хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Результати ревізії НУЦЗУ.

  • 23.09.20, 10:19

В Національному університеті цивільного захисту України виявлено фінансових порушень на 760 тисяч гривень.


 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби проведено ревізію в Національному університеті цивільного захисту України (далі – Університет за період з 01.01.2017 по 30.10.2019 року. Внаслідок проведених ревізійних дій встановлено фінансових порушень в загальній сумі 761,2 тис. грн, з яких порушень, що  призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів в сумі 440,3 тис. гривень.

  Зокрема, внаслідок не проведення претензійно-позовної роботи щодо стягнення дебіторської заборгованості, Университетом пропущено терміни позовної давності та втрачено можливість стягнути з боржників грошові кошти на загальну суму 311,8 тис. гривень.

 Крім того, встановлено недоплати індексації грошового забезпечення особам рядового та начальницького складу та курсантам Університету, надбавки за складність та напруженість у роботі, за вислугу років, доплати  до розміру мінімальної заробітної плати в загальній сумі 48 тис. гривень.

 Ревізією питання проведення витрат на ремного-будівельні роботи, встановлено, що в порушення законодавства 4-ма підрядними організаціями  завищено вартість виконаних робіт з капітального та поточного ремонтів приміщень Університету на загальну суму 72,3 тис. гривень.

 Також, не відображення у фінансовій звітності Університету наявної кредиторської заборгованості по розрахунках за спожиті комунальні послуги призвело до заниження суми боргових зобов’язань в загальній сумі 272,9 тис. гривень.

 Зусиллями аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень на загальну суму 461,6 тис. грн, що складає 60% від виявлених порушень.

 За результатами ревізії,  ректору Університету направлено вимогу щодо вжиття заходів з усунення виявлених порушень в повному обсязі та притягнення до дисциплінарної і матеріальної відповідальності посадових осіб, винних у допущених порушеннях.

 За ведення бухгалтерського обліку з порушенням установленого порядку одну посадову особу підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.

 Про результати ревізії проінформовано Державну службу України з надзвичайних ситуацій  та правоохоронні органи для вжиття заходів згідно вимог діючого законодавства.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі