Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Ну, зачем козе /-злу/ баян?

Олег Леусенко @Leusenko_Oleg

Ну, зачем козе /-злу/ баян?

Тимчасово виконуючого обов’язки президента України Зеленського жорстко протролила глава Естонії Керсті Кальюлайд. Президент Естонії подарувала двійнику Голобородька іменний електровелосипед, на якому президент-помилка на роботу їздити не буде ніколи.

Сарказм від Кальюлайд випередив насмішки над Зеленським від Лукашенка (сказав, що не їздитиме на лайбі через те, що Зе в цій справі його випередив) і Трампа (назвав Зе російським президентом). Не здивуюсь, якщо наступного разу черговий світовий лідер подарує ЗЕнепорозумінню спідницю Моніки чи наколінники слуги.


Червона Бубочка.


То, что в партии Зеленского постоянно всплывают насильники, решалы, ватники, шлюхи, взяточники, недоучки с поддельными дипломами, мошенники и безработные, только подтверждает факт, что это истинно народная партия!



 

Йозеф Кнехт
Читаю вирок Слуги Іванісова про згвалтування неповнолітньої групою осіб. Так от в 1996 році, на момент винесення вироку у нього була освіта 8 класів. Тобто він лише навчився писати, а в 2000 році він отримав диплом юриста. За 4 роки школа і університет. Скільки ще в наших слугах таких спеців?



 

ЗеБєня
Відповідь на питання: Чи дійсно "Слуга народу" щомісячно йдуть доплати у конвертах? Ще до виборів Давід Арахамія сказав, що готовий кинути бізнес та стати політиком за 10 тис.$ на місяць.
https://twitter.com/ze_benya/status/1198228480212779009

 

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко заявив, що змусить блогерів та соцмережі платити податки, наполягає, що обов'язково рано чи пізно "зарегулює" блогерів.
А офшори і олігархів зарегульовувати ніт?

 

Hawthorn Healing
Я обожаю это. Ну разве не прелесть. Люди которые всю жизнь прятали доходы и имущество будут учить украинцев выворачивать карманы. Порох который платил огромные налоги, делал всё чтобы украинцев от этого оградить. Вы сами дали власть тому кто вас трахнет и да, это уже было в 2010.

 

Roman Donik
А где сейчас Егор Соболев? Последняя активность была,когда с Семенченко обмотавшись флагом михомайданил с зооспартанцами. А сейчас на каких фронтах и про
тив чего борется? Или все уже стало пучком?
- Так р@шка ж у власти - достиг своих целей!
- Наверное проходят курсы переквалификации. Теперь не модно кричать "Зрада", "Карупція"...
- Видать в подполье вместе с тем же Семеном и Парасюком
.

 

Готували Україну до війскового вторгнення з зовні, але ніхто не готував країну на випадок політичного реваншу з середини.

 

Тётя Роза
- Изя, как ты относишься к нормандской встрече?
- Пессимистично. Путин в международной политике действует по понятиям, а Зеленский в ней без понятия.

 Сьогодні Демократичні ініціативи оприлюднили результати загальнонаціонального дослідження громадської думки населення України за листопад 2019 року. Найцікавіше:

Більшість вже вважає, що Україна рухається в неправильному напрямку.

 

Тетяна Чорновол
В телеграм-каналі «Трубу прорвало» мене зацікавив пасаж щодо Миколаївських нафтопродуктів. Там начебто голова патронатної служби ДБР – такий собі пан Удовиченко - «наїжджає» на слідчих, що пішли проти інтересів Коломойського: «Вы что там охр*нели? Передайте этому пи*арасу, что его уволят! Вы даже себе не понимаете во что вы влезли!».

Я намагалася розібратися, що це все означає?
Тільки Коломойський зараз імпортує нафтопродукти через морські порти України, а конкуренти – стоять. Зокрема, це стосується перевалки нафтопродуктів в Миколаївському порту, яка зупинилася, бо потужностей Ігоря Валерійовича там немає.

Діяльність конкурентів повністю зупинена, бо в кінці травня в Миколаївському порту було арештовано їх нафтопродуктів на 7 млн. доларів. І до цього часу вони під арештом. Але це ще не все. Після арешту нафтопродуктів «Софт оіл» був викрадений директор цієї фірми. Як потім з’ясувалося, Кирила Суворова утримували під охороною податківці на… туристичній базі під Дніпром без будь-яких офіційних санкцій. Йому вдалося втекти і він розповів, що його тримали, бо вимагали «переписати» фірму, на якій «висить» нафтопродуктів на 7 млн. доларів, на нового власника…

Яким боком в цій історії ДБР? А ось яким: я знайшла в Єдиному реєстрі судових рішень, що «Софт оіл» через суд зобов’язало ДБР порушити справу щодо викрадення і шантажу директора. Саме цю справу і обговорює Удовиченко з Трубою, як ту, що треба закрити і виставити рахунок «Бєні», який особисто дзвонив Богдану і вимагав цього. «Бєня будєт должен Роману».

Весело? Як на мене - страшно!

Це саме той «безпрєдєл», про який українці за п’ять років після Майдану призабули настільки, що думають: такого не буває. А тут тільки півроку влади «нових облич» і монопольне становище в бізнесі стало можливо досягнути одним дзвінком Коломойського в Офіс Президента, після чого на повну потужність включається репресивна машина: що потрібно – арештовується, кого потрібно – викрадають, які потрібно справи – закриваються, і на виході у Коломойського - 100% контроль над цілою галуззю - імпортом нафтопродуктів (навіть ціни не треба демпінгувати).

Добре, що поки що… без трупів. Поки що… Але знаючи схильність Ігоря Валерійовича до стилю Тарантіно, нас ще чекають ефектні сцени зі «жмуриками» типу Макса Курочкіна. https://ibigdan.livejournal.com/24396794.html#comments

 

Демократична Сокира
Мабуть, це найскандальніший випуск СОКИРА ШОУ. Ми знайшли (і це вартувало нам грошей та нервів) докази того, що керівник ДБР Роман Труба та суддя Печерського суду Білоцерківець, який посадив в тюрму генерала Марченка, ходять у один і той самий бордель, які, як ми чули, заборонені законом (хоча й дарма). І ми робимо із цього деякі висновки. Далекоглядні. https://www.facebook.com/watch/?v=2441371959443755

 

Юрій Гудименко
Как вы объясните судейскому корпусу тот факт, что более ста раз за последний год контактировали в публичном доме с секс-работницей, которой только 14 сентября 2019 года исполнилось 18 лет? Что потратили на секс-услуги за пять месяцев столько же денег, сколько государство вам платит за год работы? И самое главное: имеет ли судья, полностью забивший на закон, моральное право судить героя российско-украинской войны, боевого генерала?..

 

Тётя Роза @Anakoyher 


— Изя, всё-таки в Украине руководить страной должен человек с характерной для Украины фамилией на ко.

— Не понял, Сёма. А чем тебе Коломойский не на Ко?

 

 

Так кому выгодна война в Украине?

Алексей Петров

 

Дивные творятся дела в нашем королевстве зелёных очков.  Внезапно журналисты-расследователи нарасследовали возможные связи советника нынешнего нашего президента с российскими воротилами бизнеса близкими к Кремлю. И как только это случилось, так сразу пан Ермак (відповідний радник) затянул привычную кремлевскую песню. Мовляв, в Украине есть политики, которым война выгодна. Они зарабатывают на ней как финансовый капитал, так и политический. А он, значит, бубочка-миротворец, хочет мира, и поэтому информационные атаки будут в отношении его продолжаться.

Интересно, конечно, цветут деревья. Я вот даже сейчас не буду говорить о том, что в стране уже полгода совершенно другой президент. И почти ТРИ месяца в его руках вся полнота власти. А войну так и не остановил… Выходит, что зарабатывает? Сам, или с друзьями? Ведь войну можно было остановить ещё в день инаугурации. Просто написать указ всего из одной фразы «Война, стой! Раз, два!», и всё. Но почему-то не написал, да и не от него это зависит. Есть, конечно, в руках президента один рычаг для прекращения войны, но не дай, Бог, ему воспользоваться им!

Проблема в другом. Огромная проблема. Колоссальная. Изменение вектора внимания. Получается, что война продолжается исключительно потому, что на ней кто-то зарабатывает в Украине. Но уж никак не из-за того, что войну полностью спонсирует Москва? Как финансово, так информационно и морально. Нескончаемым потоком идут поставки боеприпасов. Ведь последние трофеи российские оккупанты могли захватить в феврале далёкого 2015 года. Четыре с половиной года назад. Продолжаются поставки техники и вооружения. Война в Украине – прекрасный полигон для россии. Где ещё можно обкатать новинки своего военпрома, как не у нас? Где ещё можно прогнать своих военных через боевые «учения» в противостоянии с регулярной армией. Ведь тут оценки не ставят.

Пан Ермак это не знает? Делает вид, что не знает? Или сказали, не говорить об этом?

Так кому выгодна война в Украине? А, зелёные капитулянты-уклонисты?



 

 

 

13

Коментарі

126.11.19, 20:21

    226.11.19, 20:23

    оно наверно уже и во сне икает .

      326.11.19, 20:33Відповідь на 1 від Андрій1961


      Похое, Сонного опять снесли.

        426.11.19, 20:34Відповідь на 2 від WalKing

        оно наверно уже и во сне икает .А так же писается и какается...

          526.11.19, 20:36

          создался слой функционеров с которыми нет смысла говорить НИ О ЧЁМ..

            626.11.19, 20:39Відповідь на 3 від БезЛица

            Похое, Сонного опять снесли.Похоже...! Опять какая-нибудь прошмандовка зебильная админам настучала...! Стучать они умеют профессионально! Вон и клон мой в бан загнали...!

              726.11.19, 20:45Відповідь на 6 від Андрій1961

              Похое, Сонного опять снесли.Похоже...! Опять какая-нибудь прошмандовка зебильная админам настучала...! Стучать они умеют профессионально! Вон и клон мой в бан загнали...!В Киеве в газетных киосках стартовый пакет водафон стоит 25 гривень.
              Точно такой же стартовый пакет в маркетах типа "кишеня", "атб", "ашан" стоит 80 гривень.
              Есть варианты...

                826.11.19, 20:45Відповідь на 4 від БезЛица

                оно наверно уже и во сне икает .А так же писается и какается... я вот не пойму - лисапед в каком статусе ? ) - подъебахтунга или наебахтунга ? ) шота там рожи у них кислые на вручении ) ... может он рояль хотел ? )

                  926.11.19, 20:52Відповідь на 8 від WalKing

                  оно наверно уже и во сне икает .А так же писается и какается... я вот не пойму - лисапед в каком статусе ? ) - подъебахтунга или наебахтунга ? ) шота там рожи у них кислые на вручении ) ... может он рояль хотел ? )Естественно, подъебахтунга. У Керсти довольное лицо.
                  ну, а Кермит не совсем же дебил, понимает, что его троллят.

                    1026.11.19, 20:54

                    Є таке відчуття, що з "нормандської" зустрічі, бубочка привезе ТАКЕ, шо всі ці зашквари будуть здаватися, просто, дитячими забавками..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна