Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Він не лох, не клоун. Він ворог!!!

А Зе вже виконав умови полтавського терориста?





Алікаб Муґаблі

Люди, зрозумійте! Зе не лох, не клоун! ВІН ВОРОГ!

Volodymyr Ariev:
Дестабілізація. Все, що відбуваєттся останніми днями - для неї. І терористи, і вибухи, і підпали, і «мінування».
На Банкову тиснуть РФ і її українські шістки, щоб пішла на умови Кремля, в якому добре знають слабкість та боягузтво Зеленського, його больові точки і всю інформацію де і як попорпалось його оточення. Москва має вікно можливостей наприкінці літа і восени, і буде в нього лізти.




Тихолаз Ігор:
Я не просто шокований, я злий як чорт. Атовця, героя війни, вину якого не можуть і не зможуть довести, бо усі обвинувачення висмоктані з пальця, придумані і це вже навіть прокурорам зрозуміло, - тримають у клітці. Хворого придурка, який зі зброєю та вибухівкою, тримав у заручниках невинних людей цілий день, стріляв викидав гранати, погрожував вбивством, хотів усіх підірвати, і це бачили вся країна, - садовлять біля адвоката за звичайний стіл.
Що я не розумію в цій судовій системі!? Що відбувається!?

Валерій Прозапас:
Так от для чого в Мінську групу було включено "прастих людєй", "маральних авторітєтов", "прєдставітєлєй украінского Донбаса" - щоби під цим благосним прикриттям накинути кайдани на власну армію так, ніби це вона окупант та "пострєліваєт" заради розваги.
Армію роблять сліпою та беззахисною, всупереч статутам, законам та здоровому глузду;
це означає, що росіяни продовжать безкарно вбивати.
А всі, хто йде на співпрацю з цією шоблою зелених малоросів та колаборантів - стає співучасником їхніх антидержавних конвульсій. Думайте.

Виталий Портников:
Обстріли не припиняться - у Кремлі сидять не ідіоти, які готові відмовитися від такого дієвого важеля без капітуляції української сторони. Саме тому ніяким угодам про припинення вогню не вдавалося протриматися більше кількох тижнів, а то і днів. І нові домовленості чекає та ж незавидна доля.
Зеленський, який все ще розраховує домовитися з Путіним, не просто потрапляє у нові і нові пастки Кремля, з яких йому вже не вдасться вибратися без втрат. У ці ж пастки некомпетентний президент тягне за собою і саму Україну, її громадян і її захисників.




Herman Aksom:
Щоб хоч трохи усвідомити масштаби охоплення і роботи російських (радянських) спецслужб в світі, почитайте про проект "Венона", який дешефрував величезний масив радянських шифровок. Вдавалось завербовувати навіть професорів Стенфорду і Оксфорду. Що їм комік з Кривого Рогу.

Йозеф Кнехт:
Знову заручник. Полтава. Камера, мотор, дубль другий? Перша сцена була невдала?

Баба і кіт:
Просто не всі ще подивилися фільм “Земляни”.

Процишин Богдан:
Що б зі мною не трапилось, яка б біда не сталась, Володимире Олександровичу, благаю: не беріть це на особистий контроль.

Юрій Каракай:
За Порошенка такої фігні не було.

Олекса Моцно Лютий:
Новину чули? На Одещині виборець Зе причепив нитку до 200-гривневої купюри та 44 рази поповнив нею свій рахунок. А ви кажете, що вони тупі)

Житомирянин

Коли дістали Жванію атакувати Пороха, то діла в Зєлі апше хуові. Кремль вже палить всі консерви.

Карл Волох:
Категорично не вірю в можливе об‘єднання Жванії та Саакашвілі. Давид Важаєвич людина досвідчена і знає, що Жванії біля Саакашвілі довго не живуть.

Олена Монова:
Мне кажется, Жвания на роль стюардессы несколько громоздок.
Его неудобно выкапывать.
Хотя какого политического жмура только не выкопаешь, чтобы прикрыть об....нную
опу.

Mospan Oksana

Я так розумію, в них і з террористами-дефіцит кадрів. В декількох пассажирах луцького автобусу місцеві жителі впізнали місцевих таки сбушників. А полтавський стрілок, напевне, не по лісі бігає, а пішов на свою ферму свинок погодувати. Війна-війною, а обід -за розкладом.




Психолог ДалайЛамы

Пошел искать яркое выступление шабунена о поджоге дома Гонтаревой. С осуждением, недемокраичностью и вот этим вот всем и внезапно....ничего не нашел.




Каменяр

Далеко не кожен бізнесмен середнього рівня дозволяє собі витрачати по 5 000 баксів в місяць на життя. Неуйовий "бізнес" в чувака. А що там з корупційов? Ах, да...


Portobello:

Повез как-то презедент одной страны президента другой страны на Донбасс и показывает:
- вот тут мы бросаем военных медиков, а вон там оставляем умирать морпехов. ну, то такое, а теперь главное, смотрите какую мы строим дорогу!

Юрій Каракай:
Наші заклики до народу і апеляції до влади смішні і безглузді. Влада підпорядкована, а народ підкорений олігархічним кланам, створеними ще наприкінці 90-х. Вони формують суспільну думку через власні ЗМІ і проводять політику через фінансовані ними політичні партії.

Ні, вони не хочуть бути частиною Росії, просто сили здатні на спротив агресору являються для них потенційною загрозою. Вони незацікавлені:
1. В створенні середнього класу. Їх бізнес - експорт сировини і напівфабрикатів, багатий споживач в Україні їм не потрібен. Більше того, він становить потенційну загрозу.
2. В створені правової держави. Цілком влаштовує продажне правосуддя.
3. В розвитку національної свідомості громадян - найбільша загроза.
4. В створені сильних і незалежних державних інститутів - загроза.
5. В розбудові громадянського суспільства - загроза.
6. В незалежних ЗМІ - загроза.
7. В входженні в ЄС і НАТО - це реалізує усі попередньо перераховані загрози.
Бідна, корумпована, слабка країна - запорука їх процвітання. Тому був знищений Ющенко, саме тому був приведений до влади Зеленський, тому ведеться війна з Порошенком та іншими власниками бізнес-структур, які зацікавлені в заможних українцях, як покупцях їхніх товарів і послуг і тим становлять загрозу. Нічого особистого ...




dmitriypaut:
Глава НБУ Шевченко долларовый миллионер. Свои миллионы оно хранит не в гос банках Украины,
не в банке,которым управлял, а в Швейцарии. Вот и храните теперь свои деньги в украинских банках. Это лучшая реклама.

Александр Гром:
Я щиро співчуваю тим офіцерам і генералам, яких відрядили до підрозділів Об'єднаних Сил для контролю за припиненням вогню. Вас ненавидимуть всі... Зеленський спихнув на вас відповідальність за своє боягузтво й інфантильність.

Галина Цегельник:
Знаете что? Если никто не смог договорится о прекращении огня в одном конкретном месте для эвакуации, мало того 3 дня не могли договорится об эвакуации раненого
, который медленно умирал, ожидая помощи... О каких договоренностях может идти речь? Не теште себя иллюзиями...



 

11

Коментарі

124.07.20, 21:11

"Шумим, брат, шумим!"

    224.07.20, 21:32Відповідь на 1 від GalinaKiev

    "Шумим, брат, шумим!"Ну как-то так...

      324.07.20, 21:58

        424.07.20, 22:08

          524.07.20, 22:12

            624.07.20, 22:15Відповідь на 3 від Lzarichna

              724.07.20, 22:15Відповідь на 4 від Голубка

              .

                824.07.20, 22:16Відповідь на 5 від WalKing

                ..

                  925.07.20, 07:37

                    1025.07.20, 10:27Відповідь на 9 від Андрій1961

                    ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна