Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Саморегулювання.

  • 14.03.24, 11:09
За день до цього. Сам для себе визнав, що про смотр тік-тока шкодить здоров'ю. А точніше не тільки тік ток а все телебачення. Від усього побаченого формується  мислення. Люди бачать не те що насправді відбувається а те що їм нав'язують. Плюс що входить в звичку вільний час проводити за просмотром всякої никому непотрібної фігні. Тож я обдумавши, прийняв рішення перестати дивитися скажем так інтернет телебачення. За винятком обучающіх відеороликів. А конкретно, якщо мені щось треба зробити, і я не знаю як це робиться, то подивившись ролик можна навчитися і самому зробити. 
  Тієї ночі приснився сон. Я вже бачів такий сон в минулому кілька разів. Я підіймаюсь по гірському схилу до гори. Мені важко. В мене болять коліна. Та я через сили продовжую йти. Місцями я зупиняюсь, стаю на коліна відпочиваю. Відпочивши в стаю та йду далі. 
  Проснувся зранку ще з більш твердою рішучістю не дивитись інтернет телебачення. Ломка була та коли є чім відволікти увагу це не так й важко. Село. Після обіду пішов сніг. Суха погода стояла вже давно і в нас в кінці Лютого на поля вийшли трактори перекривати вологу. Тож якась весняна засуха була. Тож сніг це добре. Подумав я.
  Такі ось роздуми. Візьмемо двигун внутрішнього згоряння. Для подачі топлива є карбюратор. До нього підєднана шланг по якому надходить бензин. Є камера в якій бензин змішується з повітрям. Далі ця змішана рідина попадає в внутр двигуна, в циліндр, де під тиском поршня вона возпламеняється за допомогою свічки, і приводить в дію механізм. До чого я хочу привернути вашу увагу. Подача топлива регулірується жикльором. Якщо недостача топлива нормальної роботи двигуна не буде. Якщо свише потрібної норми. Двигун теж буде робити неправильно. Жикльором треба виставити правильне постачання топлива і тоді змішавшись з повітрям він дасть нормальну роботу всьому механізму. 
   Переведемо це в сьогодення. Що якщо у когось великі зарплати це шкодить всім нам. Якщо маленькі це теш шкодить всім нам. Якщо багато горілки це теж приносить велику шкоду. Якщо подивитись на результати 2011 года і на сьогодення, і продовжувати в том же духе, то можна математичним шляхом вирахувати скільки зосталось до кінця припинення існування країни. 
  Треба кардинальні зміни, або ж..
5

Коментарі

114.03.24, 15:21

Водку можно и не пить, а просто раздавать на улице. Но покупающий её быстрей всех донатит нашу промышленность, а значит и ЗСУ.

    214.03.24, 16:15Відповідь на 1 від The Martian

    Водку можно и не пить, а просто раздавать на улице. Но покупающий её быстрей всех донатит нашу промышленность, а значит и ЗСУ.так може на ті кошти облігацій чи акцій купити

      314.03.24, 16:15Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Водку можно и не пить, а просто раздавать на улице. Но покупающий её быстрей всех донатит нашу промышленность, а значит и ЗСУ.так може на ті кошти облігацій чи акцій купитигорілчаного завода

        414.03.24, 16:27Відповідь на 1 від The Martian

        Покупець горілки донатить її приватного виробника і "батальйон Монако". Ну і гробить власні мозги і всі решту свої органи.

          514.03.24, 19:11Відповідь на 2 від Kanivskyi

          Это самый быстрый способ возврата денег в казну.

            614.03.24, 19:12Відповідь на 4 від nasinynka

            Главное что бы они платили налоги.

              714.03.24, 19:42Відповідь на 6 від The Martian

              Главное что бы они платили налоги.

                815.03.24, 21:15

                Очень интересная заметка. Но не каждый поймет. Мой бывший муж смотрит "тик ток" и когда я прихожу к нему, я со стороны наблюдаю, как происходит зомбирование людей. Там звучит музыка, картинка интересная, ты не успеваешь выключить в конце, все начинается заново, переключает, та же история, смотрящий не замечает, что повторение музыки и не просто музыки, а подобранное специалистами под подборку смотрящего, под его интерес, заводит человека в своего рода транс. И потом вставляется НУЖНОЕ видео для мозга, которое как масло для капитального горячего пюре впитывается в мозг.

                  915.03.24, 21:26

                  И все, такой человек уже не имеет собственного мнения. Он уже "знает" нужные ответы, ему уже навязали его мнение и его взгляды в политике. Такому человеку трудно что-то доказать. Зомбирование глубоко засело в мозг

                    1016.03.24, 08:00Відповідь на 9 від ТНЕ*

                    И все, такой человек уже не имеет собственного мнения. Он уже "знает" нужные ответы, ему уже навязали его мнение и его взгляды в политике. Такому человеку трудно что-то доказать. Зомбирование глубоко засело в мозгПод зомби понимается обычно оживший труп.
                    А видосики, 25-й кадр, пропагандисты, майданы и т.д. это примеры программирования масс людей с целью дальнейших манипуляций с их сознанием.
                    (Я)