Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Для Путіна Тимошенко була б краще...


Мовчання Росії на тлі офіційних поздоровлень Януковича з президентством національних лідерів Франції та Німеччини, на перший погляд, здається більш ніж дивним. Але тільки на перший. Авторитетний російський політолог, якого у Білокам'яній неофіційно вважають експертом по Україні, Станіслав Бєлковський розказав ІМК, на кого саме з двох фіналістів президентських перегонів ставив офіційний Кремль і чому ця ставка не зіграла.

За словами експерта, у Кремлі була єдина генеральна лінія на президентських виборах в Україні: "Кремль був більше зацікавлений у перемозі Тимошенко. Кремль домовився з Тимошенко, саме тому він публічно принизив Януковича, забравши з газових схем "РосУкрЕнерго". З того часу Тимошенко стала фаворитом Кремля".

Хоча, вважає С.Бєлковський, не всі представники російської політичної еліти підтримали генеральну лінію.
"На приватних засадах багато представників Росії, зокрема представники "Єдиної Росії", працювали на Януковича, але саме на приватних, відійшовши від генеральної державної політичної лінії", - сказав він.

Політолог розказав, чому саме Тимошенко стала фавориткою колишнього президента, голови російського уряду Володимира Путіна: "Річ не тільки в тім, що Путіну на психологічному рівні краще і зручніше спілкуватись саме з Тимошенко. А й у тім, що коли центр влади в одних руках, це для Кремля завжди простіше і більш зрозуміло, з ким домовлятись, від кого вимагати виконання домовленостей".

Щодо опозиції, то, за словами політолога, у даному випадку симпатії розділились: "Я був одним з небагатьох, хто відверто і відкрито підтримав Майдан і Ющенка, таким чином отримавши великі додаткові ризики в себе на Батьківщині. Я схилявся до того, що перемога Януковича є більш корисною. Але не тому, що сам Янукович є демократом. Ні, в цьому плані нічого не змінилось за останні 5 років. І виключно тому, що це єдиний шлях до збереження української демократії".
22

Коментарі

112.02.10, 16:48

Останнім часом тупо ігнорую всі новини з Московії - чуже і не цікаве.

    212.02.10, 17:10

    Понятно что лучше.Еще свежа в памяти газовая война и подписание Тимошкой с Путиным кабального для Украины газового договора.
    Не исключено что одним из аргументов Путина в переговорах с косатой была поддержка на президентских выборах в обмен на сдачу украинских национальных интересов.
    На что она,несомненно,с удовольствием согласилась.

      Гість: Алёнка Шанэль

      312.02.10, 17:14

      Мне б ваши проблемы!

        412.02.10, 17:33

        Я Ющенкові довіряю, але стелити рушники ХАМЛОВІ-Януковичу теж не збираюсь

          513.02.10, 16:14

          Ну-ну!Украiну,провокатори зi своiм пасивним загравачем голубих донiв,вже вiддали дебiловi з дебiлоiдами,тепер Юлю допоможiть з прем"эрського крiсла виштовхнути,щоб догодити пихатому нiкчемi пасiчнику.До дефолту краiну зi своiм Стельмахом лжепатрiот ради шпильки для ЮВТ довiв_радiйте i кричiть"То Юлька!Хай живе i пасеться Юшчшенко!!!"

            613.02.10, 16:24Відповідь на 5 від Alter ego*

            Слава Ющенкові! Слава патріотам України! Слава незалежній, вільній, неподільній Україні!!!
            А Кремлівську крису Тимошенко - зрадницю, психопатку, маніячку - аферистку на нари!!!

              713.02.10, 16:59Відповідь на 6 від Julia Taneta

              Нащо на нари - най чеше на Канари на довічнє!
              Ще за утримання платити

                813.02.10, 17:14Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Спочатку хай посипле голову попелом перед усім Українським народом!
                Нехай розповість коли, за яких умов завербована до ФСБ! Коли розпочала активно працювати на підрив економічної і політичної стабільності країни! Чому знищувала інформаційною зброєю єдиного патріотичного лідера і таким чином допомагала Кремлю дескридитувати Ющенка в очах всіх українців!

                  913.02.10, 18:28Відповідь на 8 від Julia Taneta

                  Справді непогано відпрацювала, кобіта: я був довго шокований її раптовим демаршем тоді 2005, а тепер все стало на свої місця. Як влучно сказав відомо хто в Росії: посол Росії може їхати в Україну, бо у другому турі нам все одно, який з наших агентів переможе...

                    1013.02.10, 20:28Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    Справді непогано відпрацювала, кобіта: я був довго шокований її раптовим демаршем тоді 2005, а тепер все стало на свої місця. Як влучно сказав відомо хто в Росії: посол Росії може їхати в Україну, бо у другому турі нам все одно, який з наших агентів переможе... Ще не вмерла Україна! Через рік правління блакитних нація згуртується, прозріє, заґартується й повстане!!! Слава Україні! Смерть ворогам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна