Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Голосую "за" Ердогана, Президента України!!!

  • 25.11.15, 17:52
Мольфар
хто дибільніший, король чи його свита?
Саме це питання спадає на думку, коли читаєш повідомлення подане нижче! Якщо Порошенко не контролює таких призначень він виглядає недалеким керівником, якщо такі призначення робляться з його волі, він є ворогом України і українців!!! Чи потрібен Україні і українцям такий Президент??? Голосую "за" Ердогана, Президента України!!!
Департамент Мін'юсту вимагає люструвати ПаскалаСереда, 25 листопада 2015, 16:29

У департаменті з питань люстрації Мін'юсту наголошують, що Василя Паскала не можна призначати першим заступником керівника Нацполіції, бо він підпадає під люстрацію.
Про це на засіданні атикорупційного комітету Верховної Ради заявила член громадської ради люстраційного комітету Олександра Дрік.
Вона нагадала, що керівника Нацполіції Хатію Деканоідзе перед призначенням Паскала поінформували про те, що це рішення суперечитиме законодавству.
"Ми писали офіційні листи (з поясненням, що Паскала не можна призначати) на офіційні адреси, я особисто направляла на її особисту пошту, на пошту її помічника і через волонтера передала їй особисто в руки листа", - розповіла вона.
Керівник люстраційного департаменту Тетяна Козаченко звинуватила у призначенні Паскала міністра внутрішніх справ та суди.
"У чому питання по Паскалу? Аваков і суд стверджують, що він не очолював самостійний структурний підрозділ. Тобто, за їх твердженням, карний розшук не самостійний структурний підрозділ", - обурилася вона.
Козаченко наголосила, що жодних аргументів цим заявам немає.
Разом з тим Козаченко наголосила, що за законом про очищення влади Паскал не має права бути допущеним до державної служби.
Українська правда

100%, 4 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

паскал і аваков одного, антиукраїнського поля ягоди

  • 24.11.15, 21:40
"Самопоміч" кличе Авакова в Раду через скандальне призначення ПаскалаВівторок, 24 листопада 2015, 19:10

Фракція "Самопоміч" хоче заслухати пояснення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова через призначення Василя Паскала на посаду заступника голови Національної поліції.

Про це у вівторок з трибуни ВР заявив Єгор Соболєв.

"Це страшне рішення, яке є ударом по новій поліції", - обурився нардеп.

За його словами, Паскала бачили на сходах парламенту 31 серпня.

"Перед тим, як вибухнула граната, Василь Паскал наказував нацгвардійцям кидати назад в демонстрантів шашки, які прилітали. Він розпалював цей конфлікт", - зазначив Соболєв.

"Від імені фракції "Самопоміч" просимо весь парламент негайно викликати міністра МВС, щоб він дав пояснення з приводу такого формування нової поліції і звернутися до начальника поліції про необхідність негайного скасування цього рішення", - виголосив Соболєв.

Депутати зустріли таку заяву оплесками.

Українська правда

Слухачі пресконференції порохна у Ростові

  • 24.11.15, 21:29
Знайомтесь - новопризначений перший заступник голови Національної Поліції Василь Паскал (на фото ззаду). 

Під час Майдану очолював ключовий в плані боротьби з тодішньою опозицією Департамент карного розшуку МВС. Публічно погрожував майданівцям кримінальними переслідуваннями. Підпадає під дію закону "Про очищення влади". 

Твоя нова поліція!
   

Влада Туреччини патріотична, України - підарастична

  • 24.11.15, 20:58
Туреччина відповіла Путіну на його погрози
Наталія Світанок 24 листопада 2015, 19:37
 
Туреччина відповіла Путіну на його погрози


Туреччина має право на будь-які заходи проти будь-кого, якщо порушують її повітряний чи сухопутний кордон.


Про це заявив прем'єр-міністр країни Ахмет Давутоглу, новину повідомляє «Преса України».

«Кожен повинен знати, що наше міжнародне право і національний обов'язок полягає в тому, щоб вдаватися до будь-яких заходів проти будь-кого, хто порушить наші повітряні або сухопутні кордони», - наголосив прем’єр Туреччини, коментуючи заяву Путіна.

Як повідомлялося, президент Російської Федерації заявив, що інцидент зі знищенням російського винищувача Су-24 на турецько-сирійському кордоні буде мати серйозні наслідки для відносин між Росією та Туреччиною.
 
Нагадаємо, Володимир Путін повідомив, що російського бомбардувальника Су-24 збили над територією Сирії ракетами з турецького літака F-16
.

Отак захищають територіальну цілісність і державний суверенітет

  • 24.11.15, 20:31
17 секунд і приблизно миля - настільки вторглися москалі у повітряний простір Туреччини. Цього було досить щоб агресор був знищений.  Чуєте, пане секретар РНБО ???


   
Су-24 перебував на території Туреччини 17 секунд
Марго Клаус 24 листопада 2015, 19:29
 370
Су-24 перебував на території Туреччини 17 секунд


Про це повідомив американський чиновник інформаційній агенції
 Reuters. Новину передає «Преса України».Російський винищувач Су-24, який був збитий турецькими ВПС вранці 24 листопада, перетнув повітряний кордон Туреччини всього лише на кілька секунд.

За словами чиновника із США, факт перетину турецького кордону російським військовим літаком є незаперечним. Проте час перебування винищувача Су-24 на території Туреччини був досить незначним – всього кілька секунд незаконного перебування повітряного судна на турецькій території було достатньо для прийняття рішення про його ліквідацію. 

Турецька сторона стверджує, що винищувач ВПС Росії перебував на території країни 17 секунд та пролетів шлях довжиною трохи більше ніж одну милю.

Нагадаємо, на карті польоту російського винищувача Су-24, який був збитий турецькими ВПС вранці 24 листопада, помітно, що літак все-таки перетнув повітряний кордон Туреччини. Знімок був отриманий з турецьких радарів.

Читайте також:

2 ху*ловці знайшли свій скотомогильник

  • 24.11.15, 17:45
Сирийские повстанцы заявили о гибели обоих пилотов российского Су-24

24.11.2015 - 17:15
Фото: Турция сбила российский самолет
Повстанцы расстреляли в воздухе обоих пилотов, когда те пытались катапультироваться

Сирийские повстанцы заявили, что расстреляли в воздухе обоих пилотов российского Су-24, которые катапультировались из сбитого турецкими войсками самолета, передает Reuters со ссылкой на заместителя командира вооруженного отряда сирийских туркменов Алпаслана Селика.

"Оба пилота были найдены мертвыми. Наши товарищи открыли огонь вверх, и они умерли в воздухе", - сказал представитель сирийских туркменов. Селик также показал журналистам то, что, по его словам, было куском парашюта одного из убитых пилотов.

Напомним, сегодня, 24 ноября, турецкие Военно-воздушные силы сбили на границе с Сирией российский военный самолет Су-24. Турция заявила, что самолет был сбит за нарушение воздушного пространства страны, о чем военные были предупреждены. Всего турецкие войска засекли на своей границе два самолета РФ.

Минобороны России подтвердило крушение российского самолета на границе Сирии, однако утверждает, что самолет не нарушал воздушное пространство Турции.

Ранее было известно, что один из пилотов российского СУ-24 погиб. Сирийские повстанцы заявили, что открыли огонь по пилотам, когда те пытались приземлиться на парашютах на территорию, контролируемую сирийской армией.

Кроме того, появилась информация, что местные повстанцы в Сирии также сбили российский вертолет.

Увага важливе відео

  • 24.11.15, 17:25
Ось адреса відео знищення москальського гелікоптера  http://gazeta.ua/articles/np/_zyavilosya-video-yak-sirijski-povstanci-protitankovoyu-raketoyu-rozgromili-vertolit-rf/661602


Алах Акбар!!!

СМЕРТЬ ху*ловським "заблудам"

  • 24.11.15, 16:46
Сирійські повстанці збили російський вертоліт у Сирії – ЗМІВівторок, 24 листопада 2015, 15:33

Сирійські повстанці збили у вівторок російський вертоліт у Сирії поблизу Латакії, змусивши його здійснити аварійну посадку.

Про це повідомляє ліванське видання The Daily Star з посиланням на заяву Сирійського спостережного органу з прав людини.

Відповідальність взяла на себе сирійська повстанська група, яка отримує американські протитанкові ракетні комплекси. Група заявила, що збила вертоліт саме протитанковою ракетою.

Воєнний медіацентр Хезболли додав, що після аварійного приземлення екіпаж вертольоту покинув судно неушкодженим.

Раніше повідомлялося, що російські військові шукають пілотів свого збитого у вівторок винищувачя за допомогою гелікоптерів.

Як відомо, у вівторок зранку турецькі військові збили російський винищувач, який перетнув кордон між Сирією і Туреччиною. Путін вже назвав це "ударом у спину з боку посібників терористів".