Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Кличко и Королевская объединились

18 мая 2012 года политические партии УДАР Виталия Кличко и «Вперед-Україна!» Натальи Королевской достигли принципиального соглашения о совместном участии в парламентских выборах 2012 года.

Об этом журналистам заявил заместитель Королевской, народный депутат Евгений Суслов, передает Цензор.НЕТ. По словам Суслова, партии Кличко* и Королевской сформируют общий партийный список, а на мажоритарных округах будут выдвигать только «согласованные кандидатуры». Как сообщила 16 мая 2012 года газета «Известия в Украине», у Кличко и Королевской из числа наиболее влиятельных в преступном мире уголовных авторитетов образован совместный избирательный штаб. За избирательный процесс в Одессе и Николаеве отвечает депутат Одесского горсовета Игорь Марков (он же «Марадонна»). Херсон и Симферополь поручены депутату Верховного Совета АР Крым Льву Миримскому, известному как «Леон Киллер». Всего же штабом Кличко-Королевской по всей территории Украины назначены 20 т.наз. «смотрящих».

Источник: Новости Донбасса PS: для тих, хто збирається голосувати на виборах, варто добряче пошерстити нові партії-вискочки, а то замість нових людей у політиці, ви проголосуєте за старих бандитів. Ось зсилка на те, чи являються брати Клички такими вже патріотами своєї держави, як намагаються переконати у цьому нас, особисто для мене - це неприпустимо : СКАНДАЛ. Брати Клички приперли в Україну Кадирова (http://blog.i.ua/community/662/592593/). А щодо Королевської - у мене на роботі співробітниця із Краматорська, їздила до батьків на батьківщину, і була здивована, що на вотчині ПР усе місто завалено біг-мордами Королевської (нібито опозиціонерки до правлячої партії). Питання - чи дозволила би ПР на своїй территорії розвішувати агітацію за своїх противників? Ніколи. Отже прихований звязок Королевської і ПеРдунів як кажуть "на лице".
20

Коментарі

121.05.12, 10:17

Королевську вважаю відвертим проектом ПР, тому її об"єднання з Кличком викликає у мене лише відразу

    221.05.12, 10:34

    Кличко продовжує розчаровувати...

      321.05.12, 10:46

      льод тронулся, гаспада прісяжниє засєдатєлі.

        анонім

        421.05.12, 10:52

        Удар Королевською - 100% проект ригианальної мерзоти.

          521.05.12, 11:37

          Я вже декілька місяців проводжу моніторінг херсонського УДАРа... Висновок однозначний - УДАР (як мінимум херсонський) - відвертий сателіт ПР.

            621.05.12, 11:38

            "За избирательный процесс в Одессе и Николаеве отвечает депутат Одесского горсовета Игорь Марков (он же «Марадонна»)."
            Якщо це правда,то тандему Кличко+Королевська кірдик буде в Одесі.

              Гість: lkjmn

              721.05.12, 11:46

              І знову бабло перемагає!

              Те, що Кличко в політиці лише за ради грошей мені було зрозуміло із самого початку.

                Гість: Метеорит

                821.05.12, 12:09

                Кілька років тому Кличко на передачі Савіка Шустрого так і сказав: "...Украина для проФФесиАналов..."! Ось вам і підтвердження!

                  анонім

                  921.05.12, 13:51

                  О_о .. а це часом не фейк? Останнім часом зявляється багато неперевірених новин, які згодом спростовують.

                    анонім

                    1021.05.12, 22:37

                    Щодо Королевської тут навіть думати нічого - 100% регіонівська шістка, і бігморди по всій Україні і недавно була інформація, що на її мітинг в Миколаєві зганяли студентів за наказом обласної адміністрації...
                    А от щодо Кличка тут як на мене трохи складніше. Він як видно просто любить бабки, а Кадиров певно нехилі бабки відвалив за промоуцію свого чечена, от Кличко тоді і закрив на це очі. Але в деяких питаннях він таки не погано тримається - недавно бачив ролик на Ютюбе як він з Познером бодався і не пішов на провокацію того назвати УПА бандитами. Як на мене Віталіку просто сказали, що зараз багато хто на Сході розчарувавшись у ПР намагається знайти якусь іншу силу, от він і мітить на роль цієї сили. Тільки великі сумніви у реальності такого плану...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна