промацковские фашизды и 600 бойцов ЧВК «Вагнер» за мацковские деньги пытаются отстранить от власти законно избранного Президента БССР Лукашенку.

На экране шла война – воевали 2 го…на!




Ігор Кондратюк:
У Зе два варіанти - або стати Порохом, або Ростов. Іншого не дано.

5 канал

"Корабельна сосна": фігурантка скандалу балотується на посаду міського голови Миколаєва.




Букви

Тут у Володимира Олександровича знову упав рейтинг - до 33,4%.

Ще в липні було 37%, а у квітні взагалі 45%.

Натомість виріс у Петра Олексійовича, з 13% у квітні та 15% у липні - до 17%.

У Бойка теж падає, з 17% до 15.7%.

natiko59:
Ховали клоуни кар'єри - хто в преЗЕденти пер, хто в мери...

Мы из ОПы:
Я категорично проти того, або Притула ставав мером Києва. Керувати містом повинна людина, яка має досвід у цій сфері. А усіляким комікам місце на сцені. Хай там собі жартують і не лізуть не в свою справу.
През. ВАЗеленський

Роман Доник:
А подскажите плз, какая зарплата у мэра Киева? . Все ж эти новые, честные лица, они ж идут на зарплату работать? Я просто хочу понять, с какой зарплаты и на какую они идут с такой конкуренцией. Кличко официальный долларовый миллионер. А остальные?

Дмитрий Паут:
Чей же Притула - Бени или Пинчука? А в это время, тихо улыбался Хомутынник. Родственники жиж. Так донецкие Киев ещё не захватывали.

Валерій Прозапас:
Вже два роки від шоуменів/телеведучіх тільки і чути:
"Я йду в президенти!"
"Я йду в парламент!"
"Я йду в міністри!"
"Я йду в мери!"
І хоч би один з них до того, ну хоч би хтось за всі ці роки - "Я йду до військомату".
Просто там не так легко родіну любіть, ніж під софітами за гроші олігархів.

"Свінарчукі", кажете? Синуля начальника Департаменту управління майном Нацполіції внєзапно відкрив під Києвом елітний клуб відпочинку з басейнами, блекджеком та без шльондр (не точно).

Який, понімаєш, талановитий хлопець.
Все, понімаєш, своїм трудом і за власні чесні кошти.
Не сумлівайтесь в цьому, просто треба правильно "Служити та захищати".
А якщо вам, смерди, щось не подобається, то можуть виникнути питання вашої участі в підриві авто Шеремета або взагалі трібунал.





11

Коментарі

113.08.20, 21:13

+++

    Гість: Inna_19

    213.08.20, 21:21

      313.08.20, 21:21

      Країну вбив телевізор..

        413.08.20, 21:26Відповідь на 1 від Merovingian

        +++

          513.08.20, 21:26Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

            613.08.20, 21:27Відповідь на 3 від ЖЁЛТЫЙ

            Країну вбив телевізор..Ще недавно вони були цілком задоволені.

              713.08.20, 21:59

              А шо 30+30=60

                813.08.20, 22:31

                  913.08.20, 23:02

                    1013.08.20, 23:04

                    А тим часом наш уряд сьогодні вирішив не створювати стратегічних запасів газу. В очікуванні теплої зими. Пліткуймо про Білорусь і далі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна