Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Давос - это тебе не Юрмала!

  • 23.01.20, 20:04
  • зе

Андрій Шор

Зеленский в Юрмале: "Украина как порноактриса, которая готова принимать с любой стороны"
Зеленский в Давосе: "Украина хорошая страна, но недолюбленная, нам надо инвестиции, дайте кто-нибудь".

Сюрсюрсюр...



 

Hanna Danile

Я вот прям не знаю, хто круче - Гретатунберг или наш Единорогушка. Я бы вот ему рекомендовала пару уроков у Гепы взять - шоб отэто перестал чвякать и уякать, а также облизывать губы и смотреть на буквы, как Ленин на буржуазию.
Зато прогрессирует - назвал-таки россию агрессором. И таки да,талант - на 25 минут раскатать "дайте денег", это я вам скажууу, дааа...



 

Dmitriy Babkin

Якщо б свого часу в Давосі не було Пороха - не було би з ким зрівнювати. Не було б такого контрасту.

Звісно ж то Порох винен!

 

Alex Golobuckij 

Власне, в цьому колажі достатньо точно втілено реальний зміст візиту Зеленського в Давос.




Помітні економічні втрати за 8 місяців президентства, втрата позицій на міжнародній арені, тотальний диктат Коломойського в економічній, судовій, політичній сфері, з готовністю прийнята другорядна роль щодо Путіна, дуже неприємний бекграунд державної політики щодо підприємців і інвесторів... З цим всім Зеленському просто не було чого запропонувати в Давосі. А порожній зал (де більше сотні учасників офіційної делегації? Тільки від фракції СН поїхали 17 нардепів) лише посилював штучність позитивної промови Зеленського.

І жодна "нью нормаліті", на якій наголошував Зеленський, не врятувала ситуацію. З іншого боку, якщо в економіці повний провал, то говорити лишається дійсно хіба про "мир в усьому світі" і пафосні прожекти. Варто визнати, це далеко не новий варіант для України: багато хто з попередніх п'ятьох президентів (якщо не всі) був змушений чинити абсолютно так само. Це нам просто незвично після каденції Порошенка повертатись до подібного.

З іншого боку, Зеленський ще на початку прямо сказав, що представляє країну, що "втратила частину своєї території". Так, не було прямо вказано, що це збройна агресія РФ, взагалі не було згадано Росію, анексію, окупацію і війну. Але, тим не менш, проблему не було замовчано.

Щоправда, весь ефект було знищено наступною ж фразою: "за ці роки наша країна зробила декілька кроків назад" в "амбітних задачах". От тільки міжнародний форум - не місце для зведення внутрішньополітичних рахунків - навіть якщо ну дуже хотілось звинуватити у факапах "попередників". Бо в результаті це виглядало як добровільне публічне зізнання в тому, що країна слабка і нецікава інвесторам.

"Ми пропонуємо всім ...всім стати акціонерами успіху нової України" - а от це звучало жалюгідно. Я не знаю, хто писав спіч, але цій людині мусили пояснити, що президенти на заходах такого рівня не стають в позу нещасного прохача. Так, можна і треба сказати про конкретні проблеми - із зазначенням, яка конкретно допомога в яких обсягах була би бажана і яку вигоду від цього матиме візаві. І в жодному випадку це не має звучати як недорогі торги "державою з вигідним економічним розташуванням і якісним трудовим ресурсом". І це в ліпшому випадку. Бо фразу "Сьогодні ми недоінвестовані та недолюблені" потрактовується насправді значно жорсткіше.
--
Вибачте за непристойні асоціації, але висновок з президентського спіча в Давосі: він хоче стати "долюбленим єдинорогом"...

 



Ангеліна Шостак

Коли він почав мямліть і жувать «я презедент вже 248 днів», я затамувала подих, щоб не сказав «мне 42-й год и я не лох какой-то».
Пронесло.


 

Євгеній Лешан

Пресслужба нетрадиційної просторової орієнтації.




Олександр Криворчук

Догори дригом на державному рівні. Недоразумендель і команда) І так у всьому. Діджиталізація вже настала...


Oleksii Osypenko

На счет Давоса, я вот что скажу. Речь Зеленского была нормальной. Просто она не была речью для вас, или участников форума. Она была речью для его избирателей, и именно так, ящетаю, надо ее оценивать.

Как уже было сказано, Зеля и его пиар давят на эмоции. И здесь их хватает, и они тут - главное.

"У меня не хватает времени на семью" - говорит Гидрант. Ах, бедный мальчик! Как старается! Как он работает на износ! - говрят люди, которые проецируют на него образ своего ребенка.

"Мне трудно объяснить детям, почему меня нет дома". Ох, смотрите, он же жертвует всем, даже семьей ради страны! Ах, какой герой!

И так далее и тому подобное. Зеленский строит свой пиар на сопереживании и сочувствии. Он - слабый, "простой парень", который борется с гидрой украинской коррупции. Соепреживайте ему! Смотрите как он старается! Да, выходит не очень, НО КАК ОН СТАРАЕТСЯ!!!

Что до всех этих единорогов и налоговых нянь - вообще не интересно. Во-первых, это смахивает на схематоз, во-вторых, мы все прекрасно помним, какие невиданные чудеса нам обещали 9 месяцев назад. И жижитализацию, и смартфон в державе, и посадки по весне, и отказ от кортежей. Вован не выполнил ни одного, даже самого простого обещания, только порол хуйню, и катался по концертам. Так что няни и единороги - это просто ритуальный пиздеж, и ничего более. Плавали, знаем, идите нахуй, пожалуйста (фото пустого зала как бы намекает нам, что и остальные тоже знают это).

Хотя вру. Он обещал продолжать управлять "Кварталом", и он продолжает. Молодец чувак, чо. Держит слово.


Зображення

Зображення






..

16

Коментарі

123.01.20, 20:31

Шмаркля робить свою справу - ганьбить країну.

    223.01.20, 20:37Відповідь на 1 від ЖЁЛТЫЙ

    Шмаркля робить свою справу - ганьбить країну.Він уже й в Ізраілі обісрався....

      323.01.20, 20:47

      То ли ещё будет...

        423.01.20, 20:53

        копия - Хазанов из куленарного техникума. )

          523.01.20, 20:56

          Ота відповідь на питання про додаткові реформи (на решту питань приблизно такі ж були) - так соромно, ну як учень, що урок не вивчив Воно зрозуміло - пару хвилин сорому, проте зачекінився, але ж як соромно за країну...

            623.01.20, 21:01Відповідь на 5 від nasinynka

            Ота відповідь на питання про додаткові реформи (на решту питань приблизно такі ж були) - так соромно, ну як учень, що урок не вивчив Воно зрозуміло - пару хвилин сорому, проте зачекінився, але ж як соромно за країну...Його страшно слухати , він реально тупий ...

              723.01.20, 21:14Відповідь на 3 від Геннадий М

              То ли ещё будет...Це точно.

                823.01.20, 21:14Відповідь на 4 від WalKing

                копия - Хазанов из куленарного техникума. )Такая картинка была вчера. Решил не повторять.

                  923.01.20, 21:16Відповідь на 5 від nasinynka

                  Ота відповідь на питання про додаткові реформи (на решту питань приблизно такі ж були) - так соромно, ну як учень, що урок не вивчив Воно зрозуміло - пару хвилин сорому, проте зачекінився, але ж як соромно за країну...А йому "поганому виду нема стиду".

                    1023.01.20, 21:18

                    Президентство не состоялось...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна