хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Зелене кривозаконня

  • 11.06.20, 16:33
  • зе

Татуся Бо:
Нє, ну на
Банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, Валодя, давай не на Банкову, давай у звичайну больнічку, можна десь навіть в якусь Тризалупівську районну. Там де в тебе половину вєщей сп…ять ще в прийомному.

Потім до тебе лікар ітиме тиждень, та й той гінеколог. Тести? …уєсти, Валодя. У них на больнічку 2 теста і ті у главного в сєйфі, шоб показувать, вдруг комісія чи телебачення приїдуть, там же лежить пачка масок і рукавичок і 1 щиток. Кастюм теж один і той тройка на главному. Так шо в палату до тебе ніхто не зайде, хавчик, сіру вонючу баланду, тобі підсунуть шваброю під двері. Дураков нєту. Так шо вони тобі миску шваброю, а ти їм дєньги бо в слєдующий раз ні миски ні швабри не буде. А миска нужна.

Коли вночі піде дощ, прямо тобі на больнічну кроватку, то можна буде підставити мисочку і собрать на утро питну водичку, шоб таблєтки запивать.

А ще, коли хвороба начне брать над тобою верх, то ти думаєш будуть всі такі "бєжим спасать", тривожна музика і мєдсєстрічка така біжить волоси назад. Х…й там. Тебе, канєшно, може даже витягнуть з того каземата, і може даже дотягнуть до реанімації, але там не факт, шо буде хоч один робочий апарат ШВЛ, ну ладно мішок амбу десь достануть, пиль з нього витруть, може даже знайдеться хтось, хто вміє інтубірувать, кстаті, якраз і узнаєш, чого анестезіологам так не понравився той апарат "Новатор".

А вообще людям отетот гємор не нада, поетому тобі підсунуть бамажку на відмову від лікування, і даже затиснуть пальці щоб розписався. А коли потом після всього, на то мєсто приїде твоя жена, їй скажуть, "женщіна, шо ж ви за скотина така, мужчинку угробили, приїхав до нас, почки не работають, пєчєнь не работає, серце не работає, голий, босий, ні капєйки з собой нема.

Ми його спасали-спасали і не спасли. з вас 40 тисяч за спасєніє, міжду-прочим і підпишіть бланк на благодійний внесок. І не забудьте главному спасіба сказать, він в кабінєті на втором етаже, токо спасіба в прозрачний файлік покладіть, бо він канверти не любе".

Оце Валодя, героїзм, а те, що ти пишеш, то як твої аналізи лабораторії пальчевського.




Роман Шрайк:
-
Володя! У британского премьера коронавирус!
- И МНЕ КОРОНАВИРУСА!!!...

Дід Микола:
Жив-був один "хворий на усю голову". І захотів він ще заразитися й короновірусом...
І це не казка!

Volodymyr Ariev:
Тільки добрався до Інтернета. Прочитав про задуману, як сльозогінну історію, що Зеленський хотів заразитися коронавірусом, аби показати, що це нормально. Ну, для мене новин щодо адекватності цього чоловіка немає. Але в той момент, коли текст прочитали лідери інших держав, вони зробили висновки остаточні і безповоротні.



Карл Волох:
А ви вловили особливості янелохового таймінгу із підозрою Порошенку? Чекали лише сигналу, що перший транш допомоги МВФ пішов до країни - бах! Політичні репресії. Навіть Яник не був настільки примітивним.

Iryna Gerashchenko:
Інтерв’ю Зеленського. Питань немає. Є до УП. З подивом прочитала ремарку журналістів в їх розмові з Зеленським, що я, мовляв, висловила своє «экспертное мнение» щодо фото Зеленського з зарядки. Шкода, коли навіть журналісти кладуть президента в теплу ванну. Тому що моя ремарка точно стосувалася набагато серйозніших речей. А саме - інфантильності, невідповідності дій і графіка президента його конституційним обов’язкам і задачам глави держави та Верховного Головнокомандуючого.

І проблем зі свободою слова в Україні, коли Нацрада, контрольована Банковою, пресує канал за слово «ср...ка», яке в широкий вжиток ввів якось своїм флеш-мобом саме Зеленський, до речі. Шкода, що саме про це ви не сказали Зеленському, коли вже вдалося досягти найвеличніших вух. Я бачу в бурхливій діяльності саме це, а не недолуге фото в шортах.

Irina Medushevskaya:
Всё гораздо сложнее и страшнее чем вам всем кажется. Маленький мальчик. Задержка в развитии. Вот заболею, слягу от страшной болезни, пусть тогда узнают, как им без меня! Мы же так в детстве поступали, когда били на жалость и требовали внимания. Или вот в солдатики играть, или в железную дорогу, к примеру. Вспомнили? А он любит играть в президента, ездить в кортеже, летать на вертолёте, это как ребенок, рассказывающий о своих желаниях на детской площадке, где карусели, качели, горка и песочница.

Дмитрий Паут:
МВФ оскорбил Голобородько своей подачкой и всучил Украине долг! Зеленскай не побрезговал, взял. Очередной раз высц@вшись в лица Зеизбирателя, ведь Порошенко был плохой, кредиты брал, а Зеленскай... источник живительной влаги.

Борислав Береза:
То, что Совет директоров МВФ утвердил программу сотрудничества с Украиной на $ 5 миллиардов - это хорошо.
То, что утверждение этой программы позволяет осуществить немедленное выделение эквивалента примерно 2,1 миллиарда долларов - это хорошо.
То, что "дыра" в бюджете уже под 300 миллиардов гривен - это плохо.
То, что "дыра" в бюджете и в Пенсионном фонде с каждым месяцем будет еще больше - это очень плохо.
То, что этот кредит не решит наших проблем - понятно.
То, что у руководства страны нет никакой стратегии выхода из экономического кризиса, кроме взятия кредитов- это ужасно. Ведь берём чужие деньги на время, а отдаём свои навсегда и с процентами.




Дмитро «Калинчук» Вовнянко

ЗЕЛЕНЕ КРИВОЗАКОННЯ

Вчорашня історія про вручення підозри п’ятому президенту Петру Порошенко – це не про політичні переслідування. Точніше – не тільки про них. Це – про те як дивним чином збіглися інтереси правлячої влади і Кремля.

Мені від самого початку не сподобалося ця ідея залучити до ТКГ по Донбасу чотирьох переселенців з окупованого Донбасу, включаючи Дениса Казанського і Сергія Гармаша. Тепер очевидно, цим кроком Банкова дала терористам ДиРи карт-бланш включити зі свого боку своїх «представників», які тепер будуть провокувати українських представників на різкі відповіді по питаннях мови, компенсацій «особам постраждалим від ЗСУ», федералізації, тощо. Конфлікти між ними представлять війну на Донбасі внутрішьноукраїнським конфліктом – кадри сварок переселенців з Донбасу з тими хто зараз живе на окупованих теренах побачить весь світ. Друга мета – пригасити протестні настрої всередині України.

У президента Зеленського справи поганенькі. Економічна ситуація в країні продовжує гіршати, і ніяких полишень явно не передбачається. Кредити МВФ дозволять в кращому разі відтермінувати економічний провал, але не уникнути його. Що запропонувати ЗЕкоманді виборцям? Лише дві речі. «Просто перестати стріляти» і «садити будемо».

І отут світло сходиться клином на особі Петра Порошенка. На байках «Порошенко обікрав Україну» та «Порошенко вигідна війна» Зеленський став президентом. «Я ваш вирок!» - заявив Зеленський на стадіонних дебатах. Питання про кримінальне переслідування Порошенка Зеленському ставлять на кожній прес-конференції. Очевидно – йому треба зробити бодай щось.

Те саме стосується «просто перестати стріляти». Від дня початку роботи першого зеленого кабміну ми спостерігаємо одне й те саме – намагання поступитися якимись інтересами України. Можна пригадати, акції «Ні капітуляції» проходити почали практично від самої інавгурації Зеленського. Очевидно, єдине що втримує наразі зелену команду – це активна патріотична частина суспільства, яка регулярно виходить на акції, ходи, Народні паради, Марші патріотів, тощо.

Давно не секрет, на Банковій переконані, ніби за всіма акціями патріотів стоїть ЄвроСолідарність Порошенка. Факт те, що ЄвроСолідарність відстоює у парламенті саме ідеї цієї частини суспільства. Звідси висновок очевидний – треба прибрати Порошенка.

Що далі? А далі ми бачимо що пред’явити щось Порошенку зелена влада нездатна. Все на що її вистачило – влаштувати галас навколо картин та звинуватити Порошенка у виконанні його власних обов’язків (призначення Семочка). Всі ці намагання влади виливаються у кричуще беззаконня. Щодо подій біля музею ім. Гончара навіть доводити нічого не треба – ухвала Печерського суду визнала дії ДБР незаконними. Реакція ДБР і Генпрокуратури на це – слова Венедиктової: «Ви можете оскаржити». Порошенка знову й знову викликають а допити відосиками та повідомленнями на сайті. Підозру народному депутату Порошенко вручити намагався прокурор, а не генпрокурор, як це за законом. Коли ж Порошенко приїхав до ГПУ сам – Венедиктова не змогла не те що вручити підозру, а й двох слів зв’язати. Підозру Порошенко так і не вручили. Чому воно все так?

Так буває у випадках, коли виконавці розуміють, що їх примушують до беззаконня і відтак – нервують, роблять помилки. Або коли вони виконують накази буквально, самі створюючи тим проблеми керівництву. Очевидно, Венедиктова не даремно не схотіла вручати Порошенку підозру. Вона не хоче маратися особисто.

Очевидно, надалі буде все те саме. Зеленського не врятують спроби задовольнити ані «секту свідків мародера», ані Москву. Його не врятує уже ніщо. Процес обвалу зеленої влади почався і його не зупинити.






12

Коментарі

111.06.20, 17:10

Зеля, тут сусіди хату продають, не цікавить? (с)



Скоро зацікавить, коли всі кредити просеруть!

    211.06.20, 17:15

    С хатой - просто конфетка!

      311.06.20, 17:22

        411.06.20, 17:26Відповідь на 1 від Вурдалак

        Зеля, тут сусіди хату продають, не цікавить? (с)



        Скоро зацікавить, коли всі кредити просеруть!
        Ага, путлер будет его ютить!

          511.06.20, 17:27Відповідь на 2 від GalinaKiev

          С хатой - просто конфетка!Мне тоже так показалось.

            611.06.20, 17:27Відповідь на 3 від blac bird

              711.06.20, 18:35

                811.06.20, 18:45Відповідь на 1 від Вурдалак

                Зеля, тут сусіди хату продають, не цікавить? (с)



                Скоро зацікавить, коли всі кредити просеруть!

                  911.06.20, 18:47Відповідь на 7 від Голубка

                    1011.06.20, 18:58

                    шапито уже не знает, что пороху еще предъявить. готовят ему предъяву на хулиганку

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна