хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Результати ревізії в Управлінні освіти

  • 29.09.20, 15:17

Завершено ревізію Управління освіти адміністрації Слобідського району міста Харкова.

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради за період з 01.04.2015 по 31.10.2019 року. Ревізією встановлені фінансові порушення в загальній сумі 355,8 тис. гривень.

 Аудиторами встановлено, що в результаті завищення вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт, які виконували дві підрядні організації, необґрунтовано використано бюджетних коштів на загальну суму 64,4 тис. грн, чим завдало до матеріальної шкоди Управлінню освіти на зазначену суму.

 Ревізією питання правильності нарахування заробітної плати, встановлені випадки виплати заробітної плати сумісникам за невідпрацьований час, яким зайво виплачено коштів на оплату праці з нарахуваннями на загальну суму 32,2 тис. гривень.

 Також, внаслідок нарахування доплати за несприятливі умови праці шеф-кухарям дошкільних навчальних закладів без наявності атестації робочих місць, всупереч законодавству, зайво сплачено заробітної плати з нарахуваннями на загальну суму 33,7 тис. гривень.

 Також, за результатами проведеної інвентаризації встановлені лишки матеріальних цінностей на суму 92 тис. грн та недостачу матеріальних цінностей в сумі 13,7 тис. грн, чим завдано матеріальної шкоди Управлінню освіти на зазначену суму.

 На теперішній час, виявлені фінансові порушення та завдані збитки, повністю усунуті.

 Також, за допущенні фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 15-ть посадових осіб Управління освіти.

 Про результати ревізії проінформовано Департамент освіти Харківської міської ради та правоохоронні органи.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#Підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі