хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Пропозиції кандидатів по розбудові України



Продовжуємо аналізувати Новий курс запропанований Тимошенко в частині безпеки держави Ось як це лаконічно проаналізувала журналіст Тетяна Попова

«Ніякої амністії без розбору… Ніякого особливого статусу Донецької та Луганської областей», – заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Вона пообіцяла, що очистить Донбас від мін та інших небезпечних об’єктів, зробить спеціальну ініціативу для створення 10 тисяч робочих місць і модернізації економіки, відбудови житла та критичної цивільної інфраструктури, створить Міжнародний фонд відновлення та розвитку Донбасу.

Тимошенко на форумі також заявила про створення Спеціальної комісії з вивчення глобальних ризиків та «воєнного кабінету». Прямо там вона призначила і координаторів цих процесів.

Для встановлення миру в Україні, команда «Батьківщини» розробила 6 кроків.

Перший крок – чесно визнати реалії

Потрібно визнати реальність, безрезультативність Мінського процесу та припинити рухатися за інерцією, зазначила лідер «Батьківщини».

«Ми маємо сказати правду: Мінські домовленості, не зважаючи на вагомий внесок Німеччини та Франції, і особисті зусилля Меркель, були необхідними для уникнення повномасштабної військової ескалації тоді, але сьогодні не є достатніми для досягнення миру», – заявила Тимошенко.

Другий крок – змусити світ подивитися на війну в Україні у «правильному контексті»

За словами Тимошенко, світ хибно трактує конфронтацію між Росією та Україною як суто двосторонню проблему. Насправді ж, зазначає вона, це глобальна проблема, виклик Росії фундаментальним цінностям всіх країн.

Тимошенко наголосила, що капітуляції та сурогатних рішень, якщо стане президентом, не допустить.

Третій крок – створення політико-дипломатичного формату «Будапеш»т+

Сенс цього кроку полягає у відновленні та запровадженні справжніх безпекових гарантій, пояснює Тимошенко, які отримала Україна в 1994 році, підписавши  Будапештський меморандум.

До складу «Будапешт+» мають увійти всі країни-гаранти територіальної цілісності України.

«І в першу чергу Сполучені Штати Америки, безумовно, Росія і Україна. Але ми добре знаємо, що трохи пізніше до Будапештського меморандуму приєдналися Франція і Китай… Обов’язково має бути і Німеччина. Тому що Німеччина доклали надзусилля, щоби спробувати призупинити і припинити війну», – вважає Тимошенко.

Було б доцільно, за її словами, запросити до участі в цьому форматі верховного представника Європейського союзу в закордонних справах та політиці безпеки.Тимошенко стверджує, що «Будапешт+» має працювати одночасно з посиленням української армії.

«Я ініціюю скликання міжнародного саміту у форматі «Будапешт+» для прийняття нової стратегії миру і визначенню, як країни-гаранти думають забезпечити гарантії Україні», – зазначає Тимошенко.

При цьому Мінський процес вона припиняти не збирається, а навпаки шукатиме шляхи підвищення його дієвості.

Четвертий крок – посилення санкцій для Росії

Тих санкцій щодо Росії, які діють наразі, за словами Тимошенко, недостатньо.

Більше того, вона каже, що вся політика санкцій повинна бути посилена та націлена на примус до повного звільнення території України та встановлення миру.

П’ятий крок – притягнення Росії до юридичної відповідальності

Тимошенко пропонує змусити країну-агресора через позови в міжнародні суди виплатити компенсацію за шкоду, заподіяну українським громадянам, бізнесу та державі.

«Якщо всі постраждалі українські громадяни подадуть позови проти держави-агресора, то загальна сума претензій, розрахованих згідно з практикою ЄСПЛ, перевищить 100 мільярдів євро», – порахували в «Батьківщині».

Тимошенко додала, що потрібно провести ретельну інвентаризацію шкоди, яку заподіяла Росія.

Шостий крок – підтримка вимушених переселенців

Лідер «Батьківщини» зазначає, що планує встановити тісну співпрацю з міжнародними організаціями, такими як Червоний хрест та ООН, та українськими неурядовими організаціями, що опікуються захистом прав вимушених переселенців.

«Держава має офіційно визнати постраждалих осіб жертвами збройного конфлікту», – заявила Тимошенко. Ще було немало слушних пропозицый в виступах членыв її команди.

Дякую журналіту Т. Поповій за скорочено викладений матеріал богаточасового форуму.

Від себе хочу добавити, що оприлюднені заходи п. Тимошенко не розкривають що повинно робитися по зміцненню української армії бо саме вона є ефективним засобом захисту України від агресії. Военний кабінет і координатор Сенченко почали вже працювати, але інформаційної підтримки поки що дуже замало

Також не надійшло пропозицій про інформаційну роботу з населенням агресивного сусіда, бо саме його представники приїзжають разом з озброєнням і приймають участь в боєвих діях проти України.

Підсумовуючи викладено зазначу ,що заходи курсу на безпеку держави об'єктивні та прийнятні. Але як завжди все буде впиратися в його виконавців, а тут у п. Тимошенко як завжди проблеми. Тому нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і розвивати націю.














1

Коментарі

117.01.19, 13:09

А пу срать хотел на все меморандумы - шмеморандумы, мински - шмински и санкции - шманкции. Я хочу! И не ипет!

    217.01.19, 13:20

    будапешт+.......роттердам+ уже не в тренде?

      317.01.19, 13:22Відповідь на 2 від ahead

      будапешт+.......роттердам+ уже не в тренде?в тренде вира мова армия
      почти как тройка семерка и туз

        417.01.19, 13:29Відповідь на 3 від Поговорим

        https://prikol.i.ua/view/756002/

          517.01.19, 13:34Відповідь на 4 від ahead

          https://prikol.i.ua/view/756002/где-то так

            617.01.19, 13:38Відповідь на 5 від Поговорим

            не совсем

              717.01.19, 13:47Відповідь на 6 від ahead

              не совсемШо именно?

                Гість: Сети

                817.01.19, 13:50

                Обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота!

                  917.01.19, 13:50Відповідь на 7 від Поговорим

                  ну герман же с ума таки сошел от такого

                    Гість: Сети

                    1017.01.19, 13:51Відповідь на 1 від Тарас Музичук

                    А пу срать хотел на все меморандумы - шмеморандумы, мински - шмински и санкции - шманкции. Я хочу! И не ипет!а МИ хотіли срати на пуйла, разом з його порохоботами

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна