хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У Бориславі голоси підраховуватимуть без журналістів

  • 07.02.10, 18:53

   Як щойно стало відомо, у Бориславі голови дільничих виборчих комісій виборчих дільниць № 122, 130, 133 попередили журналістів, що після 20.00 вони мають покинути приміщення, де відбуватиметься підрахунок голосів. Як повідомила виконавчий директор Дрогобицької організації Комітету виборців України Марія Николаїшин, координатор групи спостерігачів у Бориславі Мар’яна Джезняк намагалася роз’яснити головам комісій, що вони порушують ч.9 ст.28 Закону про вибори Президента України, але ті у відповідь посилалися на директиву з виборчого штабу В.Януковича, згідно з якою при підрахунку голосів мають бути присутні лише спостерігачі від кандидатів у Президенти.

   Виконавчий директор Дрогобицької організації Комітету виборців України Марія Николаїшин попросила втрутися у конфлікт голову ОВК Марію Кіндратів. Після її роз’яснень вдалось досягти порозуміння. «Але чи надовго?», - висловила сумнів  Мар’яна Джезняк.

 

2

Коментарі

18.02.10, 15:47

добре попрацювали данєцькіє рєбята. В першому турі виборів на одній виборчій дільниці м.Борислава голова комісії зіпсувала багато бюлетнів за Ю.Т.