Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Вєрка Сердючка на Євробаченні-2017

  • 06.05.17, 08:47
Бачите, як москалі бояться вишиванок:[Приєднана картинка] У російських ЗМІ з’явилася чергова фейкова новина – начебто українці перезнімають проморолик до Євробачення-2017, начебто в ньому замінять кадри окупованого Криму Вєркою Сердючкою. Однак продюсер мега-зірки, Андрій Уренєв, спростував цю «новину», дослівно заявивши: «Це абсолютна нісенітниця, я не розумію, навіщо потрібно цю...

Читати далі...

Земля Кіборгів

  • 03.05.17, 02:12
[Приєднана картинка] Литовський журналіст Довидас Панцеровас написав книжку "Земля Кіборгів", у якій розповідає про події, очевидцем яких був на Майдані та сході України.

Чи пишаєтеся ви своїм містом?

  • 23.04.17, 07:24
[Приєднана картинка] Під час опитування Соціологічної групи «Рейтинг» на запитання: «Чи пишаєтеся ви своїм містом?» понад 60% вінничан відповіли, що так. Гордість за своє місто також відчувають жителі Харкова і Львова (56% і 54% відповідно). Найменше пишаються своїм містом у Херсоні та Запоріжжі (по 20%). Однак 59% опитаних у Запоріжжі таки пишаються своїм містом, проти 47% жителів...

Читати далі...

З нами Бог і Україна

  • 22.04.17, 14:14
[Приєднана картинка] 80-річна Людмила Огнєва, переселенка з Донецька, яка живе в Києві, представила у Львові у Домі Івана Франка вишиту історію України «З нами Бог і Україна». Про це пише Радіо Свобода

День вишиванки!

  • 20.04.17, 14:20
[Приєднана картинка] На Facebook-сторінці Всесвітнього дня вишиванки з'явився офіційний промо-ролик свята. Цього року свято припадає на 18 травня. Кожен охочий може долучитися й одягнути у цей день вишиту сорочку та висловити повагу до українських звичаїв.

Благодатний вогонь

  • 15.04.17, 13:36
[Приєднана картинка]У Єрусалимі у Храмі Гробу Господнього зійшов Благодатний вогонь.

Страстна п*ятниця

  • 14.04.17, 10:18
[Приєднана картинка] Сьогодні у православних та греко-католиків України Страсна п’ятниця. В цей день церква згадує хресну смерть Ісуса Христа, зняття з Хреста Його тіла й погребіння Його. В народі кажуть — сюди тень, туди тень, а за день вже й Великдень!

Новини від Міноборони

  • 13.04.17, 11:45
[Приєднана картинка] У Міністерстві оборони України ініціюють запровадження нових військових звань та старшинського складу Збройних сил. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Максим Праута.

Данило Берегулак вдруге отримав Пулітцерівську премію

  • 13.04.17, 08:27
[Приєднана картинка] Цьогорічну Пулітцерівську премію за документальне фото виборов австралійський фотограф із українським корінням Данило Берегулак. [Приєднана картинка] Він постійно перебуває в найгарячіших точках планети, ризикуючи власним життям. І все для того, щоби розповісти історії реальних людей, щоб ми перестали сприймати чуже лихо як звичайну статистику... [Приєднана...

Читати далі...

Великодні дарунки

  • 13.04.17, 08:20
[Приєднана картинка] На території Національного заповідника «Софія Київська» глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет освятив та передав для українських військових на Донбасі великодні крашанки та паски. Також Філарет освятив великодні набори, зібрані волонтерами. У заході взяли участь капелани, волонтери та військові.