хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Миколі Томенку відмовили у презентації його книг

На днях пропустила зустріч з Миколою Томенком у своєму університеті і страшенно засмутилась, адже це чи не єдиний політик, якого справді поважаю, а тому намагаюсь слідкувати за його не лише політичною діяльністю, але й громадськими ініціативами, новими публікаціями. А між іншим він презентував свою книгу «Історія української Конституції». За словами студентів (яким я схильна довіряти) зустріч була цікавою, динамічною і пізнавальною. Після таких оцінок моя злість на себе за втрачену можливість тільки зросла.

Уявіть собі тепер моє здивування і обурення, коли на сайті УНІАН я знайшла повідомлення про те, що в деяких вишах Томенку просто відмовили у зустрічі з студентами: 

[08.04.2010 17:12]   Одеським студентам заборонили читати книги Томенка  Заступник голови Верховної Ради України Микола ТОМЕНКО висловив здивування, що керівники деяких вищих навчальних закладів Одеси відмовили в презентації його книг «Історія української Конституції», «Український романтик Микола Гоголь» та «Теорія українського кохання». Як повідомляє прес-служба М.ТОМЕНКА, про це він сказав під час інтерв’ю одеському каналу «ОК». М.ТОМЕНКО наголосив, що «важко сказати чи керівники конкретних одеських вищих навчальних закладах, чи, можливо, Міністерство освіти заборонило читати мою книгу «Теорія українського кохання», чи, скажімо, заборонило до вивчення творчість Миколи Гоголя на території Одеської області». Водночас, М.ТОМЕНКО зазначив, що така неоднозначна ситуація виникає вперше за багато років. «Щонайменше вперше за останні роки виникла ситуація, коли у невиборчий період університети країни не дозволяють проведення презентації книг, частина яких, до речі, рекомендована як навчальний посібник для студентів», - сказав він.

адреса статті: http://culture.unian.net/ukr/detail/188429

А що далі, панове?

13

Коментарі

110.04.10, 09:12

далі усіх на кол...

    210.04.10, 09:13Відповідь на 1 від pravdun

    усіх - це кого? можна конкретніше?

      310.04.10, 09:19

      После майданных шоу и, тем более, после гринджол Томенке бы лучше вообще не высовываться. Нормальный человек от стыда бы провалился уже.

        410.04.10, 09:21Відповідь на 3 від CKB

        не варто так однобоко розцінювати його діяльність

          510.04.10, 09:26Відповідь на 4 від barragtu

          не варто так однобоко розцінювати його діяльністьЗнаешь, иногда человек может одним действием перечеркнуть все, что строил годами. Это как раз такой случай.

            610.04.10, 09:29Відповідь на 5 від CKB

            знаю, але не згодна зовсім. гриинджоли - то було , на мій погляд, неправильне рішення, популістське, але зрештою, що Сердючка чи нинішня Альоша краща?

              710.04.10, 09:31Відповідь на 6 від barragtu

              знаю, але не згодна зовсім. гриинджоли - то було , на мій погляд, неправильне рішення, популістське, але зрештою, що Сердючка чи нинішня Альоша краща?Вопрос не в том кто лучше. Вопрос в методах, которые человек допускает в своих действиях. У порядочных людей это называется отсутствием чистоплотности.

                810.04.10, 09:32Відповідь на 7 від CKB

                а що саме в його методах не влаштовує?

                  910.04.10, 09:37Відповідь на 8 від barragtu

                  а що саме в його методах не влаштовує?Лицемерие. Говоря в общем - клятвенное декларирование демократичности при полном отсутствии ее в этих самых методах.

                    1010.04.10, 09:38Відповідь на 9 від CKB

                    хм, зато зараз у нас немає лицеміства. повна відповідність методів самій суті влади

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна