Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Не для слабонервних.

  • 21.07.23, 19:46
Історія із жизні. Був один предпренематель, який мав свій пилорамний цех. Точніше, теріторію, на якій були встановлені, різноманітьні станки. Завозилось дерево, і навиході шли, поддони з бортами любой висоти. Це основний здобуток, а так же, доска, брус любого розміру. Біседки, паркет. На теріторії працювало около 10 людей. У предпренемателя справи йшли добре. Бізнес був успішним, справи йшли норм. Підход предпринімателя. Він слухав поради людей які в нього працювали. І зрозумівши, що люди, які роблячі якусь роботу, краще за всіх знають що і як робити краще і де треба покращіти. Він даже бува сам казав, що якщо на думку працівника, щось можно покращіти, то щоб казали. І він таких людей благодарив преміей. І цього предпринімателя можно віднести до категорії успішних предпренемателей. Ви вловили нотку? Якщо да, то продовжемо. Я так розумію, що нас! Простих людей в Україні ніхто не чує. І чути не хоче. Випадок був. Як солдат, работающій на 0. Прийшов до камбріга. Солдат є з тих, хто своєю роботою доводить відданість своїй країні. Не бумашками десь у штабі. Так ось. Цей солдан, як ніхто інший, знає що і як робити. І щоб ви знали. Це не промене. Це про побратима. Давайте ставать успішною країною! Не на словах. Признаюсь чесно. Будущеє можно іспортіть, одним неловким двіженіям, даже случайно. Про це не будемо. А якщо о хорошем. То вроде как, формула успешних людей виведена. На вот такіх вот людях і строїлась Європа. Були історії і неуспешних предпрінімателей. Вернемось . До справи. Якщо мої слова дойшли куди треба. То я хотів ось що побачіти. Якщо це правда, що солдат прийшов до комбріга і той не прислухався до того що той йому говорив. То ось яке рішення. Комбріг вибачаєдця перед солдатом і робить так як той каже. 100%успешність. А я хотів би таке побачіти десь у новинах. Як кампрбріг вибачається перед содлатом.. Можно артісти. Це буде значіти що слова дойшли куди треба. А там як хочуть, ну вислухати і зробити так як кажуть, обовязково. І ось ще. Недавно переглядав мульт. Де город відірвали від землі і підняли в небо, і там остались самі багаті, яких обслуговували роботи. Мусор з цього острова скидали на землю. На острові були ще науковці. Під час експеременту, де роботу вставляли нескончаємий істочнік пітанія,(там був червоний плохой і хороший зелений), погіб син головного науковця. Якщо не дивились, то рекомендую. Так ось. Суть. Я шепотом: я хотів би пітать зелену енергію. І ще один секрет. В зеленої енергії немає крепкіх спиртних напоїв. В неї є тількі легкі. І то в малих, дуже малих дозах. Напіватьца це жадность. Щось я тут с вамі розбалакався. Да ну ладно. Можно і побаловать. Вернемось к баранам. Я не шучу. В країні війна і гібнут люді. Многіє на нервах. Неправельне ріщеня, може навлексти рекі крові. Будьте акуратни і взаємо вічливі. Бережіть себе!



Россіяне!!! ви тоже можете скористатись может...хоть... поумнеєте...
2

Коментарі

122.07.23, 01:05

Скористатися.

    222.07.23, 01:17

    Господи, какой зверский суржик три четверти текста, это украинцы не поймут. Название не оправдывает. Плюсанула, но солдату важнее быть целым, а "палки и камни могут причинить боль, но слова" ....слова вполне можно пропустить мимо ушей...они не причиняют вреда, если держать эту поговорку в уме.
    И никакая показуха не поднимет из могилы павших....увы...

      322.07.23, 08:42

      З пилорамою погоджусь,з содатом-ні.Бо комбриг не має мислити на рівні солдата,розумієш.Є тактика є стратегія.Можливо ти й правий але солдат повинен спілкуватись з комвідділення і комвзводу,а колись цей комвзводу,можливо,стане комбрігом і тоді йому буде ще важче,бо він буде розуміти як врятувати солдата але програти бій або навпаки і віддавати правильні накази.

        422.07.23, 09:46Відповідь на 3 від Дормідонт

        Цей солдат командир відділення. В прошлому занімався боксом. Тактіка, стратегія, це йому все відомо. Також опитит йому підсказує, коли треба відступити а коли наблизитись і нанести неожидаємий удар. А що таке комбріг? Він виконує лише те, що йому говорять з верху. Все. Більше нічого. Те що показують по телевізору. Суцільня брехня. Для дурнів. Не бісіте меня.

          522.07.23, 09:54Відповідь на 1 від Vivyenn

            622.07.23, 10:17

            Томуто все так і погано. Можуть і далі продовжувати в том же духе. Подивимось що вийде. Ви подиветесь. А я поучаствую.

              722.07.23, 11:16

              Як буде, то так і буде.