Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чому я за Ющенка?

Чому я за Ющенка і хочу, щоб він і надалі залишився президентом України? Тому що за 5 років, які він перебував на цій посаді, він не вчинив нічого такого, за що б мені було прикро. Віктор Ющенко чітко і послідовно вів проукраїнську зовнішню  політику і був першим, хто поводився у стосунках з Росією  не як колишній кріпак з паном, що було при Кучмі, а як дійсно рівноправний президент суверенної світової держави, чим і викликав ненависть керівництва Росії – бо як же то на рівних з ними!
І взагалі Віктор Ющенко  не був на побігеньках ні перед ким: ні перед США, ні Євросоюзом тощо. Він жодного разу не зрадив інтересам України з особистих амбіцій. Для мене це є однією з найголовніших рис справді видатного державного діяча: коли особисті амбіції політик принижує в ім’я  користі своєї держави та її громадян. Я щиро вклоняюсь тому правдивому християнському упокоренню гордині, яке проявляв Віктор Ющенко у своїх вчинках і в зовнішній політиці, а найбільше – у внутрішній. Що довелось йому перенести в душі, коли він погодився підписати призначення на посаду прем’єр-міністра Віктора Януковича або по другому колу Юлію Тимошенко, що вже йшла з відкрито ворожими намірами по відношенню до президента.   Хіба легко було Віктору Ющенко це зробити? Ні. Але є воля суспільства і потреби держави – він робив мужні вчинки в інтересах людей,  навіть якщо це було проти нього особисто. Я вже не кажу про ту кількість просто бруду і наклепів, які вихлюпували на Віктора Ющенко всі, кому хотілось – він мужньо все зносив і не принижувався до образ у відповідь і тим більше до репресій проти опонентів. Справжня демократія – це в першу чергу свобода слова і право відкрито критикувати владу. А Віктор Ющенко послідовно і неухильно дотримується принципів вільного демократичного суспільства. Як влучно зауважив один політолог: сила Віктора Ющенка в його найбільшій ваді – він не має жодних нахилів до диктаторства. Таку «ваду» я Віктору Ющенку вибачаю і якраз вона мене цілком влаштовує для людини, якій ми довіряємо найвищу посаду у державі – Президента України.
Доречно зауважити, що власне відсутність подібної «вади»  у інших кандидатів на посаду президента України дуже і дуже насторожує.  Я зараз не буду обговорювати претендентів, а наголошу на одному найважливішому моменті: ми знаємо з досвіду яким є  Віктор Ющенко на посаді Президента України, а як поведуться на цій посаді інші претенденти – ми не знаємо. Тому добре подумайте, перш ніж голосувати за когось або не голосувати взагалі, - а чи так вже зле нам жити за президента Віктора Ющенка? Чи обрання іншого Президентом України дасть нам щось ліпше? Що? Він стане робити за кожного з нас роботу і буде піклуватись про наш персональний добробут? Я особисто в це не вірив і ніколи не повірю! Моє життя і мій добробут – то мій особистий клопіт: так було і буде! І дякувати Богу, що так є! Це означає, що я вільна людина у вільному світі, а не залежу від якогось пана Лозинського, що у ХХІ столітті самовласно вирішує жити мені чи ні і як жити. Чи можете ви бути упевненими, що обираючи нового президента України ви не оберете отакого самодура президента - Лозинського? Задумайтесь, добре задумайтесь, якщо збираєтесь жити далі в Україні.
Я добре продумав свій вибір і він зупинився на Вікторі Ющенку: цю кандидатуру ПЕРЕВІРЕНО! І тому я йому ДОВІРЯЮ!

Богдан Гордасевич
м. Львів, вул.Т. Шевченка д.400, кв. 61

1. Прошу розмножувати цей допис, а хто забажає долучитись до теми: «Чому я за Ющенка» - я буду радий і вдячний за  підтримку в цій важливій справі.  Україні треба ще 5 років гарантованої свободи!
2. І не подумайте, що мені живеться легко: особливо на теперішній час К з видання і розповсюдження українських книг щось заробити ну дуже важко, але я не проміняю свою теперішню свободу ні на який ласий шматок з панського столу. Моє маленьке щастя – виключно моє!
28

Коментарі

126.11.09, 11:12

заметка для топа

    Гість: Улитко

    226.11.09, 11:21

    как были тупыми так и остались

      326.11.09, 11:29

      Он бесхребетный слизняк и не сделал ваще ничего,у него очко слабовато для президента.

        426.11.09, 11:30

        продумав, а скилькы вин тоби платить за це? Перевирял на глистов?

          526.11.09, 11:31Відповідь на 3 від Князь Вован

          Он бесхребетный слизняк и не сделал ваще ничего,у него очко слабовато для президента.очко как раз хорошо размято Бушем младшим

            626.11.09, 11:35Відповідь на 3 від Князь Вован

            Он бесхребетный слизняк и не сделал ваще ничего,у него очко слабовато для президента.Я тішуся, що у вас це місце моцне і витривале, а у інших - по призначенню.

              726.11.09, 11:36Відповідь на 2 від Гість: Улитко

              как были тупыми так и осталисьНавіть не знаю чи радіти, чи співчувати, що вити такі?

                826.11.09, 11:39Відповідь на 6 від Богдан Бо

                Он бесхребетный слизняк и не сделал ваще ничего,у него очко слабовато для президента.Я тішуся, що у вас це місце моцне і витривале, а у інших - по призначенню.У меня с этим местом все впорядке,а вот как можно поддерживать человека,фактически уничтожившего внешнюю политику Украины и основательно попортившего экономику,не понятно

                  926.11.09, 11:43Відповідь на 4 від Толстенный Р

                  продумав, а скилькы вин тоби платить за це? Перевирял на глистов?А як можна у "толстенького" глиста перевірити наявність глистів? Він же і є ним!
                  А платить дуже дорого: свобода - для мене найдорожча цінність!
                  Але не всім дано то зрозуміти: так глисти від природи паразити і їм свобода - як кара. Всі паразити ненавидять свободу!

                    Гість: Malef(banned)

                    1026.11.09, 11:47

                    эх...народ... ничему так и не научились

                    Ваша свобода как маска урода.. и я поражен насколько вы тупоголовы что бы этого не понять..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      22
                      попередня
                      наступна