хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Провокації щодо патріарха вигідні спецслужбам Росії

Голова Тернопільської обласної ради, представник ВО «Свобода» Олексій Кайда негативно ставиться до візиту Московського патріарха Кирила на Тернопільщину. Свою позицію голова пояснює висловлюваннями Кирила під час перебування в Україні, його зневажливим ставлення до українців загалом. У коментарі ЗІКу сьогодні, 4 серпня, Кайда зазначив, що не виключає акцій протесту на Тернопільщині, присвячених візиту Патріарха, утім запевнив, що «Свобода» умиває руки від будь-яких провокацій.

«Адже, будучи в Україні, Московський патріарх жодним чином не звернувся до народу, сказавши «Україна» чи «українці». Він увесь час замінював все це своєю риторикою «ця країна», «ці люди». Відповідно й таким є моє ставлення до нього», – зазначив Олексій Кайда.

Він вважає, що цей візит патріарха не несе жодного позитиву для процесу об’єднання українських церков.

Голова Тернопільської облради також не братиме участі в складі офіційної делегації, яка зустрічатиме Кирила в області. «В Україні є українські церкви – УПЦ КП, УАПЦ, УГКЦ. Я відвідую заходи цих трьох церков. На Тернопільщині був створений оргкомітет головою облдержадміністрації, але я не входив в цей оргкомітет, хоча мене й включили туди без моєї згоди. Я не вважаю за потрібне брати участь в прийомі Кирила», – пояснив Кайда.

Щодо провокацій, то Олексій Кайда зазначив, що все може бути і ніхто від них не застрахований. Можливо, прогнозує голова Тернопільської облради, провокації готуються і зі сторони спецслужб Росії. «Свобода» буде проводити мирні акції протесту, як це вона робила в Києві чи на Волині. Ми попереджаємо, якщо будуть якісь провокації, ми до цього жодного відношення не маємо», – зазначив Олексій Кайда.

Прес-служба
Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
8-067-441-46-01
10

Коментарі

15.08.09, 13:23

Скука... Вон там от Кареглазой Жу муж уходит к молодой, а тут про какого-то патриарха. Скукотища...

    Гість: VNB1978

    25.08.09, 13:33

    Кому скука, а кому и нет! Ты наверное атеист!

      Гість: Чернявский

      35.08.09, 14:02

      Патриарх Кирилл так разговаривает смешно, но может, так мужик нормалькый

        45.08.09, 14:16Відповідь на 3 від Гість: Чернявский

        багатий кар'єрист КГБшної закалки

          Гість: Чернявский

          55.08.09, 14:19Відповідь на 4 від Володюсик

          Пофик