хочу сюди!
 

Юля

39 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Планувався брауні...

...але виявила в холодильнику сирок, що міг скоро померти, тож вийшло що вийшло podmig

- 12 фініків, 1 яблуко, 1 апельсин - перемішала блендером на пюре; 
- 300 сиру кисломолочного 5%, 300 г кефіру - теж все на пюре; 
- 6 яєць міксером заколотила в піну;
- 5 ст.ложок гарбузового борошна, 1 пакетик розпушувача, 1 пакетик ваніліну (не цукру, а ваніліну), 5 ст.ложок керобу, дрібку сухого імбиру, дві дрібки сухої кориці - все перемішала між собою. 

З'єднала все, перераховане вище, в однорідну масу, густина як на оладки. Далі намазала форму кокосовою олією і вилила масу. В духовку до готовності. Смачного!



Висновок: яєць можна дати більше, ще 4 буде не зайвими. І якраз оцей пиріг гарно пасуватиме з ягодами накшталт смородини. 
7

Коментарі

13.05.20, 23:29

"Флан из белой репы. Почистите репку, порежьте на кусочки и отварите на пару. Охладите. Переложите в блендер и пробейте в пюре с кокосовымы сливками. Добавьте соль, перец, мускатный орех, бутон гвоздики, веганские дрожжи. Разведите в горячем миндальном молоке пакетик агар-агара. Смешайте с пюре из репы погружным блендером. Аккуратно перелейте в силиконовые формы, смазанные изнутри оливковым маслом, дайте застыть в холодильнике. Украсьте веточкой петрушки перед подачей"...(с)

    23.05.20, 23:38

    Жах!!!

      34.05.20, 00:00Відповідь на 1 від Поговорим

      "Флан из белой репы. Почистите репку, порежьте на кусочки и отварите на пару. Охладите. Переложите в блендер и пробейте в пюре с кокосовымы сливками. Добавьте соль, перец, мускатный орех, бутон гвоздики, веганские дрожжи. Разведите в горячем миндальном молоке пакетик агар-агара. Смешайте с пюре из репы погружным блендером. Аккуратно перелейте в силиконовые формы, смазанные изнутри оливковым маслом, дайте застыть в холодильнике. Украсьте веточкой петрушки перед подачей"...(с) з руцкого сайту?

        44.05.20, 00:19Відповідь на 1 від Поговорим

        "Флан из белой репы. Почистите репку, порежьте на кусочки и отварите на пару. Охладите. Переложите в блендер и пробейте в пюре с кокосовымы сливками. Добавьте соль, перец, мускатный орех, бутон гвоздики, веганские дрожжи. Разведите в горячем миндальном молоке пакетик агар-агара. Смешайте с пюре из репы погружным блендером. Аккуратно перелейте в силиконовые формы, смазанные изнутри оливковым маслом, дайте застыть в холодильнике. Украсьте веточкой петрушки перед подачей"...(с)Веганские дрожжи?
        Это как? В них мертвые или не оплодотворенные дрожжевые грибки?

          54.05.20, 07:36

          Какой шикарный перевод продуктов..
          Черный фартук.. На балькон..

            64.05.20, 10:07Відповідь на 4 від Syrena27

            "Флан из белой репы. Почистите репку, порежьте на кусочки и отварите на пару. Охладите. Переложите в блендер и пробейте в пюре с кокосовымы сливками. Добавьте соль, перец, мускатный орех, бутон гвоздики, веганские дрожжи. Разведите в горячем миндальном молоке пакетик агар-агара. Смешайте с пюре из репы погружным блендером. Аккуратно перелейте в силиконовые формы, смазанные изнутри оливковым маслом, дайте застыть в холодильнике. Украсьте веточкой петрушки перед подачей"...(с)Веганские дрожжи?
            Это как? В них мертвые или не оплодотворенные дрожжевые грибки?
            та хрен его знает - это просто стёб с ФБ

              74.05.20, 17:30

              вау! смачно?
              и как работает гарбузова мука, отличается от пшеничной?

                84.05.20, 18:09Відповідь на 5 від Хармс

                Какой шикарный перевод продуктов..
                Черный фартук.. На балькон..
                я з задоволенням! Там так гарно пахне після нічного дощику. І, схоже, знову щось збирається

                  94.05.20, 18:14Відповідь на 7 від Маммамія

                  вау! смачно?
                  и как работает гарбузова мука, отличается от пшеничной?
                  Це дрібно перемелене гарбузове насіння, воно взагалі не забиває випічку. Користь корисна

                    104.05.20, 18:19Відповідь на 9 від Міс Марпл

                    вау! смачно?
                    и как работает гарбузова мука, отличается от пшеничной?
                    Це дрібно перемелене гарбузове насіння, воно взагалі не забиває випічку. Користь корисна
                    и полезно и сытно как твоим родным понравилось? такая выпечка оч сильно отличается от стандартной...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна