Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Нож в спіну.

  • 03.07.23, 21:44
Назва цієї замітки "нож в спіну" пішла благадаря войне, яку Россія розпочала проти України. Брат який ударив в спину. Нанесті удар в спіну, может... людина якій ти довіряєш. Довірял. Чаще всего пріходітца довірять, так це самим блізкім. Брат
сестра. Так устроєн наш мір. Людей коториє когдато... були під одною кришою. Воєвать заставіть одніх, протів дугіх. Россія немає ніякого права указувать как кому жить. Россія не є матірю України. Я могу допустіть, рожденія Совецкого союза, под кришей которого були разом країни. Ну як в природі буває, діти виростають і хочуть жити окремо. Це нормально. Ну в нашем случає, є садіст. Которий любіт задівать своіх. Кожен может представіть себе такого. Задіру. І от так вот, цей задіра втикає ножі в спину братьєв. Тепер зрозуміло чому так много людей согласілось взять оружиє в рукі і напасть на сусідню країну. Їх лідер садіст. Якому подобається знущятись с людей. Це про маленькі зарплати і не человеческі условія виживанія. А война це край.
Северная Корея по сравненію с Рассією мілий мальчік. Которий слідіт за собою. А по правилам піраміди, люді отображають свого лідера. Псіхологія теж ставить +. Русскіє! Ваш лідер, больной садіст. верхушка теж. Україна має такеш право як і Россія. Можеш убіть. Можеш досмерті забуцать. Ну в історії, це буде брато або сестро убійство. Пишу це, а вголові вспливають сцени людського садізма, із фільмом. Какім нужно бить моральним уродом, внутрене. Чтоби такоє, витворять.




І в мене таке питання. От напхали в країну автомобілів, на які запасні деталі вже невиготовляють. І що далі. Булоб добре, щоб як з лампочкою, згоріла, пішов на нову поміняв.
1

Коментарі

13.07.23, 23:25

Откуда взявся цей садіст. З 90. Це вже почті... люді пожилого возраста. Хворі. Дівяностиє оставели на них отпечаток. Це як тавро випеченоє раскаленим железом.Тому і хворі. Тому що не могут отпустіть боль, которую прічінілі те временна. Постоянно теребя рану, не дают єй затянутца. Ї
Хотя це лечітца в 2 секунди. Ви у дорогі. Мислі, воспомінанія, потік автомобілів на дороге. Не нужно гонятца і питатца удержатца. Отпускать легко.