Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Собаки брешуть, а караван собі йде

Важливо захистити армію від політиканів, які паплюжать результати роботи всього оборонно-промислового комплексу – Президент

11 березня 2019 року - 13:41

Важливо захистити армію від політиканів, які паплюжать результати роботи всього оборонно-промислового комплексу – Президент

Президент Петро Порошенко наголосив на небезпеці спроб вдарити по українській армії з тилу. «Жоден причетний до розкрадання армії не буде мати індульгенції, не сховається за строком давності, бо зараз кров’ю заплатили українські воїни за це злочинне розкрадання», - заявив Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини.

«Силу нашої нової української армії нікому, жодному ворогу не здолати. Але, на жаль, зараз не припиняються спроби вдарити по нашій армії, по нашій обороні з тилу», - зазначив Президент.

«Напередодні виборів на армію і суспільство спрямований щільний обстріл з усіх гармат інформаційної війни. Снаряди для цього обстрілу охоче подають ті кандидати в Президенти, які нищили українську армію, розпродавали, які її роздягали, які знищили обороноздатність під час перебування на високих посадах», - сказав Президент.

Глава держави висловив сподівання, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради України належно оцінить факти розкрадання та підриву обороноздатності, назве прізвища причетних до цього. «І ніяка «димова завіса» брехні не зможе її приховати. На фронті, особливо ті, хто був у 2104-2016 роках дуже добре знають як було воювати без танків, без броні, без бронежилетів, розгрузок, снайперської зброї, без тепловізорів, без систем радіо-електронної боротьби, без дронів, і без багато чого, що мало бути і що було знищено цими горе-політиканами», - додав він.

Президент звернувся до присутніх: «Поки армія тримає фронт, нам з вами – захистити армію з тилу, прикрити від політиканів, які паплюжать результати роботи всього оборонно-промислового комплексу».

«А ще, аж ніяк не менш важливо захистити армію від ділків та їхніх партнерів на державних посадах, які розкрадають кошти військового бюджету. Ще раз наголошую – ані прізвища, ані посади, ані знайомства, ніщо не прикриє тих, хто незаконно збагачується коштом армії», - підсумував Глава держави.

0

Коментарі

112.03.19, 20:28

москалі кажуть: "Послушай, ври, но знай же меру!!!"

    212.03.19, 20:34

    бодя, твій шоколадний пахан втече...Або, за натоптаною стежкою у Ростов чи Липецьк, або на Мальдіви. А куди ти втікатимеш??? Уже зорієнтувався?

      313.03.19, 11:51Відповідь на 2 від Мольфар

      Не переживай за мене, любий друже, бо я таких як ти пережив не один десяток в рідній Україні.

        413.03.19, 11:51Відповідь на 1 від Мольфар

        москалі кажуть: "Послушай, ври, но знай же меру!!!"Москалі такого не кажуть.

          513.03.19, 20:16Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Читай класику,хоча вона й москальська

            613.03.19, 20:19Відповідь на 3 від Богдан Бо

            Нехай Госоподь милує щоб я переживав за прислужника шоколадного корупціонера
            Переживаю що правосуддя народу вершитиметься над тобою як прислужником (подєльником) шоколадного корупціонера. А сам пахан шоколадний встигне дременути

              713.03.19, 21:23Відповідь на 5 від Мольфар

              Читай класику,хоча вона й москальська
              МоляФарна, я знаю правильне: -Ври, да не завирайся.

                813.03.19, 21:27Відповідь на 6 від Мольфар

                А я ось знаю, що жив ти дотепер - будеш жити і смердіти далі, бо Порошенко і далі буде Президентом України і займатись буде шоколадом, а не таким гімном.

                  913.03.19, 21:52Відповідь на 7 від Богдан Бо

                  Послушай, ври, да знай же меру! - это... Что такое Послушай, ври ...
                  https://dic.academic.ru/dic.nsf/dic_wingwords/2183/ Послушай
                  Послушай, ври, да знай же меру! Из комедии «Горе от ума» (1824) Л. С. Грибоедова (1795—1829). Слова Чацкого, обращенные к Репетилову (действ.

                    1013.03.19, 22:00Відповідь на 8 від Богдан Бо

                    Так от, класики ти не знаєш! шоколадний корупціонер не буде Президентом України.З тієї причини що, ця мразь розкрадає бюджет війська котре Україну захищає, і козачків шоколадного корупціонера також захищає від москальських головорізів. кацапські агресори намагаються зруйнувати українську державу діючи зовні, а твій мерзенний пахан руйнує її з середини. І, нарешті, лайка на адресу опонента свідчення інтелектуальної убогості та моральної деградації Маю честь! А ви, пане, маєте шоколадного пахана.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна