хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Притчи - мудрые короткие истории

Жили-были три сестры. Одна была ленивой-преленивой. Вторая злой-презлой. А третья и умница, и красавица, и рукодельница, любо-дорого смотреть.
Однажды утром остановилась телега у их ворот. Сестры вышли посмотреть, кто приехал. На телеге сидела пожилая и не знакомая им женщина.
- Кто ты? - спросили они.
- Я Судьба. Пришло время выходить вам замуж.
Посадила их Судьба на телегу и повезла выдавать замуж. Заехали они в первую деревню. Видят, в поле парень пашет, и в руках у него любое дело спорится. Нужно что починить или построить, все к нему перво-наперво бегут.
- Вот этот - твой, - говорит Судьба первой из сестёр.
Высадили сестру и поехали дальше.
Заехали в следующую деревню. Там парень живёт такой, что никому в помощи не откажет. Добр ко всем. Нарадоваться на него народ не может, такой молодец.
- Вот этот - твой, - говорит Судьба второй из сестёр.
Высадили сестру и поехали дальше.
Заехали в другую деревню. У последнего дома в грязи, у самой старой развалюхи, лежит у колодца пьяный.
Остановила Судьба телегу и говорит: 
- Этот - твой.
- Да на кой он мне?!! Я же вот и добрая, и хорошая, и рукодельница. А ты мне такого жениха даёшь! Вон сёстрам каких нашла, что другого для меня нет?!
- Другие есть, - ответила Судьба и, вздохнув, добавила, - но этот без тебя пропадёт...

*

Материал с Интернета

7

Останні статті

Коментарі

113.05.18, 19:15

    Гість: Nahibator

    213.05.18, 19:19

      313.05.18, 20:05

      Какая прелесть.

        415.05.18, 00:03

        Акценти в притчі зміщені. Третя сестра має можливість стати дружиною алкаша винятково про згоді її душі займатися волонтерством, при якому її розвиток зупиняється, але такий чоловік буде врятований від знищення після смерті його душі за приговором Небесних суддів, як такої, яка не хоче використовувати ресурс, наданий для її життя в тілі людини для розвитку. Відомості про Небесних суддів свідчать, що душа людини, яка цілеспрямовано іде по шляху розвитку в собі позитивних "чеснот" зазнає на небесногмі суду "позитивної карми", при якій її "приговарюють" до життя в тілі людини сім'єю в особливо сприятливих умовах для розвитку для можливості сверхпрогресивно розвиватися і із випередженням закінчувати розвиток душі на Землі, пройшовши всі 100 Рівнів розвитку душі. Ця притча є шкідлива.

          524.05.18, 09:30Відповідь на 4 від pravoohorona

          Так, притча шкідлива, і я чула в дитинстві ще подібні (демотивуючі). Комплекс рятувальника в людях допомагає їм жити як у притчі третя сестра.
          А як на мене, то нехай собі пропадає той третій,якщо це його вибір, навіщо навязувати людині порятуток, якого він не вибирав і не хоче.Йому ж так добре як є.

            625.05.18, 21:21Відповідь на 5 від Flow*

            Цікава думка людини із строєм "філософа" - вершини розвиту по шляху "Правильно всё понимающего". В цій притчі є одна цікава точка зору, висловлена невербальною формою: Судьба вздохнула на слова красавиці. Ця невербальна думка зазначає цінність для Вищого Разуму в людині риси сумлінності - исполнительности (рос.). Змістом, суттю цієї риси є контролювання своєї поведінки, коли відчувається провокування на ропот - супротив. Всеодно Вищий Разум "не мытьём так катаньем" досяне своєї задачі сформувати в душі людини уміння, яке призиває програма життя людину. Бо предалеке майбутнє душі такої людини має опиратися на вже надбане уміння в далекому прошлому розвитку цієї душі.

              726.05.18, 12:08Відповідь на 6 від pravoohorona

              Логічно, знову здрастуйте !
              Можна інші шляхи розвитку вибирати, не такі мазохістичні ) Насправді все базується на самоповазі (рішення людини, її кожен вибір).

                826.05.18, 12:11Відповідь на 6 від pravoohorona

                Трохи не так написала: на самоповазі або її відсутності.
                І тягнути на собі алкаша це ну ніяк не волонтерство Повністю шкідлива притча серед маси корисних.