У куротному Трускавці у Тимошенко 85,69% голосів

  • 08.02.10, 17:26

   У Трускавці Юлія Тимошенко набрала 85,65% голосів виборців. Незважаючи на те, що під контролем донецьких підприємців перебуває ВАТ «Трускавецькурорт», за Віктора Януковича проголосувало лише 9,53% виборців.

    Не підтримали жодного кандидата - 4,83% виборців.

У Дрогобичі росте заборгованість зарплати

  • 08.02.10, 16:41

   Станом на 8 лютого  у Дрогобичі заборгованість підприємств із заробітної плати склала 7,7 млн грн. Про це повідомив перший заступник міського голови Петро Суда. З його слів, від 1 січня борг вже був зменшився з 7,5 млн грн до 4,9 млн грн, однак останнім часом знову зростає. Серед боржників – підприємства будівельного комплексу, які вже в цьому році наростили 200 тис грн боргу і нині він становить 2 млн грн.

 У четвер директорів підприємств-боржників запросять на засідання міської колегії з питань соціально-економічного розвитку, де вони мають доповісти про роботу із погашення заборгованості зарплати.

У виборчому окрузі № 127 Тимошенко набрала 88,69 % голосів

  • 08.02.10, 14:48

   У виборчому окрузі № 127, до якого входять мм. Борислав, Дрогобич, Стебник, Трускавець і села та селища Дрогобицького району, за кандидата у Президенти України Юлію Тимошенко  проголосувало 118 128 виборців, що складає  88,69%, за Віктора Януковича – 9 188, або  6,87%. Не підтримали жодного кандидата – 4535 виборців - 3,39%.

   У другому турі на виборчі дільниці округу прийшло майже на 7 тисяч виборців більше, ніж у першому. 

У Дрогобичі і Стебнику за Тимошенко проголосувало 87% виборців

  • 08.02.10, 12:33

   За попередніми даними, у Дрогобичі і Стебнику за Юлію Тимошенко проголосувало 87% виборців, за Віктора Януковича – 9 відсотків. Не підтримало жодного кандидата – 4% виборців.

   У голосуванні взяло участь 70 відсотків виборців, внесених до списків.

У Бориславі голоси підраховуватимуть без журналістів

  • 07.02.10, 18:53

   Як щойно стало відомо, у Бориславі голови дільничих виборчих комісій виборчих дільниць № 122, 130, 133 попередили журналістів, що після 20.00 вони мають покинути приміщення, де відбуватиметься підрахунок голосів. Як повідомила виконавчий директор Дрогобицької організації Комітету виборців України Марія Николаїшин, координатор групи спостерігачів у Бориславі Мар’яна Джезняк намагалася роз’яснити головам комісій, що вони порушують ч.9 ст.28 Закону про вибори Президента України, але ті у відповідь посилалися на директиву з виборчого штабу В.Януковича, згідно з якою при підрахунку голосів мають бути присутні лише спостерігачі від кандидатів у Президенти.

   Виконавчий директор Дрогобицької організації Комітету виборців України Марія Николаїшин попросила втрутися у конфлікт голову ОВК Марію Кіндратів. Після її роз’яснень вдалось досягти порозуміння. «Але чи надовго?», - висловила сумнів  Мар’яна Джезняк.

 

У виборчому окрузі № 127 вже проголосувало 50 відсотків виборців

  • 07.02.10, 17:09

   Сьогодні, 7 лютого, у Дрогобичі і Стебнику на 15 годину проголосувало 47 відсотків виборців, внесених до списків. У цілому по виборчому округу № 127, до якого входять ще й Борислав. Трускавець  і села Дрогобицького району – 48 відсотків виборців.

   На даний час кількість тих, хто проголосував, вже перевершила 50-відсотковий рубіж. Про значні порушення під час голосування інформація не надходила.

У Бориславі на виборчій дільниці виник конфлікт

  • 07.02.10, 14:50
   Сьогодні, 7 лютого, на виборчій дільниці №117 у Бориславі виник конфлікт між представником газети «Гарт» і керівництвом дільниці, яке відмовило в наданні інформації про кількість виборців, внесених до списку та іншої, яка не була конфеденційною.   Журналістка звернула до координатора групи спостерігачів від Дрогобицької організації Комітету виборців України Мар’яни Джезняк, яка допомола погазити конфлікт.
   Керівництво Дрогобицької організації Комітету виборців України з цього приводу звернуся до Окружної виборчої комісії, звідки до вибочої дільниці надійло роз’яснення щодо роботи із засобами масової інформації.
   «Проблема в тому, що до керівного складу виборчих дільниць нерідко потрапляють люди, які не знають своїх обов’язків, - каже виконавчий директор Дрогобицької організації Комітету виборців України Марія Николаїшин. – В результаті спалахуть подібні конфлікти, які загалом шкодять виборчому процесу».

У Дрогобичі і Стебнику активність виборців вища

  • 07.02.10, 14:44
Сьогодні, 7 лютого, станом на 12 годину на виборчі дільниці у містах Дрогобичі та Стебнику прийшли на виборчі дільниці і проголосували 15 відсотків виборців. Це на 3 відсотки більше, ніж було на цей час 17 січня.
   А в селах і селищах Дрогобицького району проголосувало 21 відсоток виборців, що на 3 відсотки менше, ніж було на 12 годину 17 січня. На один відсоток менше виборців проголосувало до 12 години у Трускавці.

У Дрогобичі до списків виборців претензій нема

  • 07.02.10, 11:45

   Сьогодні у Дрогобичі набагато менше людей звертаються до відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету міської ради з приводу невнесення їх до списків виборців, ніж під час першого голосування.

   Начальник відділу Богдан Николаїшин пояснює це тим, що кращими стали списки виборців. Адже 17 січня до них було внесено близько 800 осіб. Ще понад 300 – за останні три тижні.

   Богдан Николаїшин також повідомив, що сьогодні відділ вже отримав більше десяти електронних листв з міст Донецької області, в яких йдеться про неохідність вилучити зі списків виборців людей з Львівщини, які працюють у дільничних комісіях цих міст від кандидата у Президенти Юлії Тимошенко. «У цих листах поки що ми знайшли одного дрогобичанина і, відповідно, його буде вилучено зі списків виборців», - каже Богдан Николаїшин.

У Дрогобичі на виборчу дільницю не пускали журналістів

  • 07.02.10, 11:35

   У Дрогобичі на виборчих дільницях панує ділова спокійна атмосфера, спостерігається значно нижча активність виборців, ніж 17 січня. За інформацією Дрогобицької організації Комітету виборців України, невеликий інцидент виник на 105 дільниці, що у ВК-40, де недопускали журналістів газети «Гарт». Проте з допомогою Департаменту з відбування покарань конфлікт було врегульовано і журналісти отримали змогу побувати на виборчій дільниці, щоб спостерігати як голосують ув’язнені.

   У цілому по 127 окрузі на 1000 виборців більше, ніж 17 січня, виявили бажання голосувати вдома.