хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Не йдіть! Залишайтеся!

Володимир Зеленський – Службі зовнішньої розвідки: Залишайтеся мужніми та непохитними у своїй відданості у служінні народу України

9 червня 2020 року - 12:57

Володимир Зеленський – Службі зовнішньої розвідки: Залишайтеся мужніми та непохитними у своїй відданості у служінні народу України

Пріоритетами у діяльності Служби зовнішньої розвідки мають стати ефективне виявлення потенційних загроз і викликів, допомога в поверненні тимчасово окупованих територій України, захист національних економічних інтересів, сприяння оборонно-промисловому комплексу, протидія ворожим інформаційним операціям та захист українців за кордоном, наголошує Президент Володимир Зеленський.

«Розвідка має ефективно виявляти всі потенційні загрози та виклики українським інтересам і протидіяти їм. Здобування попереджувальної інформації щодо планів і намірів ворогів нашої державності, незалежності, нашого суверенітету – це ключова функція розвідки», – сказав Президент під час представлення новопризначеного голови Служби зовнішньої розвідки Валерія Кондратюка.

Також служба має ефективно супроводжувати політичний діалог щодо повернення окупованих територій.

«Чекаю від служби розвідувальну інформацію для вироблення оптимальної переговорної позиції України як у Мінську, так і під час засідання в Нормандському форматі. Ви маєте докласти всіх зусиль для збереження міжнародної підтримки України», – додав Глава держави.

Крім того, Володимир Зеленський акцентував увагу нового голови СЗР на питанні захисту національних економічних інтересів України й наголосив, що гальмування невигідних нашій країні проектів має бути точкою зосередження зусиль розвідки.

Служба також має сприяти українському ОПК в розробці й виробництві власних зразків озброєння та військової техніки.

«Науково-технічна інформація, здобута в інтересах українських підприємств, – це технологічний прорив нашої промисловості та нові робочі місця для громадян України», – зауважив Президент.

Не менш важливим є виявлення, запобігання та протидія ворожим інформаційним операціям.

Крім того, СЗР має опікуватися захистом українців за кордоном в умовах глобальних потрясінь, передусім пандемії коронавірусу, а також від посягань терористів і міжнародної злочинності.

«Виконання цих завдань потребує оптимізації організаційної структури, всіх аспектів розвідувальної діяльності та професійної підготовки співробітників української зовнішньої розвідки. Валерію Віталійовичу, доручаю вам професійно реформувати Службу зовнішньої розвідки України, запровадивши сучасні моделі управління розвідувальною діяльністю, персоналом і стратегічними комунікаціями», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент закликав працівників СЗР ніколи не втрачати віри у свій народ і нашу державу.

«Залишайтеся мужніми та непохитними у своїй відданості в служінні народу України. Україна ніколи не залишить і не відмовиться від своїх синів та доньок», – наголосив Глава держави.

0

Коментарі

111.06.20, 07:27

Знає що до чого:"Президент закликав працівників СЗР ніколи не втрачати віри у свій народ і нашу державу."

    212.06.20, 21:26

    Козацький марш
    (гімн зовнішньої розвідки України - Б.Г.)

    Хтось та й вродиться з нас нещасливо,
    Та я знаю, яким був мій рід.
    Пресвята Богородице Діво,
    Вирушаєм сьогодні в похід.

    Затріпочуть хоругви крилами,
    Запорізький лунатиме марш.
    Hе заручені ми із дівками,
    Увесь полк неодружений наш.

    Помолюсь я і в путь, так, як водиться,
    Треба йти до чужих вже сторон –
    Борони Ти мене, Богородице,
    Щоби я не потрапив в полон.

    А якщо ненароком загину,
    Хай мене поховають за дня,
    Понесуть на руках побратими,
    Поведуть вороного коня.

    Коли вдарять нараз із мушкетів,
    Загуде полковий тулумбас;
    Дух мій, Діво, тоді вже відлетить
    Аж на Січ, в Україну, до нас.

    Хтось та й вродиться з нас нещасливо,
    Та я знаю, яким був мій рід.
    Пресвята Богородице Діво,
    Вирушаєм сьогодні в похід.