хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хахли єфрейтора Ющенка

"Исключительной разрушительной силы оружие"
(© Председатель КГБ СССР Ю.В. Андропов)
Ну, от і сталося як гадалося! "Їхня Україна" показала своє щироукраїнське обличчя - обличчя дешевих тупих зрадників.
Цікаво, про що думали ці "професійні українці"? І чи спроможне таке бидло взагалі на процес мислення? От перелік цих "патріотів": Аржевітін С.М, Білозір О.В, Бут Ю.А, В’язівський В.М, Геращенко І.В, Григорович Л.С, Гуменюк О.І, Давиденко А.А, Джоджик Я.І, Довгий С.О, Каськів В.В, Кендзьор Я.М, Кириленко В.А, Клименко О.І, Костенко Ю.І, Кріль І.І, Круць М.Ф, Кульчинський М.Г, Ляпіна К.М, Мойсик В.Р, Оробець Л.Ю, Палиця І.П, Парубій А.В, Слободян О.В, Стойко І.М, Ткач Р.В, Тополов В.С,
    Ні, я не для того, щоби ви всяке "добро" пам’ятали (ви взагалі чули, щоб ці люди зі списку колись зробили щось корисного?), а щоб ви через рік подивилися, чим вони будуть через рік-другий, щоб знати за яку вони ціну продалися. Про переконання тут не йдеться, які переконання можуть бути у бидла? Бидло для того й створене щоб його годували, а потім на м’ясо здавали.
    Чому я так гостро? Тому, що прийнятий закон (і підписаний Перзидентом протягом 24-х годин - що то йому пороблено, що він не проспав і на роботу не спізнився) фактично повністю відміняє вибори як такі. Якщо ці "нововведення" розповсюдяться на всі вибори (а прецедент вже створено!), то ми офіційним "демократичним" шляхом отримали феодальну систему довічного панування депутатів усіх рівнів. Лишиться тільки доповнити конституцію правом успадкування державних і виборних (до 2010року) посад.
    Хоча, про що це я? Хіба баранам потрібні вибори? Ще десь у 90-х роках минулого сторіччя покійний Олександр Кривенко сказав щось таке (точність не гарантую, бо відтворюю з пам’яті): "Переважну більшість населення України складають дві приблизно рівні за чисельністю групи, представники яких відрізняються лише тим, що в одних в голові замість здорового глузду національна свідомість, а у других - партійна дисципліна"... Нічого не змінилося за 20 років
Тількі замість одної партії з’явилася сотня партійок, керованих більшими і дрібнішими фюрерочками (чи то пак провідничкАми по-нинішньому).
Поскільки кількість політичної волі, мудрості і досвіду управління в Україні лишилася на тому самому рівні, що був за часів СРСР, то кожна з партій згрубша отримала тільки по 1% цих чеснот. Тож годі сподіватися якоїсь мудрості чи порядності від тих партійних лідерів - не було де взятися. Як говорить польська народна мудрість - "Два півдупки - то є дупа, два півдурка - то є група (тобто партія)" 
    Одною з таких партій є ющенківська "Їхня Україна", яка не має ні ідеології, ні програми, ні розуму, а як показують останні події, то й совісті також не мають. Я вже не говорю про дисципліну, хоча їхній лідер ніби в армії служив... До речі, я так і не зрозумів - де В.Ющенко проходив військову службу? Сам він каже, що в прикордонниках дослужився до єфрейтора. Але ж прикордонники - це Пограничные войска КГБ СССР! Єфрейтор КГБ - це круто! Зрозуміла тепер його поведінка  у 2004 році та наступних роках.
    Пригадайте статтю 27 листопада 2004 року на "Обкомі" - "Оранжевый цвет предательства", яка починається словами: Среди миллиона украинцев на Майдане Независимости нашелся один хохол – Виктор Ющенко. Яке обурення вона тоді викликала! Але усі наступні події тільки підтвердили, що автор таки мав рацію.
Тільки одна цитата з тої статті (нагадую, написано 27 листопада 2004 року):
"Дальше? А дальше проигравший свою судьбу (по воле Ющенко) украинский народ будет тупо повторять слова Винниченко – о том, что украинскую историю невозможно читать без успокоительного."

Ви вже закупили заспокійливе на 10 років наперід? Ні?

Тоді прийдіть 7 лютого і проголосуйте!

Проголосуйте проти проти хахлов єфрейтора Ющенка і їхніх хазяїв!
Проголосуйте за той невеличкий шанс, який нам надається мабуть востаннє, бо терпіння Провидіння не є безмежним

А якщо не проголосуєте, то "с малоросса какой спрос?"
Станете хахлами-єфрейторами, бо як говорить українська мудрість: Хахол без лички, як буряк без гички.
Правда в тій самій радянській армії було ще й інша приказка:
"Краще мати доньку проститутку, ніж сина єфрейтора"
Вибирайте!
14

Коментарі

14.02.10, 22:26

Вы слишком бесцеремонны по отношению к подписантам вышеупомянутого вами обращения.

    Гість: бурулькай

    24.02.10, 22:28


    Підтримую! Гарно, в точку.

    Хоча по життю далекий від політики, але зараз проголосую, та ще й на Майдан, якщо треба буде - стояти прийду!

    А Ющенко - закінчить свої дні на палі.
    І навіть не в канаді. А тут.

      Гість: бурулькай

      44.02.10, 22:36

      То что Ющ - подлец и не сомневался, но каким образом этот закон может сорвать выборы честно говоря не понял...

        54.02.10, 22:38Відповідь на 1 від Азат Къырым

        Вы слишком бесцеремонны по отношению к подписантам вышеупомянутого вами обращения.Также, как и они по отношению ко мне!
        Каков привет, таков ответ! Они что, неприкасаемые?

          64.02.10, 23:04

          згоден

            74.02.10, 23:05Відповідь на 4 від Eraserhead

            То что Ющ - подлец и не сомневался, но каким образом этот закон может сорвать выборы честно говоря не понял...давні знайомі! Привіт)

              84.02.10, 23:47Відповідь на 7 від AMA-XXX

              и вам с кисточкой.
              холивары я смотрю продолжаются но что-то видимо упустил - суть событий уже не улавливаю но жопой чую что бандюкович таки побеждает

                95.02.10, 00:00Відповідь на 8 від Eraserhead

                хе... прорвемся

                  анонім

                  105.02.10, 00:12

                  Геращенко І.В подала заяву, що вона не голосувала.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    попередня
                    наступна