хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Звернення ветеранів Львівщини по подіям 9 травня

Ветеранські організації Львівщини: Іменем ветеранів війни антиукраїнські сили пробують прикрити свої провокації

Представники ветеранських організацій Львівщини засудили дії антиукраїнських сил 9 травня 2011 року у Львові і вимагають притягнути до відповідальності осіб, винних у вчиненні антизаконних дій. Про це йдеться у зверненні, яке ветерани зачитали на позачерговій сесії Львівської обласної ради. Під зверненням підписалися, зокрема, Голова Львівського відділення Всеукраїнського об`єднання ветеранів, голова Львівського Крайового Братства ОУН-УПА, голова всеукраїнського Товариства політв`язнів і репресованих, голова Львівської Спілки політв`язнів.

У своєму зверненні представники ветеранських організацій Львівщини висловлюють обурення тим, як нахабно і ницо іменем ветеранів війни антиукраїнські сили пробують прикрити свої дедалі нахабніші вилазки та провокації.

Ветеранські організації Львівщини вважають, що думкою ветеранів намагаються освятити різного роду неподобства, зокрема, побудову пам'ятників тирану і душогубу Сталіну. Посилаючись на ветеранів, Верховна Рада, з подачі комуністів, приймає нікчемне і провокаційне рішення про використання червоних прапорів 9 травня. Вони переконані, що «Спеціальна провокація на цей день готувалася у м. Львові з метою посилення протистояння в суспільстві».

У тексті звернення, зокрема, зазначається: «9 травня міліція і спецпідрозділи перешкоджали на Марсовому полі Львова львівським ветеранам покласти квіти на могили загиблих. Але в той же день міліція і спецпідрозділи допомогли спеціально привезеним провокаторам з «Родіни» і «Русского єдінства» провести свій мітинг під червоними прапорами, не дивлячись на заборону суду.

І нестерпно дивитися і чути, як цих заїжджих екстремістів-україноненависників віком від двадцяти до п`ятдесяти років окремі політикани і деякі засоби масової інформації намагаються показати як ветеранів війни.

Але не менш нестерпно бачити, як цим заїжджим провокаторам з «Родіни» і «Русского єдінства» підіграє і допомагає українська міліція».

Відповідальність за нагнітання ситуації навколо 9 травня, за організацію сутичок і за побиття львів'ян, які протестували проти шабашу заїжджих провокаторі, лежить на правоохоронних органах, - вважають представники ветеранських організацій Львівщини. Також вони засуджують провокативні дії антиукраїнських сил і вимагають притягнути до відповідальності осіб, винних у вчиненні антизаконних дій.

"ОБКОМ"  

http://obkom.net.ua/news/2011-05-13/1303.shtml
21

Коментарі

113.05.11, 14:37

Для них вєтєрани кати з нквс та гб, а інше необходить.

    213.05.11, 15:02

    Марна справа...ніхто нікого не притягне, поки країною керують даунецькі злочинці і послідовники червоних катів.

      313.05.11, 15:07

      Д!йсно,як низько прикритись !м'ям ветеран!в ! спровокувати протистояння в громадянських верствах.А тепер розказувати,що у льв!в'ян немае н!чого святого.

        анонім

        413.05.11, 15:19

        Улюблений засіб дій Орди козлобородої - провокації .

        А що у Львові робив посол Орди ? Він би ще Гундяя взяв

          513.05.11, 15:54Відповідь на 4 від анонім

          А що у Львові робив посол Орди ? Він би ще Гундяя взявЩоб разом отримати по пиці

            614.05.11, 01:17

              714.05.11, 09:21

              Ось вони справжні ветерани,є ще!

                814.05.11, 11:39

                  914.05.11, 13:33

                  Регіонали штовхають народ в громадянську війну

                    1015.05.11, 16:54

                    Регіоналів на шибенецю!!!