Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Перезнімай...Те: Що українцям не сподобалося у зверненні Зе

  • 13.01.20, 13:03
  • зе

Перезнімай...Те: Що українцям не сподобалося у зверненні Зеленського про літак МАУ


Президент Володимир Зеленський виступив з довгоочікуваною заявою щодо розслідування авіакатастрофи з українським літаком МАУ, внаслідок якої загинули 11 українських громадян. Соцмережі вона надихнула на низку жорстких коментарів.

Андрій Смолій

 «Виступ» Зеленського, який переходить в 95 Квартал із Зеленським це навіть не дно. Це верх цинізму та реальне ставлення керівництва держави до суспільства, до родин загиблих, до всієї країни.

Не думав, що комусь, в їхню голову таке прийде. Проте це реальність.

За одину хвилину Зеленський із сльозливим обличчям розповідає про авікатастрофу, а вже за 30 секунд екран телевізора пронизує Кваратал 95 за участі Зеленського, де той відверто сміється.

Насміхається з України.
Хужє нє будєт...Дякуємо...

Ангеліна Шостак

Коли тебе насовують у ФБ за комірець хуїв:
1. Ставиш врешті решт Прапори
2. Менше хрипиш
3. Не кажеш наприкінці «ми зробили це разом»


Алексей Голобуцкий 

Із запізненням на 3 години В.Зеленський все ж оприлюднив запис звернення щодо авіакатастрофи в Ірані.

Цим разом загальний настрій кліпу був суворо-втаємниченим: Зеленському обрали імідж Джеймса Бонда. Суперагент, котрий три дні видобував таємниці, тепер знає все, але публіці вповноважений повідомити тільки трошки - задля спокою самої ж публіки.

Однак варто визнати, що В.Зеленський в цій ролі все ж був не надто переконливим. Власне, через передоз таємниць і натяків: "повне і остаточне розслідування ВСІХ обставин", "ніхто не відкрутиться", "всі винні будуть покарані". Це були завуальовані натяки щодо кого? Росії? Ще когось?

Останні фрази щодо "ми повернемо українцям почуття безпеки та справедливості", "впевненість, що Україна завжди буде вас захищати"... Те, що добре в коміксах про Супермена, є дійсно передозом для президента.

Andriy Kovalenko

Про що не сказав Зеленський у зверненні

Є важливі моменти, про які Зеленський забув.

По-перше, він не сказав нічого про ракетну версію. Суспільство дійсно цікавить, чому ОП мовчав тоді, коли західні лідери говорили про збиття Боїнга. Президент озвучив, що він отримував інформацію від представників США. Тоді чому ще в п‘ятницю на брифінгу, коли ЗМІ вже писали, що у суботу Іран визнає провину у збитті літака, голова МЗС Пристайко говорив про перевірку різних версій. І як бути із заявою Данілова, що про збиття літака Україна знала ще до того, як про це заговорили західні лідери? Виходить, Зеленський приховував правду? Але чому?

По-друге, Зеленський пообіцяв, що українці будуть почуватися у безпеці. Але він не розповів, чому в момент, коли США та інші країни закрили для авіації повітряний простір над Іраном в день, коли іранці обстрілювали ракетами американські бази в Іраку, Київ не зробив те саме і український літак злітав із аеропорту Тегерана. В МАУ казали сьогодні на брифінгу, що заборони на зліт в них не було. Невже у всьому винна відпустка? І як тоді українці почуватимуться в безпеці?

По-третє, Зеленський обіцяв повернути українцям впевненість, що держава захищатиме їх, де б вони не знаходилися. І тут ми повертаємося до питання, чому ж тоді не заборонили виліт літака МАУ з Тегерану фактично в момент бойових дій? А також Зеленський не дав зрозуміти, що саме має вселити таку впевненість? Повернення тіл загиблих? Компенсації? Позиція Ірану із зізнанням буда викликана в тому числі тиском Трюдо, а також західних демократій, які казали про ракету тоді, коли в Ірані влада це заперечувала і не хотіла віддавати чорні скриньки. У цей час Зеленський мовчав. То яким чином це мовчання захищало українців? І де гарантія, що цього мовчання не буде в майбутньому?

Насправді, ситуація з літаком МАУ - це глобальна помилка Зеленського. І замість того, щоб виглядати дипломатом, влада має навчитися діяти сміливо.

Бо інакше вийде так, як під час цієї трагедії. Питання про те, чи не діяв Зеленський в унісон з Москвою, якій версія зі збиттям літака не була вигідна, бо він збивався російською ракетою "Тор", лишилося. Зеленський, між іншим, не сказав нічого про російську ракету. І це тільки додає питань. Росії вигідне послаблення Ірану, але не просто так Москва усунулася від трагедії, що для неї не характерно. І дуже дивно виглядала наша влада в акурат після того, як Путін висловив Зеленському свої співчуття. Це ОП доведеться ще коментувати чи грати далі в мовчанку.



Oleksiy Kaftan

Ні разу не піар на крові виглядає так: "Для нас надзвичайно важливо, щоб вже наступного тижня – до 19 січня – тіла загиблих повернули в Україну, щоб їхні рідні могли з ними попрощатися".
Зібрати фрагменти 176 тіл, які змішало із рештками лайнера й землею, провести експертизу там, де візуальна ідентифікація неможлива (тобто, як свідчать досвід і здоровий глузд, в більшості випадків), розсортувати по окремих пакетах - і то за десять днів (насправді менше через технічні моменти)? Ню-ню...
А зрештою, чом би й ні - можна ж зробити як росіяни, коли видавали перемішані рештки загиблих з президентського літака Польщі в 2010. Втім, і вони не вклалися в такий термін - а там були тільки поляки, літак впав із невеликої висоти й не був розкиданий вибухом на кілька квадратних кілометрів.



Boris Yeghiazaryan

Усі ці дні, коли ми всі переживали біль трагедії падіння українського літака, коли всі писали, де Зеленський, де його заява, я мовчав, нічого не писав. Бо говорити що-небудь про Зеленського без назв та імен, яких він заслужив, неможливо. Тому я мовчав, бо це були дні болі.

Але коли сьогодні побачив його виступ, як президента України, то я не можу не висловитись.

По-перше, багато, хто з іронією написав, що нарешті ми добилися, щоб Зеленський виступав на фоні українського прапору. А я зовсім серйозно кажу, ця людина не має ніякого морального права стояти на фоні прапору і гербу України.

По-друге, у мене питання до української Служби безпеки. Хто і навіщо цю сумнівну і небезпечну для України людину впустив назад в Україну?

По-третє, вперше я пропоную всім українцям подивитися його виступ і перепостити його. Бо будь-яка людина, навіть без критичного мислення, може побачити як він засунув язик собі в зад впродовж усих цих днів, коли світові лідери, знаючи всі факти, заявляли про те, що літак був збитий.

А тепер він заявляє, що сам особисто поговорив з президентом Ірану, і той зізнався і вибачився. Президент Ірану вибачився перед всіма країнами і українцями. А цей нікчема всю драму ситуації перетворює в собі звичний популізм, перетворює на фейк увесь біль, драматичність і серйозність всієї цієї ситуації.

Ми бачили і чули про різних президентів у різних країнах, які виявилися нікчемними лідерами в якомусь історичному періоді. Але цей нікчема продовжує грати роль, тупо не розуміючи в яку халепу він потрапляє кожен день і в яку халепу втягує Україну.

Тому я хочу завершити свій пост такими словами: Зеленський, ти виявився дрянним преЗедентом. ...Можеш дзвонити Баканову. А ще краще подай у відставку. Це буде краще для тебе і для всіх.




16

Коментарі

113.01.20, 13:37

    213.01.20, 13:40Відповідь на 1 від Тарас Музичук

      313.01.20, 13:46

      ну при чем президент страны к тому что расстреляли самолет в другой стране ? и что бы ты делал , окажись на его месте ?

        413.01.20, 13:49

          513.01.20, 13:57

          Ймовірно, спочатку в звернені препиздента було щось іньше..
          "Виступ Зеленського змушені були терміново переписувати через коментарі Данілова. Тарас Березовець"
          https://glavcom.ua/country/politics/movchati-z-privodu-iranu-vid-zelenskogo-vimagav-jermak-politolog-652113.html

            613.01.20, 14:07Відповідь на 3 від DANAH

            ну при чем президент страны к тому что расстреляли самолет в другой стране ? и что бы ты делал , окажись на его месте ?Президен - при всём!
            И ты меня с недоумком не сравнивай. Я бы на его месте не оказался.
            Я не брал бы у кацапов денег на съёмки фильма в оккупированном Крыму..
            Я не шел бы на вербовку фсб.
            Я не помогал бы Бене воровать деньги вкладчиков Привата.
            Я не покупал бы апартаменты в оккупированном Крыму.
            Я не называл бы свою родину "актрисой немецкого порнофильма".
            Я не платил бы налоги на Кипре.
            Я не ездил бы в Оман на встречу с Сурковым...
            Я бы не сделал ещё много чего, что делает заплёвыш.

              713.01.20, 14:07Відповідь на 4 від GalinaKiev

                813.01.20, 14:09Відповідь на 6 від БезЛица

                ты неправильно ответил . что бы ты ДЕЛАЛ

                  913.01.20, 14:17Відповідь на 5 від ЖЁЛТЫЙ

                  Ймовірно, спочатку в звернені препиздента було щось іньше..
                  "Виступ Зеленського змушені були терміново переписувати через коментарі Данілова. Тарас Березовець"
                  https://glavcom.ua/country/politics/movchati-z-privodu-iranu-vid-zelenskogo-vimagav-jermak-politolog-652113.html
                  Невчасно Данілов вийшов з запою...

                    1013.01.20, 14:19Відповідь на 8 від DANAH

                    ты неправильно ответил . что бы ты ДЕЛАЛЯ ответил правильно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна