хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Підприємці разом з афганцями вимагають розпуску зРади

Підприємці приєднуються до вимоги афганців і чорнобильців розпустити Верховну Раду Україну. Акцію обіцяють безстрокову, без переговорів і консультацій. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції голова Всеукраїнського комітету «Наступ» Руслан Секела, передає ЛІГАБізнесІнформ Секела зазначив, що влада не виконала жодної з вимог Податкового майдану. Проблеми, створені для підприємців Податковим кодексом, залишилися невирішеними. Більше того, влада провела пенсійну реформу, яка, по суті, є аферою, і продовжує наступ на права громадян.

«Верховна Рада – це той орган, який прийняв драконівський Податковий кодекс. Верховна Рада – це тушки, які сьогодні узаконюють весь той безлад, який йде з Адміністрації Президента і з Кабінету Міністрів. Ми розуміємо, що президент ніяких кроків назустріч робити не хоче, тому сьогодні ми приєднуємося до афганців і висуваємо одну вимогу – відставку Верховної Ради Україні, без переговорів, без будь-яких консультацій», –сказав він.

Секела зазначив, що також ведуться переговори зі студентськими, фермерськими організаціями, незалежними профспілками, з тим, щоб різні категорії громадян, які раніше протестували окремо проти наступу на їхні права, об’єдналися у вимозі розпустити парламент. «Ми повинні домогтися реального результату. Ми розуміємо, що зараз завалити всю владу одночасно буде складно, але хоча б по одному з її ланок ми можемо цього досягти… Іншого шляху ми не бачимо», – сказав він. Також Секела зазначив що підприємці не відмовляться від своїх політичних вимог: «Ніяких переговорів. Ніяких ультиматумів. Тільки одна вимога. Ніхто з учасників і організаторів… не буде йти на переговори. Ми починаємо акцію і завершуємо її тільки тоді, коли піде у відставку Верховна Рада України, яка, до речі, на сьогоднішній момент нелегітимна.Це ті уроки, які ми винесли з Податкового майдану». Секела також повідомив журналістам, що дата початку акції буде визначена на Всеукраїнському громадському форумі, проведення якого анонсувала організація «Ніхто, крім нас». Він зазначив, що на сьогоднішній день у форумі планують взяти участь більше тисячі учасників. Відповідаючи на питання журналістів, Секела зазначив, що час і місце проведення форуму будуть оголошені в останній момент, щоб влада не змогла перешкодити його організації.

Він також підкреслив, що акція з вимогою розпуску Верховної Ради планується мирної, основні події відбуватимуться в столиці.

«Ми будемо намагатися, щоб в Україні не повторилися які-небудь арабські варіанти… Я думаю, що якщо в Києві буде півмільйона людей, президент розпустить Верховну Раду», – додав він.

Джерело: ЗІК

17

Коментарі

111.10.11, 10:07

І толку? прийдуть як мінімум 80% таких самих. Саму систему потрібно міняти, а не тасувати краплену колоду старих карт.

    211.10.11, 11:26

    Давно пора!Молодці!

      311.10.11, 11:47

      Давно пора

        анонім

        411.10.11, 12:12

        Верховна Рада - це Кримінальна Хунта.

          анонім

          511.10.11, 17:26

            Гість: modus vivendi

            612.10.11, 13:11

            Всех в замок Ив пожизненно..

              712.10.11, 14:03

                Гість: москвостьоб

                812.10.11, 18:48

                Чеогові понти тих хто переживає за свої шкурні інтереси а не за загальнонаціональні, і як свідчить досвід, такі акції приречені на провал...або кинуть у пащу шмат вонючого сала.....

                  921.10.11, 14:34

                  Практика показує, що "шкурні" інтереси печуть болючіше ніж національні і коли в людей забирають гроші вони реагують активніше, ніж коли в них відбирають волю...