Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

З якою сатаною співпрацювали Українські Січові Стрільці?


Щойно я прочитав чергове виригання чиновництва російської імперії в бік України.

http://www.pravda.com.ua/rus/news/4b464ce6e3c08/

Ще одна спроба українців повернутися обличчям до власної історії названа російським чиновництвом "нідружиствінним шагам".

Цьго разу під заборону сусідської імперії підпав Указ Президента України про вшанування Українських Січових стрільців.

Висловлювання Бориса Гризлова обурюють як безпардонне втручання у внутрішню гуманітарну політику України, як прояв імперської зверхності, як узурпація влади над українським народом та державою. Але у випаді спікера російської Держдуми маємо бачити й позитив. Позитив полягає у тому, що знахабнілий російський чиновник оголив правду про ставлення своєї держави до України та її історії. Коли Україна вшановує вояків УПА, нам закидають героїзацію тих, хто колись мав якісь справи з фашистами та епізоди етнічних чисток проти поляків (про цілком брехливі звинувачення просто змовчу). Коли ми пробуємо розібратися в історії дивізії СС "Галичина", то чуємо обурені крики та запевнення, що власовців у Росії прощати не збираються, а пам'ятника їм ніби вже зруйновано. Проблема оцінок діянь військових формувань часів Дргої світової війни обтяжена складними обставинами

Що ж закине нам Росія у випадку з усусами? Що "антилюдського" вони вчинили, що не мають права бути вшановані своїм народом за його оборону? Чи не надумало тепер керівництво РФ для рівноваги викопати та відвезти назад у еміграцію тіло генерала-ката Денікіна, якого було не так давно перепоховано в Росії з великою помпою?

Отже, цього разу знову зовсім очевидно, що ми маємо справу з подвійними стандартами з боку СУСІДНЬОЇ "братньої держави" та її відвертими потугами до заборони українцям трактувати власну історію, бачити її без купюр, спробами знову поставити історію України під цензуру московського чиновництва.

PS: Цей випад російського чиновництва спонукає мене передрукувати статтю Ігоря Лосєва "Феномен бандерофобии в русском сознании". Тож, анонсую.

12

Коментарі

Гість: battcat

18.01.10, 12:28

просто сдохни

    28.01.10, 12:32Відповідь на 1 від Гість: battcat

    Дякую за високу оцінку.

      Гість: battcat

      38.01.10, 13:00Відповідь на 2 від starina_leon

      закатай губу, тебе цена - копейка зимбабвийская. просто сдохни, пока шкоды не наделал.

        48.01.10, 13:08Відповідь на 3 від Гість: battcat

        Тебе шкоды? Да, кажись, уже много наделал

          58.01.10, 13:45

            68.01.10, 22:51

            Як бачимо "коментарі" написані виключно такими ж як і сам Гризлов - патріотами. Чомусь всі решта для них є націоналістами. Ну що ж хай так і буде. Проживши на світі не один десяток років, ніколи нікого не принижував, і тим паче за національними ознаками. Разом з тим, висловлювання Кремля, весь час навівають на думку, що дійсно потрібно оцих патріотів ставити на місце і відноситись до них таким же чином.

              78.01.10, 23:53Відповідь на 6 від YPS1954

              Логічно... Тільки не хочеться уподібнюватися мерзотникам. На нашому боці - правда. Тому ми зацікавлені у поширенні знань про історію України, а вони - у забороні знань.

                89.01.10, 01:24Відповідь на 1 від Гість: battcat

                ты сам скоро сдохнеш от своей злости, шакал

                  99.01.10, 01:25

                  Цілком згоден! Автору-

                    109.01.10, 09:34

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна