Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

ЦРУ про УПА

  • 01.02.17, 21:38

"Вони рішучі та здібні люди, але вони мають психологію переслідуваних. Вони готові принести в жертву своє життя, чи покінчити життя самогубством, якщо це піде на користь їхній справі. Вони також готові на вбивство, якщо буде потрібно. Вони налаштовані працювати з нами, чи без нас, а якщо буде потрібно, то і проти нас. Вони не шукають особистої вигоди чи користі.

Наше джерело відчуває, що конспіративна ментальність та надзвичайний ступінь недовіри до всього і всіх, хто не пройшов перевірки, є великими перешкодами на шляху співпраці з українцями. Потрібно завжди пам’ятати, що вони мають майже релігійну віру у свою націю та не довіряють нічому іноземному: передусім польському, потім російському, і на решті, німецькому. "

Так писали агенти ЦРУ про УПА , як на мене сильно !

СМЕРТЬ москальським окупантам!!!

  • 31.01.17, 12:31
У Донецьку поранено Гіві, його батальйон розбитий на 40 відсотків – соцмережі
Яна Комаревич 31 січня 2017, 12:04
У Донецьку поранено Гіві, його батальйон розбитий на 40 відсотків – соцмережі

У ході бойових дій у районі Донецька отримав поранення ватажок бандформування «Сомалі» Михайло Толстих, відомий як Гіві. Окрім того, стало відомо про суттєві втрати його батальйону.

Відповідна інформація з'явилася у соцмережах. Новину передає «Преса України».

Так, сепаратистський «Центр оперативної взаємодії Новоросії» повідомив, що Гіві був поранений у північній частині Донецька. «Гіві. Поранення: контузія і ще... Не смертельно, буде в порядку», - запевнили сепаратисти. 

Вони підтвердили загибель командира роти бригади з позивним «Консул», а також повідомили про смерть ще одного бойовика. 

У свою чергу, боєць ЗСУ Мартін Брест, посилаючись на дані радіоперехоплення, зазначив у соцмережі, що батальйон «Сомалі» зазнав втрат на 40%. За його словами, Гіві віддав наказ кинути у бій свій останній резерв – танкову роту. Втім, точна кількість бойових машин поки невідома. 

Крім того, за інформацією Бреста, Гіві обстріляв з власної артилерії свої ж позиції у районі ринку «Господарочка». 

«72 ОМБр дякує ідіоту Гіві за допомогу і обіцяє виписати йому премію до Дня ЗСУ», - додав боєць.

Нагадаємо, раніше з’явилась інформація про вбитого помічника Михайла Толстих, якого звали Ігор Давлєєв. Давлєєва знали, як «Консула» і  вважали, що він суттєво впливав на «політику Сомалі»