хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Мій Президент України: Ігор Смешко!

Світлина від Наталії Ростової.
1

Коментарі

124.02.19, 21:12

Безумовно розумна і порядна людина, але ХТО його знає? Лише ми, хто в інтернеті його виловить. Чи може Кандидат в Президенти Смєшко набрати хоча б 20% голосів для виходу в другий тур? Хоча за таких обставин 25% голосів це вже Президент в першому турі! Кандидатура нереальна для безумовної перемоги. На жаль.

    225.02.19, 09:33Відповідь на 1 від Nikolka

    Безумовно розумна і порядна людина, але ХТО його знає? Лише ми, хто в інтернеті його виловить. Чи може Кандидат в Президенти Смєшко набрати хоча б 20% голосів для виходу в другий тур? Хоча за таких обставин 25% голосів це вже Президент в першому турі! Кандидатура нереальна для безумовної перемоги. На жаль.Підтверджую...
    Але у Смєшко залишається ОДИН вихід = перетворити у РЕАЛЬНІСТЬ все те, чому його навчали в українських, россійских ВІЙСЬКОВИХ академіях та у Гарварді = правильно організувати ВОЄННИЙ ПЕРЕВОРОТ!
    Бо інакше, якщо Петя не зможе пролізти з Фальсифікатом - то пролізуть КЛОУН або ЖидЮлька...

      Гість: LUBIMAJЯ

      325.02.19, 15:12

        425.02.19, 19:13

        :

          525.02.19, 21:19

          Кандидат Смешко це схоже на проект тіх пейсатих, які рахують на п'ять кроків вперед. Він з'явився як чорт з табакерки якого випустив Гордон і тому дуже велика недовіра як к технічному кандидату задіяному щоб відібрати голоси у Гриценко.

            626.02.19, 13:01Відповідь на 1 від Nikolka

            Верховна влада в державі стосується кожного із нас. Ми прекрасно розуміємо що влада порошенка,тимошенка, зеленського - це злидні, корупція, казнокрадство. Тільки від нас залежить щоб до влади прийшов професіонал, патріот який не заплямував себе участю в будь-якій корупційний схемі. Та усі, хто має хоча бкраплю здорового глузду мають привести до виборчих урн свої родини, свій рід і забезпечити йому перемогу в першому турі. Ті, із українських селян, хто не підтримав боротьбу проти більшовиків, мільйонами вимирали з голоду, чинили канібалізм!!! Хіба маємо настільки коротку пам"ять? Невже хочемо повторення цього уроку???

              726.02.19, 13:03Відповідь на 5 від русич91

              Я знаю Ігоря Петровича особисто. Відповідально заявляю, якщо переможе не він то Україна як суверенна держава припинить своє існування!!!