хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

США і Україна - дружба на віки!

Візит Болтона: шість послань Трампа офіційному Києву

Американський чиновник Джон Болтон приєднався до святкування Дня Незалежності України та був присутнім на військовому параді. З огляду на той факт, що Болтон є довіреною особою Дональда Трампа, політичні експерти впевнені: американський президент таким чином передав офіційному Києву певні послання.

ЩО СКАЗАВ БОЛТОН?
Радник Дональда Трампа назвав 24 серпня «особливим днем». Також він додав, що для України це чудова нагода розповісти міжнародній спільноті про свої внутрішні проблеми.

Джон БОЛТОН, радник президента США Дональда Трампа:

Дякую за запрошення на святкування Дня Незалежності. Для мене це – велика честь. Я із задоволенням спостерігав за всією демонстрацією – це було дуже патріотично. Не кожен рік я маю можливість святкувати два дні незалежності в один рік.

ЧИ БУДЕ УКРАЇНА В НАТО?
За словами Джона Болтона, Білий Дім переконаний у необхідності приєднання України до НАТО і чим швидше це відбудеться – тим краще. Більш того – адміністрація діючого президента США буде цієї ініціативи всіляко сприяти.

Незважаючи на те, що «європейські колеги» проти прискорення даного процесу, все зараз залежить від України.

Джон БОЛТОН, радник президента США Дональда Трампа:

Зараз наша адміністрація активно розглядає це питання, виходячи з інтересів України, кілька кроків було зроблено, але багато що залежить від України – яким чином вона виконає умови, і політичні, і військові. Але є прогрес.

КРИМ «НЕ ЇХНІЙ»
Офіційний Київ ще раз отримав підтвердження того, що США не визнають анексію Криму Росією. Болтон нагадав про офіційну декларацію про невизнання Сполученими Штатами анексії Криму Росією в 2014 році.

АНТИРОСІЙСЬКИМ САНКЦІЯМ БУТИ
Антиросійські санкції ніхто скасовувати не збирається, поки РФ не вибере іншу лінію поведінки. Джон Болтон наголосив, що введення санкцій проти Росії пов’язане з використанням «Новачка» і втручанням в американські вибори 2016 року.

Він також додав, що протягом трьох місяців США розглядатимуть, чи зробить Росія кроки зі згортання хімічної програми, і від цього буде залежати подальша ситуація з санкціями.

МИРОТВОРЦІ, РОСІЯ І ВІЙНА
На думку Джона Болтона, те, що Росія бере активну участь у питанні введення миротворців на Донбас, говорить про непряме визнання її втручання у внутрішні справи України.

Джон БОЛТОН, радник президента США Дональда Трампа:

Сам факт того, що російська сторона бере участь у спілкуванні з розгортання миротворчих сил ООН на Донбасі, – можливо, це непряме визнання Росією, що є проблеми, і вони є частиною цих проблем.

ВИБОРИ В УКРАЇНІ
США стурбовані можливим втручанням РФ у президентські, а в подальшому – і в парламентські вибори в Україні. Про це Джон Болтон сказав під час переговорів з Петром Порошенком. Також він повідомив, що будуть розглянуті кроки, які зведуть можливість такого втручання до мінімуму і пообіцяв Україні підтримку і співпрацю в цьому питанні.

ПІВНІЧНИЙ ПОТІК-2
Радник Трампа вважає, що будівництво газопроводу є загрозою для України. Навіть незважаючи на запевнення РФ, що Україна збереже свою роль транзитера, США дуже сумніваються в намірах Росії дотримуватися зобов’язань, а прив’язка до енергетичного монополіста обійдеться Європі «дуже дорого».

 

0

Коментарі