Графік прямих телефонних ліній Офісу у вересні 2020 року

  • 02.09.20, 13:36



Пряма телефонна лінія, як спосіб взаємодії органів державного фінансового контролю з громадськістю.

 

Північно-східного офісу Держаудитслужби проводить прямі телефонні лінії з керівним складом Офісу та керівниками галузевих відділів Офісу згідно встановленого графіку.

 

Основними завданнями прямих телефонних лінії є:

1. Надання інформації щодо повноважень Північно-східного офісу Держаудитслужби;

2. Забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами під час триваючих заходів державного фінансового контролю;

3. Повідомлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності) посадових осіб органу державного фінансового контролю, при здійсненні ними своїх повноважень.

 

Всі громадяни та посадові особи підконтрольних установ мають можливість звернутися до посадової особи Північно-східного офісу Держаудитслужби для отримання відповідних роз’яснень та вирішення питань, що відносяться до його компетенції.

Вітаємо з 1 вересня!

  • 01.09.20, 09:22

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

 

Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

 

Шановні батьки, щиро вітаємо Вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро, своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

 

 Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх  розпочатих справ.


В Офісі працює телефон довіри

  • 28.08.20, 14:10

Шановні громадяни нагадуємо, що у Північно-східному офісі Держаудитслужби  працює телефон довіри.



 

Основними завданнями функціонування телефону довіри є:

1. Надання інформації щодо повноважень Північно-східного офісу Держаудитслужби;

2. Забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами, визначеними у Законі України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні»;

3. Виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб органу державного фінансового контролю, при здійсненні ними своїх повноважень.

 

Незважаючи на загальнодержавний карантин, на теперішній час, у Північно-східному офісі Держаудитслужби тривають заходи державного фінансового контролю у наступних підконтрольних установах:

 

1.      Відділ освіти Куп’янської міської ради;

2.      Акціонерне товариство «Харківобленерго»;

3.      Дочірнє підприємство «Харківський облавтодор»  ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»;

4.      Державна установа «Харківська обласна фітосанітарна лабораторія»;

5.      Національний науковий центр «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини».

  

            У випадку наявності інформації про порушення законодавства з фінансових питань на зазначених підприємствах, просимо повідомляти про це Північно-східний офіс Держаудитслужби.

 

 

Наш номер для надання повідомлень: (057) 725-86-24

 

Графік роботи залишився незмінним: щодня з 8 до 17, а в п'ятницю до 15:45.

 

Телефонуйте!

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#Підконтролем #dasukharkiv

 

Результати моніторингу публічних закупівель за минулий тиждень


Результати проведення моніторигів закупівель з 14.08 по 20.08.2020 року

 #підконтролем #dasukharkiv

Результати роботи за 7 місяців 2020 року

  • 25.08.20, 10:18

Аудитори Харківщини протягом січня-липня 2020 року

забезпечили відшкодування втрат на суму 238,4 млн гривень


 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-липня 2020 року за результатами контрольних заходів встановили фінансових порушень на загальну суму 379,7 млн гривень.

 

Зусиллями аудиторів, забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів, виявлених за результатами проведених ревізій, на загальну суму 238,4 млн гривень.

 

За підсумками проведених державних фінансових аудитів, об’єктами контролю впроваджено 66 рекомендацій, загальна сума досягнутого економічного ефекту складає 220,8 млн гривень.

 

Органами місцевої влади і самоврядування, керівниками об’єктів контролю за наслідками проведених заходів державного фінансового контролю прийнято 18 управлінських рішень.

 

За недотримання фінансового законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 100 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної – 6 осіб, із займаних посад звільнено одну посадову особу.

 

З метою повного відшкодування встановлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів перед органами прокуратури та об’єктами контролю ініційовано пред’явлення 21-го цивільного позову.

 

Окремо, Північно-східним офісом Держаудитслужби до суду пред’явлено позов на суму 0,9 млн грн щодо відшкодування завданих місцевому бюджету збитків.

 

За 7 місяців 2020 року на розгляд правоохоронним органам передано матеріали 15-ти ревізій, за результатами розгляду матеріалів правоохоронними органами розпочато 5 досудових розслідувань, вручено 6 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та матеріали одного аудиторського дослідження долучено до кримінального провадження.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv

Урочисті збори колективу Офісу з нагоди дня незалежності України

Урочисті збори колективу Офісу з нагоди дня незалежності України


 

Сьогодні, у Північно-східному офісі Держаудитслужби відбулись урочисті збори колективу з нагоди Дня державного прапора України та Дня Незалежності України.

 

«Своєю напруженою, повсякденною працею, організаційними здібностями, цілеспрямованістю, сильним характером Ви забезпечуєте реалізацію завдань в справі подальшої побудови Української державності та забезпечення динамічного соціально-економічного розвитку Харківщини.


Напередодні цього урочистого дня, всенародного свята, щиро зичу Вам здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів у Вашому високому служінні в ім’я слави України та її працьовитого народу…
» – зазначив начальник Офісу Станіслав Косінов.

 

Також, за сумлінну працю та значні досягнення у роботі, керівництво нагородило кращих працівників Офісу подяками з нагоди 29-ї річниці дня незалежності України., а саме:

-   ЖУЛІЙ Ірину Михайлівну, начальника контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту та фінансових послуг;

-   ЖУРАВЕЛЬ Юлію Григорівну, начальника відділу контролю в аграрній галузі, екології та природокористування;

-   ГРИШИНУ Людмилу Миколаївну, заступника начальника відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів;

-   МАЙСТРЕНКО Тамару Іванівну, головного державного аудитора відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури;

-   РОМАНЦОВУ Тетяну Олександрівну, головного державного аудитора відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту та фінансових послуг;

-   СІРОУС Олену Іванівну, головного державного фінансового інспектора відділу взаємодії з правоохоронними органами;

-   ХІЛИНСЬКУ Олену Анатоліївну, головного державного аудитора відділу контролю у галузі освіти, науки, спорту та інформації;

-   БЄЛІКОВУ Юлію Олександрівну, провідного державного аудитора відділу контролю у сфері закупівель.

-   ЯКОВЛЄВА Олексія Петровича, головного державного фінансого інспектора відділу контролю у галузі ЖКГ, інфраструктури та зв’язку.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#dasukharkiv

 

Розпочато проведення ревізії в ДП «Харківський облавтодор»

Розпочато проведення ревізії в ДП «Харківський облавтодор» 

 

До уваги громадськості!

 

Північно-східний офіс Держаудитслужби повідомляє про початок проведення ревізії фінансово-господарської діяльності у Дочірньому підприємстві «Харківський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

 

Період, що підлягає контролю: з  01.09.2016  по 30.06.2020 року

 

Початок проведення ревізії – 18.08.2020 року.

Орієнтовний термін завершення ревізії – листопад 2020 року.

 

Про відомі факти фінансових порушень, а також інші конкретні факти, котрі свідчать про порушення посадовими особами об’єкту контролю вимог законодавства, контроль за дотриманням якого належить до компетенції органів Державної аудиторської служби України, громадяни та громадські об’єднання можуть поінформувати за телефоном довіри Північно-східного офісу Держаудитслужби - (057) 725-86-24, або надіслати інформацію на електронну адресу: Kharkiv@dkrs.gov.ua

 

При інформуванні, прохання враховувати термін завершення ревізії, для можливості здійснити перевірку наданої інформації про фінансові порушення.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv

Про моніториг закупівель на минулому тижні

  • 20.08.20, 16:12

Північно-східний офіс Держаудитслужби розпочинає щотижневе інформування про результати проведених моніторингів публічних закупівель по Харківській області.

Наразі, представлена Вам інформація відображає період з 07.08.2020 по 13.08.2020 року.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.
#dasukharkiv #підконтролем

Вітаємо зі святом

  • 19.08.20, 08:54


Північно-східний офіс Держаудитслужби вітає всіх зі святом Яблуневого Спасу і бажає щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії в серці, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

#dasukharkiv

В Офісі розпочала роботу захищена антикорупційна лінія

  • 14.08.20, 09:58

Шановні громадяни!

В Офісі розпочала роботу захищена антикорупційна лінія.


 

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до статті 53-1 Закону України «Про запобігання корупції» в Північно-східному офісі Держаудитслужби починає діяти  захищена лінія телефонного зв’язку (057) 725-86-40, за якою є можливість звернутися з повідомленням про можливі факти  корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень та інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

 

Своє повідомлення можливо залишити, як анонімно, так і з зазначенням своїх даних для зворотного інформування про результати перевірки інформації.

 

Розгляд анонімних повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, здійснюється в порядку, передбаченому Законом України "Про запобігання корупції".

 

Після закінчення запису повідомлення, воно буде в автоматичному режимі направлено до Сектору запобігання та виявлення корупції Північно-східного офісу Держаудитслужби.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#dasukharkiv