Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Медведєв з Януковичем про статус сусідської мови

У Росспівпраці висловили упевненість, що питання статусу російської мови в Україні незабаром буде предметом переговорів Президентів Росії і України Дмитра Медведєва і Віктора Януковича.
   Про це, як повідомляє агентство УНІАН,заявив керівник представництва Росспівпраці в Україні Костянтин
Воробйов на Міжнародній науково-практичній конференції «Осінь в Балаклаві», яка проходить в Севастополі. «На рівні Посольства Російської Федерації в Україні ми вже добилися того, щоб тему статусу російської мови в цій країні вивести на рівень переговорів перших осіб України та Росії», – сказав Воробйов.
У той же час він зазначив, що в Донецьку, де відбудеться зустріч Президентів України і Росії,питання статусу російської мови в Україні, очевидно, обговорюватися не буде. «Але у ці ж дні в Москві пройде Всесвітній конгрес російських співвітчизників, де ця тема – статус російської мови в Україні – буде однією з головних», – наголосив Воробйов.«Для України це питання вже надзвичайно серйозне, і нам не треба переконувати в цьому керівництво Росії, тому що Дмитро Медведєв, Володимир Путін, Андрій Фурсенко (міністр освіти і науки Російської Федерації) прекрасно розуміють і знають цю проблему. Тому на найближчих переговорах і на всіх рівнях тема статусу російської мови підніматися буде неодмінно», – підсумував представник Росспівпраці.

Експрес
16

Коментарі

19.10.11, 22:17

мені дуже складно триматися в рамках культурної мови щоб виразити свою "вдячність" занепокоєним російським царям та їх холопам. коротше кажучи: а то не пішли б ви усі на...з вашою темою і розумінням

    29.10.11, 23:16

    А як же пряме втручання у внутрішні справи сусідньої країни? Трєтєму Ріму все дозволено, імперська наглість.

      анонім

      310.10.11, 10:29

      Є надія, що навіть в русифікованих українців таке нахабне чужинецьке потоптання святого, викличе адекватну зворотню реакцію і вони повернуться до рідної, національної мови українського народу.

        410.10.11, 11:28Відповідь на 3 від анонім

        Є надія, що навіть в русифікованих українців таке нахабне чужинецьке потоптання святого, викличе адекватну зворотню реакцію і вони повернуться до рідної, національної мови українського народу.Нема такої надії, в мене.

          анонім

          510.10.11, 12:28

          Проблема маю бути одна : на скільки літер послати москалів !
          На три , чи у п*ять ? Чи може у чотири ?

            610.10.11, 23:04Відповідь на 2 від SvarR

            А як же пряме втручання у внутрішні справи сусідньої країни? Трєтєму Ріму все дозволено, імперська наглість.1000000% Спочатку нехай поприбирають в своїм домі...бо живуть, як свині!!!

              711.10.11, 07:04Відповідь на 6 від Francisk02

              А як же пряме втручання у внутрішні справи сусідньої країни? Трєтєму Ріму все дозволено, імперська наглість.1000000% Спочатку нехай поприбирають в своїм домі...бо живуть, як свині!!!А сміття куди виносити?
              А прибирати хто має, як не українець?
              Наші вахтовики з України їм газові родовища розробили, а тепер нам вдячність - ціна за газ втридорога і ще й ми паразити...

                Гість: lkjmn

                811.10.11, 09:29

                Для України це питання вже надзвичайно серйозне....Так! Тільки наше рішення діаметрально відрізняється від російського.

                  911.10.11, 10:40Відповідь на 7 від Богдан Бо

                  от таке "братерство"

                    1011.10.11, 15:00Відповідь на 9 від Francisk02

                    На жаль в Росії імперське мислення домінує і з цим треба рахуватись.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна