хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

УПЦ Московського патріархату - лобіст російських бізнес-інтересі

Українська православна церква поступово перетворюється на одного з потужних політичних лобістів.

Минулого літа "Українська правда" писала про те, як Митрополит Володимир домагався призначення керівника Ради підприємців при Кабміні. Тоді святий отець клопотав за горілчану бізнес-вумен Людмилу Русаліну.

Тепер, за інформацією "Української правди", УПЦ виступає лобістом інтересів конкретних комерційних фірм. У листопаді цього року Митрополит Володимир звернувся до прем'єр-міністра Азарова щодо… виділення квоти на вивіз зерня для дочірньої російської компанії.

"Українська правда" мала нагоду ознайомитися з листом за підписом Митрополита Володимира. Джерела в Кабміні не дозволили зробити фотокопію звернення, побоюючись наслідків, однак в нас була можливість переписати його текст.

Прем'єр-міністру України Миколі Азарову

МБФ "Кафедральний собор Воскресіння Христового", що веде в місті Києві будівництво Свято-Воскресенського Кафедрального Собору УПЦ, просить виділити додаткові квоти на період заборони вовозу зерна в 2010 році (продовольче зерно, кукурудза, ячмінь) в об’ємі 1 мільйон тон для ЗАТ "Федкомінвест-Україна", що володіє своїми перевалочними потужностями (зерновий перевалочний комплекс "Трансінвестсервіс", порт Південний, Одеса).

Гроші, отримані внаслідок спільної діяльності МБФ "Кафедральний собор Воскресіння Христового" та "Федкомінвест-Україна" будуть спрямовані на будівництво вищевказаного собору.

З повагою, Митрополит Володимир

В кінці листа вказано міський і мобільний телефони протоієрея Георгія Коваленка.

Даному зверненню, зареєстрованому в канцелярії Кабінету міністрів, присвоєно вхідний номер 65864/0/1-110 від 2 листопада 2010 року.

Прем’єр-міністр Микола Азаров на це звернення Митрополита наклав резолюцію, адресовану міністру аграрної політики Присяжнюку та міністру економіки Цушку: "Прошу уважно розглянути, з урахуванням наведених обставин прийняти відповідне рішення".

Що ж це за фірма, яка змусила клопотати за неї самого Митрополита?                     pravda.com.ua/articles/2010/12/20/5694649/                           

13

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

15.01.11, 21:49

это резидентура фсб.

    26.01.11, 08:56

    А хтось сумнівається в їх лобізмі?

      36.01.11, 09:28

      когда ж им заниматься духовностью? бедные, всё о мирском, о карманах тревожатся, до гиляки продажных

        анонім

        46.01.11, 09:36

        Та УПЦ МП сама вже давно перптворилася на бізнеспроект. Тому і клопочеться не про справи Божі, а про цілком мирські бізнес інтереси своїх партнерів. Та й відкати на бідівництві отого храму будуть зичайними, і їх отримувачі ті ж самі -- ПеРдунці.

          анонім

          56.01.11, 11:01

          яка банда при владі така й секта в церкві

            66.01.11, 11:45

            П ята колона

              76.01.11, 11:54Відповідь на 2 від Fred Perry

              А хтось сумнівається в їх лобізмі?
              Ніхто!
              Навіть вони самі

                87.01.11, 23:20


                Хіба хто не знає, що в москаля бог завжди на самому останньому плані.