Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Правота.

  • 05.07.23, 21:24
Кто і как доказиваєт свою правоту. Хітростью. Умом. Умінням. Добротой. Сілой. Злобой. Жестокостью. Мудрістью. Упорством. Хітриє люді доказивают свою правоту хітростью. Уперті своїм упорством. Злой - злобой. От мені цікаво. Якою треба бути людиною, щоб доказивать свою правоту убійством. Тем що приказивают, переживати нетреба. Вних все хорошо. Все 100% лягає на плечі виконавця. Ті що приказивают, то їх даже сумліня не мучає. Це тільки попервах, а потім осознают, що на них нічого не лягає, чудить почінают вже по сірйозному. Войни устраївают.Тож повторюсь. Вся вина ляга на виконавця. Отмаска. Мне приказал командір. Не проканаєт. До чого повина бути готова сторона, яка свершила нападеніє.Другімі словамі. Людина яка влезла в чужой дом і убила там другу людину, або пришла убивать. Должна бить готова к смерте. Закон природи. Це я так предупредив. Щоб не думали, що у всіх все буде добре. Вкогось буде. Добре. Ну не увсіх. Українці вони уперті. Від свого не оступлять. А на добавок в них є приімущество. Вони захищяють свою землю. Протилежна сторона, виполня приказ. В природе такого нема. В природе, ніхто, нечьї прикази, невиконує. Щоб виконувати прикази. Нужно бути дрісірованим. Можно на приклад, видресеровать собаку, вона виконає ваш праказ, і убє другу собаку. Або нападе на людину і покусає після приказа. Так само с людьмі. Є тварі, які піддаються такой дрісіровке і нападают на мірних людей. Ну можливо, що це зомбі. Їх створила внутрішня пропаганда. От іменно, внутрішьня пропаганда і заставля людей ідти на вбивство. Внутрішьня пропаганда, чі то в шайке бандітов, чі тот в обйоме, цілої страни.
4

Коментарі

15.07.23, 22:18

Надресеровані і насобачені там.

    25.07.23, 22:25Відповідь на 1 від _R

    Да там. У нас всі хорщі.

      35.07.23, 22:35Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Принаймні не лізуть забирати чи ламати чуже

        45.07.23, 22:57Відповідь на 3 від _R

        Да. Ви прави. Хотя якщо при бажані, можно і на них рити.

          57.07.23, 02:58

          Не будь наивным. Они все искренне любят Россию, Путина, а про нас думают х знает что, короче здесь Хунта, которая их повесит, не отходя от вокзала а рядом чемоданчик.
          Правда в том, что оба наши народа боятся друг дружку, только у нас есть реальный повод (безумства всегда страшат), а они нашуганы из-за угла мешком, но время тоже фактор.

            67.07.23, 03:01

            Какая чудесная аватарка, "Крик" нервно курит в сторонке.

              77.07.23, 19:41Відповідь на 6 від Vivyenn

              Мені вона теж подобаєтся.