Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Україна підписала Договір з ЄС

  • 21.03.14, 11:46
Сонце почало світити яскравіше, дівчата помолодшали і скоро будуть ходити роздягнутими....

Хто ще помітив пАкращення??..



Три дні в кримському полоні. Історія Каті та Шури

  • 21.03.14, 04:19
Цитата українською:

"Серед чоловіків був "Беркут", найзліші, нападали, кричали. До мене підійшов, судячи з усього, один з їхніх начальників, всі його слухалися. Він був з таким великим кинджалом і сказав: "Я колекціоную вуха. Яке тобі відрізати - ліве або праве?"





Азербайджан має намір повернути собі Нагірний Карабах

  • 20.03.14, 19:22
Цитування:

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що найближчим часом Баку поверне собі Нагірний Карабах - спірну територію на кордоні з Вірменією.

"Нагорний Карабах є невід'ємною частиною Азербайджану, споконвічно нашою землею. Всі топоніми в Нагірному Карабасі відображають культуру, історію азербайджанського народу", - заявив він.


Прапорщик Сергій Вікторович Кокурін

  • 20.03.14, 15:02
Прапорщик Сергій Вікторович Кокурін загиблий під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України у Сімферополі .

Сергій Кокурін народився 1 січня 1978 року у Сімферополі. 28 грудня 1997 року склав Військову присягу на вірність Українському народові, якій залишився вірним до кінця. Під час військової служби пройшов шлях від рядового до начальника служби тилу частини.Неодноразово нагороджувався відзнаками Міністра оборони України та начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України. Два місяці Сергій не дочекався до народження другої дитини.



Україна виходить із снд

  • 19.03.14, 20:28
Україна починає процедуру виходу із Співдружності незалежних держав.

Турчинов озвучив ультиматум самопроголошеній владі Криму

  • 19.03.14, 20:11
Цитата: 

"Якщо до 21:00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук та всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи". "У тому числі технічного та технологічного характеру"


Прямая ссылка на встроенное изображение

Віталія Ярему і Ігоря Тенюха не впустили до Криму

  • 19.03.14, 15:45
Першого віце-прем'єра України Віталія Ярему і в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха не впустили до Криму, за даним фактом і по ситуації в Криму скликається термінове засідання РНБО.