хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Патріот України пікетуватиме посольства Польщі та Ізраїлю

Патріот України пікетуватиме посольства Польщі та Ізраїлю на знак протесту проти українофобської виставки.

Маловідомимє те, що протягом 1943-1945 років на Волині, Східній Галичині, Холмщині, Підляшші, Надсянні та Лемківщині відбувалась українсько-польська війна. Вона була жорстокою та кривавою, але хіба бувають інші війни? Не варто зараз також з`ясовувати хто її розпочав, від цього не стане легше жодній із сторін. Суттєвим є тільки одне – в результаті цієї війни українська нація не тільки отримала Волинь та Східну Галичину але і складає абсолютну більшість населення цих регіонів. Саме завдяки цьому ми не маємо зараз чергової точки напруги на політичній мапі України, на зразок Криму, Закарпаття та Буковини.

8-10квітня 2010 року у Києві відбувається фотовиставка «Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА», що її організували відомі українофоби Колєсніченко, Ісакович-Зеленський та Ескін. Матеріали цієї виставки – це поєднання відвертої брехні, напівправди і незначних вкраплень правдивої інформації.

Організація «Патріот України» глибоко обурена даним фактом і вимагає офіційних вибачень перед українською нацією від зазначених вище осіб, а також від Польщі та Ізраїлю, як країн громадянами яких є Ісакович та Ескін.

З метою доведення своїх вимог Організація «Патріот України» проведе пікетування посольств Республіки Польща та Ізраїлю у місті Києві. Пікети відбуватимуться:

- вулиця Ярославів Вал, 12 о 10.00, 13квітня 2010 року

- бульвар Лесі Українки, 34 об 11.00, 13квітня 2010 року

http://sna.in.ua/?p=1978

10

Коментарі

110.04.10, 13:39

Качинський загинув, незнаю чи пікет буде цілком коректний, хоча вартувало б.

    211.04.10, 10:21

    Не варто зараз також з`ясовувати хто її розпочав -- варто хоча б із науково-історичних міркувань. А то "усі ми -- праведні герої, всі інші -- підлі вороги"... Не знаю, наскільки на тій виставці правдиво викладено матеріал (думаю, на тій же виставці доречно було би показати й різню українців із боку Армії Крайової", але те, що в ті часи було багато бруду, -- це факт. І не треба цього приховувати.

    в результаті цієї війни українська нація не тільки отримала Волинь та
    Східну Галичину але і складає абсолютну більшість населення цих регіонів
    -- за такою "позитивною" логікою треба під шумок вирізати й повиганяти всіх не українців із Криму?

      311.04.10, 13:00Відповідь на 2 від Nech sa paci

      ПУ - провокаторська контора, що ви хочете...

        411.04.10, 13:08

        ""Патріот" України" таки хоче допомогти Кремлю та його агентурі типу каліснічєнків з табачниками розсварити Україну з усім світом?

        Чому не варто з'ясовувати правдиві історичні факти? ""Патріот" України" наслідувати московську традицію історичної міфотворчості та цензури?

        В результаті тієї війни українська нація не могла отримати Волинь, бо Волинь і так була етнічно українська, попри всі змагання ворогів це змінити. Чи ""Патріот" України" таки згодний з ворогами України і стверджує, що українці шляхом етноциду відібрали в поляків Волинь, і саме так зробили її українською? І чи ""Патріот" України" дійсно хоче сказати, що різанина невинних людей - це прийнятний спосіб для геополітичних змагань? Волинська різанина є гідним прикладом для наслідування у майбутньому?

          511.04.10, 13:10

          Тут я вперше бачу спробу надати правдивості московському заголовку: "Украинские националисті гордятся волынской резнёй". і знову ілюзію правдивості для кремлівського агітпропу створює саме "ПУ". Це ї є ваша місія в Україні?

            611.04.10, 13:15Відповідь на 1 від ДімкаLvivsky

            Обізнані люди кажуть, що позиція організаторів виставки не має підтримки у польськму суспільстві. А очевидним є їхній зв'язок з кремлівськими імперіалістами. Москва таки знайшла, з ким ділити Україну на російську Малоросію та польські "креси всходні". Але знайшла в особі маргіналів.

            На мій погляд, треба зараз не пікети проводити з вимогою вибачення за придурків. А катати листи польським приятелям, в т.ч. тим, що при владі, з ким зроблено багато роботи щодо порозуміння, прощення та примирення. Щоб вони заткнули "кресов'яків", що з Путіним злигалися.

              712.04.10, 16:52